Stapel heeft het bewijs geleverd dat met alle wetenschappelijke onderzoeken gesjoemeld kan worden en je alle wetenschappelijke onderzoeken naar je eigen hand kan zetten, uit eigenbelang of partijpolitiek, en dat die dus totaal onbetrouwbaar zijn.
Koppejan en Ferrier ben ik dankbaar dat ze het CDA op een zijspoor in de politiek gezet hebben ( gelovigen kun je ook nooit vertrouwen) en Wilders alle ruimte geven. Trouwens een mooie brief in de media van Mauro die hij vast niet zelf geschreven heeft, en die ik ook met een korreltje zout neem.

Onderzoeker en de twee politici worden wel met gemeenschapsgeld onderhouden, en dat doet echt pijn voor uitkeringstrekkers.

Ingezonden door Reiny

4 REACTIES

 1. Balkenende heeft dit een keer goed verwoord:

  “Iedereen weet toch dat je eruit krijgt wat je erin stopt”

  Hij doelde hier op het CBS en gaf toe dat zij dus zelf konden bepalen wat de statistieken ons vertellen.
  Één van de weinige keren dat ik een politici de waarheid heb horen zeggen.

  Burnitall [3] reageerde op deze reactie.

 2. Wetenschap is check check dubbel check. Zo is Stapel blijkbaar door de mand gevallen. Het is ontdekt door mensen binnen de wetenschap en niet door buitenstaanders. 1 bedrieger maakt nog niet dat de hele wetenschap onbetrouwbaar zou zijn.

 3. Yep , en dat na al ’t beloofde ‘zoet’ nu ’t zuur dat CDA mag oplossen 🙂

Comments are closed.