Belangrijk??  Wel leuk!
Kelly Clarkson is de winnares van American Idols. Zij heeft verklaard dat ze de verkiezing van Ron Paul steunt.
Of het belangrijk is voor het programma en wat ermee gebeurt, is waarschijnlijk ontkennend te beantwoorden.

Maar het is wel zeker belangrijk voor de publiciteit. Het bericht van haar steun is al behoorlijk wijd verspreid. En dat zal ook wel stemmen opleveren.

Veel Amerikanen, net als Nederlanders, hebben ook geen enkel programma bestudeerd en stemmen op gevoel of om mooie praatjes van politici.
Dat maakt zo’n toezegging voor steun wel belangrijk!

Kelly Clarkson zegt: “Ik houd van Ron Paul omdat hij gelooft in een kleinere overheid en de mensen zelf (wij allemaal) te laten beslissen. Dat is alles. Van alle Republikeinse kandidaten is hij mijn favoriet.”

Dat is een uitspraak waar veel libertariërs het wel mee eens zullen zijn.

9 REACTIES

 1. Fas-ci-ne-rend om te zien het contrast tussen wat de MSM beweren en wat de nieuws-consumenten werkelijk denken. Hier een artikel uit Amerika-groupie Der Spiegel over de voorverkiezingen in Iowa. Uiteraard wordt geprobeerd Ron Paul neer te sabelen:

  http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,806182,00.html

  Maar dan moet je de commentaren lezen van de Duitse lezers. Het gaat alleen nog maar over Ron Paul! En de meeste ondersteunen hem!

  En het geheim van hoe die Duitse lezers aan hun info komen is natuurlijk: ***het internet***

  Dat is de nieuwe realiteit in het westen: aan de bedrijfskantinetafel wordt nog een beetje het pc-nieuws herhaald van wat in de krant te lezen was, maar s’avonds bij het vale licht van de monitor worden ongefilterd dingen gelezen die de volgende dag niet worden besproken, maar wel worden onthouden.

  Maar weinig mensen beseffen wat voor een onvoorstelbare gevolgen het internet gaat hebben de komende jaren voor de heilige huisjes waar het Westen op is gebaseerd.

  Een aantal pro-Amerikaanse regimes in het MO werden weggevaagd en vervangen, waarbij het internet (sociale media, twitter, mobiele telefoons) een onmisbare rol vervulde. Er zullen er nog wel meer volgen. Zelfs de omwentelingen waarin Amerika een hand had (Libie) en heeft (Syrie) zullen uiteindelijk tot resultaat hebben dat die landen tot hun ware aard zullen terugkeren: de stokconversatieve islam.

  En dat gaat in het westen ook gebeuren: de linkse verhaaltjes omtrent ww2 en de holocaust, 9/11, de multicul, het oorverdovende zwijgen over het communisme, gaan allemaal verdwijnen als sneeuw voor de zon. En het internet gaat onthouden wie zich ooit verzet heeft tegen vrijheid van meningsuiting en die laatsten zullen eenzelfde carriereperspectief hebben als een gemiddelde stasi-medewerker in 1989.

  Dwz geen.

 2. Niet alleen American Idol ondersteunt Ron Paul, in de NRC van zaterdag wordt ‘dark horse’ Ron Paul schoorvoetend een kans gegeven; de standaard-beschuldigingen over ‘racisme’ e.d. blijven uit en er wordt een redelijk objectief overzicht gegeven van zijn carriere.

  Invloed van de Vrijspreker?!

 3. Iowa voorverkiezing op handen deze week. RP in ieder geval 2de, wellicht zelfs de winnaar. Prominente Republikeinen in New Hampshire spreken zich nu al uit pro-Ron Paul. Tegen alle verwachtingen is de man wel degelijk een serieuze mededinger geworden. Nog even niet op NTR, de andere idioten Romney, Gingrich en deze volslagen gek Bachmann dan al wel.

  Er is nog atijd het risico dat de Dieboldstemmachines “gerigged” zijn,maar spannend is het wel. Ron Paul-ideolgie is trouwens globaal. Frankrijk, Amsterdam, Roemenie, Letland (!), etc.etc.
  Ik ben benieuwd.

 4. Bachman houdt er mee op. Die stemmen zullen ongetwijfeld naar de ‘mainstream’-kandidaten gaan. En dat geldt voor alle afhakers natuurlijk, van de Newt tot Perry.

  Jammer.

Comments are closed.