.

.

.”Het volk laten stemmen…. WAANZIN!!”

.”Schijt democratie!!”

.

 

12 REACTIES

 1. En als het nu eens ….. ingezet wordt om de stekker uit de EUro te laten trekken DOOR het VOLK ?!
  En dan oh jee kijk eens wat de democratie voor ernstige gevolgen heeft (met die domme burgers) omzo meer macht bij de EU of regeringen neer te kunnen leggen.

  I have a dream hoorde ik het IMF luid roepen 🙂 !

 2. @Nico de Geit [5]: 20 jaar? Ik zou zeggen 16 jaar, toen de early adopters hun opera browser opstartten, met de fluittoon van de 2400 baud modem op de achtergrond, inloggen op je compuserve accountje… Die romantiek.

  Nu de meeste PC’s op deze planeet met elkaar verbonden zijn, zijn de MSM, om in militaire termen te spreken, omsingeld. Dat had niemand voorzien. Ik herinner me als de dag van vandaag dat ik bij een grote klant in Duitsland, in 1995, voor het eerst de mogelijkheid had om via een telnet sessie de notulen te lezen van de gemeenteraad van een kleine stad in Amerika. Fas-ci-ne-rend. Het duurde nog zo’n 6 jaar voordat individuen zelf begonnen te ageren, via fora en blogs. Precies in de tijd van de opkomst van Fortuyn. Duizenden postjes volgeschreven waar nu niets meer van is terug te vinden. Tegenwoordig hebben meerdere regimes moeten wijken onder de druk van de mogelijkheden die het internet biedt. Er zullen er mog vele volgen.

  Jhon [10] reageerde op deze reactie.

 3. Ik zeg al tegen mijn Pa: “Ain’t democracy a bitch.”
  Ik vind de hele reactie van de EU-opperhoofden hilarisch. De aap komt uit de mouw.

 4. ongelofelijk ook dat ze tegelijkertijd democratie eisen in het midden oosten en dat zo weinig mensen dat zien.

Comments are closed.