De EU verhoogt haar uitgaven met 2 % komend jaar en u moet de broekriem aanhalen om daar voor te zorgen. En al die 129 miljarden Euro’s worden eerst van ons genomen en dan met een koninklijk gebaar aan het algemeen nut uitgedeeld.

Om het feestje compleet te maken, wordt al jarenlang geen  verantwoording over de uitgaven gedaan. Blijkbaar staat de EU boven het controleerbaar handelen, dat zij anderen wel oplegt.

U begrijpt dat verhoging budget en zonder verantwoording uitgeven, niet bijdraagt tot het vertrouwen in de EU en dat steeds meer burgers ook ergens nattigheid voelen. Laten we die mensen dan juist nu uitleggen dat de oplossing van de crisis niet meer overheid en regels is, maar minder overheid en minder regels.

Laten we ons ook  realiseren dat meer EU geld en dus EU macht, de weg plaveit voor de volgende Hitler. En dass haben wir hier gewusst.

16 REACTIES

 1. We zagen revolutie in Tunesie, Egypte, Lybie (NATO-gesteund), Syrie in gang, Papandrou en Berlusconi verwijderd, Slovenie viel al, raar vliegtuigongeluk in Polen, globalisten aan de roeren nu, alles in de greep van het IMF, me dunkt die rare “paranoia”-theorieen op Prison Planet en Counter Punch over een opmarcherende “New World Order” bevatten toch een kern van waarheid. De ECB gaat net als de FED in de US de geldpersen laten draaien en to top it all of: de Britten beginnen om oorlog te roepen nu maar weer eens met Iran.
  Het hele westelijke blok straks 1 Weimar met inflatie, werkloosheid,ja dan is er maar 1 uitweg: een genocidale WWIII.
  De elite wordt bedankt.

 2. ‘ En al die 129 miljarden Euro’s worden eerst van ons genomen en dan met een koninklijk gebaar aan het algemeen nut uitgedeeld. ‘

  Als het waar zou zijn dat deze gelden … aan het ‘algemene’ nut worden uitgedeeld. Maar dat is geenzins het geval.

  Deze gelden komen in de zak van de ‘elite’ die er alle belang bij heeft bij het creëren van een new world order.

  Waarvan zijn natuurlijk de bovenlaag zullen vormen … met de rest van de bevolking als hun slaaf.

  Goor opportunisme; niet meer; niet minder.

 3. ook wel aardig: de motivering voor de verhoging is de 2% inflatie in de eurozone.

  mooi hoor. eerst bestelen ze je door geld bij te drukken (inflation is taxation without legislation) en dat gebruiken ze om nog meer geld uit directe belastingen af te persen.

 4. Om de wereld en vele levens te redden, zou de 90 % het grootste deel van de 10 % op moeten ruimen.

 5. Wij, de burgers van Europa, zullen binnenkort getrakteerd worden op een kostenverhoging die zijn weerga niet kent en we zullen allemaal de gevolgen kennen van wat er nu gaande is….ik stel voor dat iedereen in elk geval voor zichzelf vast voorbereidingen treft door voor het geld wat je nu hebt nog spullen te kopen voor straks, wanneer je geld helemaal niets meer waard blijkt….

 6. Met Henk, inzending 1, kunnen we het wel eens zijn. Ook in Europa kunnen er revoluties gaan plaats vinden. De politiek is helemaal in de greep van het IMF wat trouwens een prive organisatie is van de ICB in Bazel, politiek heeft totaal niets in te brengen in de financiele wereld. Het enige wat de politiek kan doen is de politie of het leger inschakelen tegen occupy demonstranten. Het bewijs dat de reguliere media ook aangestuurd wordt door het addergebroed uit Zwitserland is ruim geleverd.

 7. Na de vriendelijke gesaboteerde acties van Occupy komt er straks de wereldwijde beweging van ROCKCCUPY.

  Deze nieuwe stroming van protest gaat haar visie met gerichte dwang bij de graaiers van deze aarde onder de aandacht brengen.
  Niet meer bivakeren in een tentje maar aan de poorten van de villa´s en kantroogebrouwen.

  ROCKCCUPY is er een om te onthouden binnenkort ook bij u in de VVD straat verkrijgbaar

  The Red Pill [9] reageerde op deze reactie.

 8. @rockccupy [8]:

  gelieve u te vervoegen in het Binnenhof. daar zitten de mensen die graaien of die het mogelijk maken dat anderen graaien. maar de laatste groep kun je het moeilijk kwalijk nemen dat ze de spelregels volgen die met geweld worden afgedwongen. dus begin bij de bron: Den Haag.

 9. Aan Europa hebben we zeer veel te danken .
  Dank zij de EU hebben we al ruim 65 jaar hier geen oorlog ,
  dit is nog nooit vertoond .
  En Nederland is zonder kolonies zeer rijk geworden , door hard werken van de echte Nederlanders
  en door samen werking in de EU ,
  en dit ondanks meer dan 1 miljoen gelukzoekers .
  We zullen oplettend en kritisch moeten volgen ,
  want profiteurs en klaplopers vind je overal .

  Ron Paul Fan [12] reageerde op deze reactie.
  offthegrid [13] reageerde op deze reactie.

 10. @keuleniscool.

  En dus?
  Mijn waarde, aan europa hebben we het te danken dat onze staatsschulden hoger en hoger worden door de samenwerking in dit onzalige europese verband, wij zullen immer moeten opdraaien voor de kosten die de ‘armere” landen niet kunnen (lees gaan) betalen.

  Als u zich zou verdiepen in de materie zou u vinden dat de EU commissie zijn afstamming te danken heeft aan de grote machtshebbers in het nazi tijdperk en dus per definitie uit zijn op de onderdrukking van alles wat maar enigszins de vrijheid van de burger vergroot.

  Neen, europa heeft ons veel gebracht maar zeker geen goeds, en wat die opmerking over profiteurs en kalplopers aangaat kan ik alleen maar reageren met: U leeft in het verkeerde land met de verkeerde instelling, U zou beter af zijn in de USA, daar is het ieder voor zich, kijken of U zelf daar het hoofd boven water zou kunnen houden.

  Voor egoïsme en de “ik voor mezelf en aan de anderen de dood” is in deze en de komende tijd geen plaats in dit land.

  Ron Paul Fan [12] reageerde op deze reactie.

 11. @keuleniscool [10]: Hear hear.@j snijder [11]:

  Mijn waarde, aan europa hebben we het te danken dat onze staatsschulden hoger en hoger worden door de samenwerking in dit onzalige europese verband

  Flauwekul. Elk land is zelf verantwoordelijk voor zijn budget. De overheden hebben cliëntelisme bedreven en meer beloofd dan ze konden waarmaken.

  Als u zich zou verdiepen in de materie zou u vinden dat de EU commissie zijn afstamming te danken heeft aan de grote machtshebbers in het nazi tijdperk

  Kleuterschool hysterie. Die eeuwige godwins.

  Neen, europa heeft ons veel gebracht maar zeker geen goeds

  Sinds de verdragen van Rome in 1960 is de Europese ontwikkeling een ontzaglijke opgaande lijn van welvaart en vrede geweest. Europa 2007 was het absolute materieele hoogtepunt van de Europese geschiedenis OOIT. U klets uit uw nek, maar vat het aub niet persoonlijk op.

  U zou beter af zijn in de USA, daar is het ieder voor zich, kijken of U zelf daar het hoofd boven water zou kunnen houden.

  U bedoelt dat land waar nu 30% in armoede leeft, dan wel op het randje en dat als eerste gaat instorten? Dat land?

 12. @keuleniscool [10]:

  Dank zij de EU hebben we al ruim 65 jaar hier geen oorlog ,…

  Nee, “hier” niet. Maar we worden met het afgedwongen belastinggeld wel verplicht mee te betalen met al die andere oorlogen. Joegoslavië vergeten, de Nederlandse Blauwhelmpjes die daar als beesten tekeer zijn gegaan van ook jouw centen? Leugenaartje Karremans en zijn verkrachtertjes vergeten?
  En al “onze” medewerking aan de NAVO-natte-dromen in al die zandbaklanden vergeten?
  Nee, we hebben “hier” geen oorlogen gehad, al 65 jaar niet terwijl de EU pas 10 jaar bestaat en “hier” verplaatsen we voor ons comfort liever naar “daar en ver weg”.
  Je praat het aangeleerde massadenken goed na: gecondoleerd met het predikaat “Onzelfstandig Naprater des Overheidsonzin”. 😀

  Ron Paul Fan [14] reageerde op deze reactie.

 13. @offthegrid [14]: Je raakt kant nog wal. NL blauwhelmen die als beesten te keer zijn gegaan???!!! OMG. NL verkrachters? Waar heb je het over. En wat heeft Joegoslavie in hemelsnaam met de EG/EU te maken? Joegoslavie is het beste bewijs waarom amero-libertariers het volledig mis hebben met hun krankjoreme NWO idee om radikaal verschillende bevolkinsgroepen te willen gaan mengen, terwijl alle historische ervaring leert dat die elkaar onvermijdelijk naar de strot vliegen.

  Overigens bestaat de EU al 19 jaar en vloeit natuurlijk voort uit de EG en EEG:

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Europese_Unie

  De wereldoorlogen zijn het geweest die hebben geleid tot het proces van Europese eenwording en als gevolg vrede en welvaart, een periode die nu helaas ten einde komt. Reden: uitputting energiebronnen en grondstoffen, vergrijzing en bestorming door de derde wereld en een krnkzinnige One World ideologie, die van harte wordt ondersteund door de grenzenloze amero/judeo-libertariers.

  Ja, we gaan allemaal libertariers worden. Niet omdat dat zo leuk is, de achter ons liggende tijd was veel comfortabeler, maar omdat het moet. De verzorgingsstaat gaat instorten, er zullen geen pensioenen en uitkeringen meer zijn, er gaan, ook in NL, uiterst bloedige ethnische oorlogen meer komen. Kortom, we gaan nog heimwee krijgen naar onze ‘slavernij’.

  Maar goed, wat moet, dat moet.

  offthegrid [15] reageerde op deze reactie.

 14. @Ron Paul Fan [15]: De politieke EU bestaat zelfs minder dan 10 jaar, weet je het referendum daarover nog, in 2005?
  En ja, de blauwhelmen zijn echt niet frisjes geweest ten tijde van die interventies.

  En ik zeg ook niet dat Joegoslavië iets met de EU te maken heeft, ik vermeld alleen dat we wel elders oorlogjes voeren en niet in onze eigen voortuin. Dus dat JUIST die EU niets met vrijwaring van oorlog te maken heeft.

  En verder? Ach, geen beginnen aan: je leest slecht en moet nog veel leren over libertarisme. En over EU. De plannen voor een politieke EU zijn namelijk in 1954 al gesmeed. Namelijk in een hotel in Nederland met de bijzondere naam Bilderberg (tenminste, toen was die naam eigenlijk nog heel gewoontjes, hij is later pas “bijzonder” geworden), tijdens de eerste bijeenkomst van een stelletjes na-oorlogse (WW2) machthebbers en rijke industriëlen. Jawel RPF, de politieke EU en die eenheidsmunt euro zijn in 1954 al ontworpen, tijdens de eerste Bilderberg-meeting. Dat clubje van mede-initiatiefnemer “prins” Bernhard.

  En toch knap, hoe jij hier op deze website zo in de toekomst kunt kijken. Veel fantasie, weinig ratio.

  Ron Paul Fan [16] reageerde op deze reactie.

 15. @offthegrid [16]: Jij had het over: terwijl de EU pas 10 jaar bestaat. Nu niet de doelpalen gaan verplaatsen aub.

  de blauwhelmen zijn echt niet frisjes geweest ten tijde van die interventies.

  Hoe zo niet? Ze konden gewoon niets doen. Ze werden door misdadig nalatige politici in het veld gestuurd zonder dat Dutchbat werd uitgerust voor de taak die ze opgedragen kregen. De Nederlanders hadden geen schijn van kans. Sebrenica had netjes ethnisch gezuiverd moeten worden, zoals overal ter wereld het geval is; dan was er niets aan de hand geweest. Maar politici zijn nu eenmaal stapel dol op bailouts; daar krijgen ze het gevoel van nuttig te zijn (om vervolgens via de gehate blauwe envelop de rekening in te dienen bij de burger).

  Dus dat JUIST die EU niets met vrijwaring van oorlog te maken heeft.

  Je doet net of je het niet begrijpt. Joegoslavie was geen deel van de EU. Op het territorium van de EU is er sinds 1945 geen oorlog geweest. Alleen al daaraan hebben we de welvaart te danken.

  Over dat Bilderberg geneuzel… hier de geschiedenis van de EU, die begon met Schuman en Monnet, toen EGKS, EEG, EG, EU:

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Europese_Unie

  Een politieke unie behoorde al vanaf het begin tot de mogelijkheden, dat klopt ja, in de hoofden van sommigen. Maar tegenwoordig willen alleen nog D’66 en PvdA aanhangers zoiets nog.

  moet nog veel leren over libertarisme.

  Over dat amerikaanse libertarisme weet ik inmiddels meer dan voldoende om te concluderen dat het volslagen ongeschikt is voor Europa, al is het wel een mooie manier om Amerika de laatste genadeklap uit te delen, dat dan weer wel. De Europeaan wil niet ondergedompeld worden in een zee van derde wereldkolonisten. Iedereen vindt al dat er teveel immigranten zijn. Dus een beweging die gaat lopen propageren dat we de grenzen volledig moeten openen heeft geen schijn van kans ooit voeten aan de grond te krijgen. Gelukkig maar. Libertarisme ja, maar alleen de Europese variant ervan en dwz: eigen volk eerst. Amero-libertarisme in Europa is een doodgeboren kindje.

Comments are closed.