ONGELOOFLIJK! En toch zijn dit de feiten

Onderstaande belangrijke video is een “Must see!” U zult dan wel alle laatste restjes hoop en vertrouwen in de Nederlandse politici kwijt raken. Zie ook onderstaande VRAAG en VERZOEK.

.

.

Deze video kregen we toegezonden van een Zwitserse libertarische vriend.

VRAAG: Wie kan/wil van deze video een transcript in  Nederlandse vertaling beschikbaar maken om naar zoveel mogelijk mensen toe te sturen?
Geef dat dan eerst op bij een reactie hieronder, zodat voorkomen kan worden dat meerderen het gaan doen en overbodig werk doen. Vertaling transcript graag aan hub@vrijspreker.nl

VERZOEK: Stuur deze informatie naar zoveel mogelijk personen. Dit zou “iedereen” moeten weten en misschien komen er dan wel protesten om deze misdadige actie tegen te houden.

41 REACTIES

 1. @Arjen [33]:

  Met wat aanpassingen verzinnen ze wel weer iets nieuws zo ging het toch ook met de EU-wetgeving en wij gaven toch een duidelijk “nee” die met wat veranderingen werd omzeilt.

  De koers van NWO en illuminatie is toch duidelijk, men wil volledige controle over mens, geld en landen, en de geesteszieke figuren zullen dat doorvoeren totdat er een consolidatie van verschillende machten plaatsvindt waaruit een WOIII geboren zal worden waarvan de bevruchting reeds heeft plaatsgevonden.

  De wereld is één grote kunstmatige brei geworden, het hele leven en de natuurlijke manier van reilen en zeilen is uit de mens gezogen. We persen de mens in een standaard keurslijf en zullen leven in een gevangenis waarbij je alleen kan overleven als je je onderwerpt aan de zieke geesten der psychopaten.

  De mens zal een zombie zijn, een slap aftreksel van wat ooit de natuur heeft voortgebracht. Slaven zullen we zijn, tenzij we ons los willen maken, maar ik heb het gevoel dat we met 7 miljard mensen we ons niet meer kunnen losmaken en daarom zitten te wachten op een totale vernietiging die als bevrijding zal worden ervaren. We accepteren, om één of andere onduidelijke reden waar elite de wereld wil hebben.

  Ons leven zal ergens een gigantische Waterloo krijgen en we zullen werkelijk waar smachten naar dit einde zodra we alles hebben gezien en beleefd en we af willen van dit lijden, we zullen zo blij zijn als terminale patiënten die hun laatste spuitje krijgen.

  Het is de dood of de Gladiolen. De Gladiolen zijn reeds verwelkt, de kist bloeit. Wil men ondanks alles overleven? Dan zet je verstand maar op nul en onderga een geregisseerd en kunstmatig leven, waarbij de sterkste karakters verdwijnen en alleen degene overleeft die buigt.

  ESM is een feit, omdat de zieke geest dicteert. De wereld is heel, heel erg ziek en wij zijn schaduw mensen die erbij staan en niets doen.
  Als ik alles overzie dan kom ik steeds weer terug op het punt dat we met te veel monden op deze wereld zijn die moeten worden gevoed, en er is te veel macht in verkeerde handen en te veel commercie/corporatisme en collectivistische overheid.

  Ik kan er met mijn gedachten er niet omheen, maar godverdomme, er zal toch een klap moeten komen die als een giga schokgolf over de gehele wereld gaat en een reductie van de mensheid zal opleveren. Indien dit niet gebeurd dan moet er ruimte komen voor meer controle over mens, economie en landen, waarbij hyperinflatie dan ook het toverwoord zak zijn.
  Met als uitkomst geen oorlog, maar ziekte, honger en armoe aan de andere kant om zo de men te kunnen reduceren..Bijv. euthanasie zal dan een mondiaal onderdeel van het dagelijkse leven zijn geworden,

  Zelfs koningshuizen en religie zal worden geëlimineerd, hoewel men dit nu nog niet wil geloven, zal ook dat een feit worden, want illuminatie, de elite zal geen andere machten dulden.
  vrijeradikaal [34] reageerde op deze reactie.

 2. @K.Lavrijsen [35]: Net van der Ploeg bij PenW. Zegt dat het fonds 800M gaat bevatten terwijl het 2-3T zou moeten zijn. Hij benadrukt nog eens dat het niet gaat om directe financieele steun aan zwakke broeders maar uitsluitend om speculatieve aanvallen vanuit ‘de markt’ af te weren. Als het fonds maar groot genoeg is dan wordt het fonds niet eens gebruikt. Het zijn ahw het financieele equivalent van strategische kernwapens.

  Die aanvallers zitten dus in Anglosphere. Die hebben als politiek om de euro, de concurrent voor hun reserve currency dollar, kapot te maken. Ik ben er dus voor om Anglosphere aan te pakken, indien nodig met hulp van Rusland en China.

  Om te beginnen dus die Tobin tax en welke middelen er nog meer ter beschikking zijn om die banken in London en Washington af te wurgen.

  Als uiterste redmiddel moet de EU het Westen liquideren en SCO bijtreden. En daarna onze olieaanvoer veilig stellen door met Rusland en China een garantie af te geven voor Iran.

 3. @vrijeradikaal [39]:

  En toch komt de dag dat banken, de machtigen, de elite zijn uitgespeeld. Het kan lang duren, het kan veel pijn doen en we kunnen slaven worden, maar nadat de heren op alle macht en geld zijn klaargekomen, want het gaat om fysiek en geestelijk klaarkomen en nadat ze fysiek en geestelijk impotent zijn geworden zullen ook deze ongelukkige, onbevredigde en liefdeloze zielen voor eeuwig sterven.

  Op deze planeet sterven ogenschijnlijk alleen de goede mensen, maar uiteindelijk zullen ook de slechte hun ondergang beleven.
  In het leven blijft niets ongestraft, want een mens straft zichzelf.
  Het lijkt me voor de zielenrust toch geweldig als je met een goed geweten de oogjes kan dichtknijpen.

  Dat er mensen zijn die over lijken gaan is duidelijk, maar wat ik tenenkrommend vind is dat er massa’s goed gelovige gekken zijn die gaan voor de zogenaamde goedheid van de elite die over lijken gaat en ze bijna nog verheerlijken ook.

  De machtigen zijn lafaards, de elite, illuminatie die de wereld wil onderwerpen zijn lafaards die het vieze werk door een ander laten opknappen, ik zou nog respect voor deze mensen hebben als ze met eigen handen mensen ombrengen. Een moordenaar wordt omschreven als een slecht mens, maar de machtigen die uit naam van de zogenaamde schone Natie ten behoeve van eigen gewin mensen LATEN vermoorden en daarbij hun eigen handen schoon willen houden, en zo zie ik het, reserveren, en al denken ze van niet, een plaats in de hel…En dit zeg ik niet omdat ik dit heb gelezen of heb gehoord, maar omdat ik dat zo voel en ergens weet dat het zo zal zijn.

  Je mag haar geloven (Mind Control Dr Rauni Leena Luukanen Kilde) of niet en de wilde verhalen vreemd vinden, maar op 08.45 minuten zegt ze iets wat ik ergens moeilijk vind om nog steeds te geloven, maar waar ik toch denk dat het heel plausibel is wat ze zegt, juist omdat ik het precies zo ervaar/voel.

  http://www.youtube.com/watch?v=55KXzY5AW4U&NR=1&feature=endscreen

 4. Deze video heb ik eveneens reeds langer dan een maand geleden toegestuurd.
  Is er nog steeds vertaling naar nederlands ?

 5. Deze video heb ik eveneens reeds langer dan een maand geleden toegestuurd.
  Is er nog steeds vertaling naar nederlands ?
  Indien gewenst maak ik deze vertaling wel.

 6. @Ron Paul Fan [49075]:

  In Nederland wordt momenteel gemorreld aan het ‘ne bis in idem’ – beginsel op grond waarvan iemand die reeds terrecht stond en werd vrijgesproken door een rechter, opnieuw strafrechtelijk kan worden aangesproken.

  Ondertussen wordt er een wet aangenomen inzake de immuniteit van nederlandse politici. Net de die van het ESM.

Comments are closed.