Vooraankondiging van de Nederlandse première deel I van de film van het wereldberoemde boek van Ayn Rand: “ATLAS SHRUGGED” op 16 januari in Amsterdam.

De organisatie is nog hard aan het werk om de laatste punten op te lossen en nadere berichten volgen snel.

Maar houd alvast rekening met uw agenda. Vooral omdat het aantal plaatsen beperkt is!

Mocht u al ideeën hebben hoe deze informatie beter te verbreiden, laat het dan weten.

Informeer ook uw relaties om te komen.

7 REACTIES

 1. @Rien [2]:
  Ik heb geeneens een DVD speler 😆
  Voor een film die ik tof vind en die in NL in de bios draait, ga ik zeker naar de bios. Is een film onbereikbaar gemaakt of het geld niet waard, dan sleur ik m van internet af.

  @Hub Jongen [3]:
  Klopt. Maar wat wil je bereiken? Niet-kenners haken hier gegarandeerd bij af, is dat het doel? Het doel lijkt mij eerder op een toegankelijke wijze AS voor leken te ontsluiten ipv 30 uur in een boek te investeren. In geval van het laatste is de film m.i. iets te snel. Een film van 2 uur met dezelfde inhoud had veel goed gemaakt.

  Hub Jongen [6] reageerde op deze reactie.

 2. @The Red Pill [4]:

  Ja, ik vind dat ook jammer.
  Een kleine bijdrage om die volgende delen ook te maken, kan komen vanuit berichten dat er mensen zijn die er naar uitkijken.

  Na de voorstelling zullen we dat zeker proberen te melden.

  @Reteip [5]:
  Ik zou ook de film “anders” gemaakt hebben, maar deze IS er nu. En we kunnen proberen hem ook aan niet-kenners te laten genieten en interesse te wekken voor de vrijheid en het libertarisme.

  Nog los ervan, dat deze happening ook een “Feest” is waar gelijkgezinde mensen elkaar ontmoeten en samen een drankje kunnen drinken.
  Kom dus ook! Het mag NOG!! 🙂

Comments are closed.