Hieronder een NOS bericht. “Nederland” smeekt om een dictator over “ons” aan te stellen.

De dictator begint en de verslaafde NL-politicie smeken om meer.
NOS:  EU-bestuur trekt financiële teugels aan
José Manuel Barroso. Foto: European Parliament / Flickr / Creative Commons / by-nc-nd
Toegevoegd: woensdag 23 nov 2011, 14:06

Landen uit de eurozone die een loopje nemen met hun financiële discipline, worden door de Europese Commissie aan de leiband gelegd.

Het EU-bestuur wil meer greep op de begroting van eurolanden en het wil voorkomen dat lidstaten een te hoge staatsschuld krijgen. Als dat gebeurt, krijgt het land mogelijk een boete of een korting op Europese subsidies.

Het voornemen maakt deel uit van een reeks van voorstellen om geldnood in de eurolanden voortaan te voorkomen. De overheden van de landen moeten aan Brussel volledig opening van zaken geven. Ook worden de nationale statistieken door de EU gecontroleerd.

Flinke strijd:
Het Nederlandse kabinet juicht de voorstellen toe. Wat staatssecretaris Knapen (Europese Zaken) betreft, mag de Europese Commissie zelfs nog wel een stapje verder gaan. “Wij bepleiten een krachtiger positie van de eurocommissaris voor Economische Zaken zelf.”

Minister De Jager (Financiën) ziet op veel punten vooruitgang. “Het wordt nog wel flinke strijd om de voor ons belangrijke punten binnen te halen. Lang niet iedereen is het met ons eens. We zijn een eind gekomen, maar we zijn er nog niet.” 

Geplakt uit <http://nos.nl/artikel/315948-eubestuur-trekt-financiele-teugels-aan.html>

——————————————————-
RED: Commentaar van redactie zult u niet nodig hebben. Daarom zelf bepert tot puntje vet te maken!

Hebt u idee wat hiertegen gedaan kan worden?

15 REACTIES

 1. “Hebt u idee wat hiertegen gedaan kan worden?”

  1) Emigreren.
  2) Ga op bijstand leven.
  3) Ga dusdanig leven dat je geen belasting meer betaald.
  4) Ga dusdanig leven dat je zo weinig mogelijk belasting betaald.
  5) Zeg het door.

 2. Zorg dat je eten en drinken (water) inslaat en zorg dat je in je tuintje wat kunt verbouwen….. koop nu spullen (incl wat zilver of goud in muntvorm, zelfs oude zilveren guldens) die je straks nodig zal hebben want de euro gaat waardeloos worden en we gaan terug naar ruilhandel.

 3. Wollt ihr den totalen Diktatur?

  Het wordt tijd om het Nederlands parlement te vervangen door een Ortskommandantur waar die Eurokommissar de teugels strak in handen neemt. De volgende stap is om het internet onder controle van de staat te brengen en subversieve sites te bannen. Stel voor dat het volk eens op de gedachte komt dat ze ook in vrijheid zouden kunnen leven!

 4. @Henk [3]: Nee hoor, ze zijn bezig ons naar een nieuwe wereld te brengen door de huidige samenleving versneld om zeep te helpen.
  Echter gebeurd het niet vanuit bewust-zijn, maar vanuit angst, en dat is jammer.

 5. Het schijnt dat iedereen maar 52 dagen per jaar behoeft te werken in loondienst. Want de overige dagen van het jaar kun je een WW-uitkering ontvangen. Dan voldoe je aan de eisen van onze sociale wetgeving. Dan wordt automatisch jou bruto inkomen lager en tevens jou belastingen. Daarin bestaat nog meer voordelen, dan als je wel het hele jaar door zou werken. Want als je een huurhuis hebt, kom je in aanmerking voor een huursubsidie, ontheffing voor gemeente belastingen en zo zijn er tal van voorzieningen waar je korting of zelfs gehele vrijstelling voor krijgt omdat je inkomen lager is geworden. Dit kan oplopen tot een modaal netto inkomen. Hiervan maken de buitenlanders veelvoudig gebruik van, dus waarom gaan we dit niet massaal zelf doen, tenslotte hebben wij zelf deze voorzieningen opgebouwd. Dan wordt Nederland vanzelf een bruto betaler i.p.v. een netto betaler van de Europese Unie. Dat schilt veel stress en narigheid in het o.a. woon-werk reistijden e.d. en je hebt meer vrije tijd voor leukere dingen.
  Waarom zou je nog zo af laten beulen, als ze alles wat je doet mega belasten met belastingen.

 6. a href=”#comment-318002″>Madman68 [4]: vergeet geen zeepmiddelen in e slaan !!

 7. Geachte Lezers,
  Slaap zacht,het komt wel goed, huisje wel tevreden, huisje boompje beestje.

  De gemiddelde nog levende uit het verleden stammende NL,
  je weet wel uit de oer tijd, heeft het zo druk met alle schulden en plezier, dat hij zegt gaat mijn deur wel voor bij slaap kindje slaap.

  Zo is ook de crisis in de jaren dertig ontstaan,ik vroeg eens aan heel oudere mensen hoe is het toen gegaan.
  Het antwoordt was,als de. machtige der aarde iets wil bereiken
  moet je de massa langzaam laten wenen aan een nieuwe situatie.
  Je neemt steeds meer van ze af,verdeel en heers,angst regeert,
  je doet de gordijnen dicht en zegt tegen je lot genoten,het gaat
  onze deur wel voorbij!
  Wat zij niet weten is dat dit het kat en muis spel is van de ons boven gestelde macht elite. In denk tank stellen zij vast voor ons de toekomst ons aller lot.

  De werkelijke macht is in handen van een kleine groep,ik noem wat namen voor u om er aan te wennen.
  De macht is als volgt samen gesteld————————-
  Bilderbergers—–Vrijmetselaars—–Illuminaten—–Skulls-and-Bones—–met de symboliek van geheim houding!
  Pas deze zomer zijn zij bij elkaar geweest in Zwitserland om de orders mondeling aan de regenten mede te delen.
  Geen Pers geen ander aanwezig dan de genodigde die deze orders uitvoeren, die mogen aanwezig zijn en de orders ontvangen en dat jaar uit voeren,en dit alles is daar geheim.

  Verdeel en heers,al zo-n 2000 jaar werkt het zo,de Romeinen
  hebben dit macht spel uit gevonden!

  Huiver mensen; wat zij voor de aan komende tijd voor ons hebben bedacht.

  Het zal ons lot wel wezen.

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 8. Het ideale middel om het grootkapitaal te treffen is je euro’s uit de bank te halen en om te zetten in gouden en zilveren munten.Resultaat de rotte banken vallen om en het papieren schijtgeld krijgt zn echte bestemming: schijtpapier!Op deze manier zul je ontsnappen aan de grootste roof die nu gepland staat: Door hyperinflatie je papieren geld ontwaarden.Ze kunnen echter niet aan je goud en dat zal hen pijn doen! Waarom denk je dat goud in de media steeds als iets marginaals voor gesteld word?

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 9. De ECB Fraude melding van de Hr. Maarten Engwirda, zoals gepubliceerd in de Telegraaf en de Volkskrant.

  rekenkamer EU

  Titel van het artikel:
  ‘Fraude Europese begroting jaren verdoezeld’ – ‘Fraude Europese begroting jaren verdoezeld’

  Via de onderstaande link kunt u het volledig artikel lezen:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/article8701728.ece?cid=mailart

  ‘Fraude Europese begroting jaren verdoezeld’
  BRUSSEL – De rapportage van de Europese Rekenkamer is jarenlang stelselmatig gesaboteerd. Dat stelt oud-Rekenkamerlid Maarten Engwirda in een dinsdag verschenen interview in de Volkskrant. Kritiek op gesjoemel met Europees geld werd in de regel onder het tapijt geschoven.

  Maarten Engwirda Foto: DIJKSTRA B.V.
  Engwirda zat vijftien jaar lang in de Rekenkamer en is onlangs opgestapt. Verschillende collega’s, onder meer uit Frankrijk en Italië, maakten zich schuldig aan sabotage en intimidatie, vaak ter bescherming van nationale belangen. Ook zou de Europese Commissie zelf geen interesse tonen in een goede begrotingscontrole. „Al die misstanden kwamen nooit naar buiten door de Kremlinachtige informatie die wij verschaften. Maar het heeft onze reputatie geen goed gedaan.”

  De Rekenkamer controleert de uitgaven van de Europese Unie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft het instituut nooit een goedkeurende verklaring afgegeven over de EU-begroting, aldus Engwirda.

Comments are closed.