http://www.youtube.com/watch?v=rgzu9FRCw8Y

21 REACTIES

 1. ” Who Let the Dogs Out, Who, Who??!”

  Prima en ‘ TO THE POINT ‘ Andre!

  Maar, de verzamelde zichzelf Libertariërs noemende volgers-meute, die ik meestal op dit vrijsprekers-forum voorbij zie komen, heeft er over ’t algemeen geen boodschap aan om zich te informeren over de ‘ Echte-Machts-Manipulatoren ‘ zoals benoemd in de video!

  De libertarische huilie-huilies, die ik hier voorbij zie komen staan altijd klaar om weer eens flink en dapper naar onderen te schoppen, ‘ HET SOCIALISME, of, DE DEMOCRATIE IS DE SCHULD ‘ gillen ze dan in koor, want het Schoften-Tuig dat zich Verrijkt over de ruggen van millioenen, tja, da’s toch eigenlijk wel een mooie en misschien wel de ultieme libertarische ambitie om zelf ook na te streven.

  Affijn, ter aanvulling van Andre’s Video-Eye-Opener, een artikel over ECB-Mario Draghi’s,- Goldman-Sachs,- uitoefening van Echte-Macht, met een verdere uitholling van de Nationale en Eu-Democratische Instituties als gevolg.

  ” Draghi’s Stealth Plan “,

  http://www.counterpunch.org/2011/12/19/dragis-stealth-plan/

  Groetjes uit de Polder.

  Albert S. [2] reageerde op deze reactie.
  The Red Pill [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Jacob. [1]: Socialisten en corporatisten liggen bij elkaar in bed. De socialisten (Eurocratie en lokale vazallen) willen altijd meer dictatoriale macht en de corporatisten (de vampierbanken en multinationals) willen altijd meer concurrentieloze winst. Zij houden elkaar in evenwicht. Daarom moet je ook een vrije samenleving creëren, waar de echte vrije markt een vast onderdeel van vormt.

  Zonder de overheid zouden zowel de multinationals als fractionele banken geen recht van bestaan hebben. Daarom zijn deze instellingen ook zo tegen de vrije markt en willen zo hoog mogelijke drempels tot toetreding.
  Jacob. [4] reageerde op deze reactie.
  Jacob. [6] reageerde op deze reactie.

 3. @Albert S. [2]:

  In welk ‘ La-La-Land ‘ leeft u eigenlijk? Beste en geachte @Albert S.

  Hierbij stel ik u als zelfverklaarde libertariër, en andere zichzelf libertariër noemenden, de vraag, wie en hoeveel van de (zogenaamde) Libertariërs maakt gebruik van het Hypotheek-Rente-Aftrek-Socialisme?

  Want, en laten we wel zijn, Nederland is inmiddels één van de grootste ‘ Private-Schulden-Naties ‘ (Na Groot Brittannië) in Europa!

  Mijn woning heb ik bijvoorbeeld,- met ‘ CASH ‘ gebouwd en betaald,- met geld dat ik met mijn werk verdiende, ook al omdat ik wist dat het Nederlandse Hypotheek-Rente-Aftrek-Subsidie-Systeem, alleen maar geregeld was om ” HYPOTHEEK-RENTE-AFTREK-SCHAPEN ” te creëren. Allemaal in de mode van de ‘ Vrije?-Fiat-Valuta-Schulden-Vastgoed-Bouw-Markt ‘.

  ER BESTAAT GEEN VRIJE MARKT!

  ER BESTAAT ALLEEN EEN TOTAAL CORRUPTE, DOOR BANKEN & BILDERBERG & TRILATERALE-COMMISSIE GEMANIPULEERDE ARBEIDS-SLAVENMARKT!

  Ga toch fietsen beste man!

 4. @Albert S. [2]: @Jacob. [5]:

  Aan; ‘ De Lulletjes Rozewater, zowel @Albert S. als Red Pill ‘! Wel, ooit en ergens in mijn verleden, toen ik m’n (Tropische)Warm-Weer-Training deed in Suriname’, na de Koud-Weer-Training in Bödö (ik was 18/19/20-lentes in die tijd) kwam ik in contact met een fotograaf van de Kon.-Marine, die wat later, onder het genot van wat glazen Poolse Wodka, een MARID-Officier bleek te zijn. Berend, als dat z’n echte naam was/is, bleek in mij geïnteresseerd, omdat hij mij in een (in die tijd) nogal controversieëel philosifie-boek zag lezen net na een overlevings-test (nl. het eten van een leguaan) en Berend vroeg mij, nadat ik net het door mij gedode, rauwe leguanen-vlees had gegeten, hoe ik zo kalm en rustig verdiept kon zijn in het nogal elitaire en intellectuele existentialistische betoog van J.P. Sartre.

  Laat ik wel even duidelijk maken dat iemand als J.P. Sartre, hoe in-adé-quaat, en eigenlijk, aristocratisch-intellectueel als hij was, een meer en betere en creatievere levenslust tentoonspreidde dan u met en in uw misantropische beiden. Maar ja, uit alles blijkt, dat u nooit iets van enige importantie leest of begrijpt!

  Aldus neem ik ‘ nogal gevoegelijk ‘ aan dat u qua leeftijd gesproken, uw babyvet nog met u draagt, dus is er een enige vorm van tolerantie mijnerzijds, op z’n plaats.

  Berend echter, had geen, of toch zeer veel minder geduld met mij, hij eiste het boek op dat ik las, want zei hij; WIJ, (Wie WIJ waren werd LATER DUIDELIJK) HOUDEN (bij de Marine) ER NIET van, DAT DIT SOORT BOEKEN GELEZEN WORDEN.

  TIME-LAPSE into the future!

  Ik had net m’n ski’s af gedaan na een G.V.D.-me-se cross-country-trip van bijna 90-kilimeter, en wie schetst mijn verbazing, komt er op mij af? Tja, Berend!

  Hoi Jacob zei hij, ‘ nog steeds bij de goeien ‘?

  Ik gromde wat terug nog helemaal in de hype van m’n inspanning, hé Berend, nog steeds zo’n klein pikkie?

  Evengoed zagen wij elkander nader, want het was intussen toch wel behoorlijk persoonlijk geworden.

  En zo nodigde ik hem uit om onze ‘ ervaringen in-private ‘ te bespreken, ik gaf hem een paar ski’s, hielp hem met z’n bindingen en samen gleden we into the white voor genoeg afstand.

  Berend, inmiddels als ik ook twee jaar ouder, (ik schatte hem toen op zo’n 5/6-en-dertig) opende het gesprek met; ” Jacob, jongen (en dat was ik), we trainen en vechten voor voor een paar ” UBER-KLOJOO’S ” die zich ten koste van wie en wat dan ook blijven verrijken. Hij noemde Shell, BP. maar wist in-feite weinig (toen, in the 1970’s) van de banken.

  Tegenwoordig, ofwel vandaag, ‘ Beste Libertariërs ‘ (met en zonder hypiotheek-rente-aftrek ) is het nogal duidelijk dat we alleen al hier in ’t laagste der lage landjes met 16,5 millioen mensjes van allerlij kunne van doen hebben, dus, als u als libertariër wil strijden, strijdt dan, ook al kost het u uw eigen hypotheek-rente-aftrek!

 5. All roads lead to World Government. This should come as no surprise. London’s Financial Times openly articulated this view in an article by their chief foreign affairs commentator, Gideon Rachman, published on 8 December 2009, whose title said it all: “And Now for a World Government.” These goals are echoed by the Trilateral Commission, CFR and Bilderberg insiders – even by the Vatican.

  http://rt.com/news/world-government-conspiracy-therory-657/

  …Tja, wie zal het zeggen

 6. HA,HA,Ha; Ofwel; Ho-Ho-Ho, THE MERRY SOCIOPHATS

  Zelden zo’n laf stelletje bij elkaar gezien, LIBERTARIEËRS, GLIBBERNARIEËRS, ERRARIEËRS! AD-INFINITUM!

  Ain Rand’s DUMBANDDUFF & Profigilate Ignorants.

  Let it snow let it snow let it snow!

  Groetjes uit de Polder.

  glibberrarirérs

  rs

 7. @Jacob. [5]:
  Is het niet “BANKEN & BILDERBERG & TRILATERALE-COMMISSIE”, dan is het wel iemand anders. Dan zijn het wel katholieken, moslims, communisten, nazi’s, een kolonel, de maffia, de adel, Toetankhamon, of inderdaad simpelweg de meerderheid. Kijk naar de geschiedenis; zolang als dat de staat heeft bestaan zijn er groeperingen geweest die de staat gebruikt hebben om anderen te onderdrukken. Al lang voordat er überhaupt bankiers bestonden werden mensen onderdrukt door de staat. Dat zegt je niets?

  Jacob. [10] reageerde op deze reactie.

 8. ***Bericht van de Moderator***
  Deze reactie en uw reacties op de tijstippen 4:45 uur en 3:43 uur vallen op door een niveau dat dicht tegen ad hominem zit. Verder zijn de reacties relatief inhoudsloos, ze verstoren de discussie, dragen niets bij en getuigen alleen van emotie. Als u iemand wilt tegenspreken, doet men dat hier met argumenten, niet met elkaar voor “lulletje rozenwater” uitmaken of erger. Daarvoor zijn andere fora veel beter geschikt.
  Bij deze een eerste waarschuwing en het dringende verzoek het niveau van uw reacties te verhogen of weer deelnemen aan discussies op dit forum als u wat minder diep in het glaasje gekeken heeft, want zo komen uw reacties over. Three strikes is out is het beleid op Vrijspreker, de eerste “strike” heeft u nu te pakken.
  ***Einde bericht van de Moderator”***

  @Dijk [9]:

  YOU STUPID, STUPID PERSON! (MONTY PHYTON)

  Asshole-Hominem intra-viralé nondescript!

  Ofwel: Ga nou toch eens een keer wat lezen, voordat u dood-gaat!

  Groetjes uit de Polder.

 9. Dacht ik het niet?

  Waar en wanneer melden zich hier die ‘ ZOGENAAMDE LIBERTARIËRS ‘ die Niet/of/Wel van de SOCIALISTISCHE HYPOCRIETE RENTE AFTREK REGELING gebruik maken??!

  STELLETJE LAFBEKKEN!

  Groetjes uit de Polder.
  ***Bericht van de Moderator***
  Nou nou, meteen alle lezers en medewerkers van Vrijspreker massaal voor “lafbekken” en “zogenaamde libertariërs” uitschelden? U laat er geen gras over groeien, nietwaar?
  Gefeliciteerd, bij deze meteen de tweede waarschuwing. Bij de volgende waarschuwing krijgt u een ban.
  ***Einde bericht van de Moderator***

 10. @LOH [12]:

  Jip emoties komen los.

  Maar er staat nog al wat op het spel , daar de bulk van de Nederlandse bevolking het grandioos laat afweten ( maar ja de MSM is ook genadeloos verleidenlijk.) , ziet een groep snuffelaars wel beren op de weg naar Utopia.

  En dan valt er wel eens krachtige taal.

  Geachte moderator ik vraag begrip hiervoor.

  Een VREDIG kerstfeest.

 11. @ LOH
  Dank voor uw reactie. Verwijderen van de redenen tot moderatie geeft teveel verwarring en roept vragen op. Mits het niet de spuigaten uitloopt, blijven de redenen tot moderatie gewoon staan.

  @Vrijeradicaal:
  Ook u, dank voor uw reactie. Het is onbegonnen werk om als moderator discussies aan te gaan, maar toch (als uitzondering) wat uitleg.
  Er is destijds door de voorgaande moderator terecht bepaald, dat de moderator de rol van dictator heeft… op het kleine deel van zijn werkzaamheden. Die dictatoriale vrijheid heeft de huidige moderator zich ook aangemeten, met het belang van Vrijspreker als hoogste doel in het vaandel.
  Krachtige taal is geen probleem, emoties worden geaccepteerd, echter elkaar en/of de vrijwillige medewerkers uitschelden wordt niet getolereerd. Er zijn genoeg mensen in de politiek die hier gerust met minder mooie bewoordingen bejegend mogen worden. Naar elkaar, als discussiepartners, houden we het hier netjes.
  Daarbij, emoties zijn prima, maar reacties zonder inhoud, zonder argumenten en afbrekend aan (of remmend op) de discussie zijn doelloos en niet gewenst. U merkt hier waarschijnlijk dat het hier geen Geenstijl-forum is met klakkeloos gescheld en inhoudsloze “+1” of “kudo-“opmerkingen.
  Houd het netjes, argumenteer met inhoudelijke reacties op andermans inhoudelijke reacties. Alleen zo komen we verder met zijn allen.

  Deze reactie kunt u allen als een uitzondering beschouwen, daar de moderator doorgaans zijn gangen en motivatie niet in reacties gaat weergeven. Graag on-topic verder in deze discussie.

 12. Graag on-topic verder in deze discussie.

  Prima……want “die andere kant” , schaamt zich ook niet , en daarmee bij plek 1.

 13. @The Red Pill [3]:
  Ik denk dat de overheid al door die macht gemanipuleerd wordt en dat zodoende de legers gebruikt worden. Daarom krijg je van die mensen als bijvoorbeeld Blair, Clinton, Kok en Balkenende die zichtbaar te lijden hebben onder de psychische gevolgen van het voeren van illegale aanvalsoorlogen. Vroeger was de Koning de baas omdat hij ook het geld beheerde. Nu is het geld een private onderneming dus zijn er ook andere bazen. De Staat is dus niet het uiteindelijke kwaad maar diegene die de geldstromen beheert.

  The Red Pill [19] reageerde op deze reactie.

 14. @CMPT [18]:

  sorry, maar dat begrijp ik niet.

  de Staat maakt ‘ legal tender laws’ en dwingt ons papiergeld te gebruiken.
  de Staat geeft banken licenties, maakt ‘ fractioneel reserve banning’ legaal en geeft bail outs.
  de Staat harkt meer dan de helft van ons inkomen naar zich toe en pist het grotendeels weg.
  de Staat heeft de macht over de geldpers
  de Staat – via zogenaamd onafhankelijke centrale bank – manipuleert de rente

  als alle brave slaven nu eens geen belasting meer zouden betalen en elkaar zouden gaan betalen met goud via een Goldmoney rekening (wat door de overheid al onmogelijk is gemaakt) wie gaat er dan geweld gebruiken om de slaven weer in het gareel te krijgen? de overheid toch? de ‘ beheerser van de geldstromen’ heeft vast geen leger en ME klaarstaan. Dus als je de Staat wijst op het feit dat ze geen kleren aanheeft dan is het ook gedaan met de ‘ manipulatoren’ toch? alles wat je in de politiek ziet is verschillende belangengroepen die strijden om ‘ thé gun in thé room’ en die willen ze allemaal op een ander richten. de boeren lobbyen voor subsidies en importheffingen , de groenen willen carbon tax etc etc en sommige groepen (banken) zijn meer succesvol dan andere (de hulpeloze belastingslaaf) . maar uiteindelijk , als je dat pistool in de kamer wegneemt kan de ene groep de ander niet meer tot slavernij dwingen.
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2010/08/het-pistool-in-de-kamer-2/

  CMPT [20] reageerde op deze reactie.

 15. @The Red Pill [19]:
  Maar dan wordt alles zo’n ongeleid projectiel, alsof we worden overgeleverd aan de grillen van een politicus. De Staat leent het te circuleren geld van de Centrale Bank en is derhalve geen eigenaar. Het pistool moet van iemand zijn, die het daar neergelegd heeft. Het lijkt me sterk dat de mens een economisch systeem gecreëerd heeft waar het geen vat meer op heeft. Eerst was er niets en uiteindelijk vormt de mens een samenleving (economisch systeem) waar het maar achter de feiten aan blijft hobbelen. Men heeft een soort Skynet uit Terminator uitgevonden. Het lijkt me eerder een wereld van belanghebbenden waarvan de grootste, met de juiste mensen op de juiste plaats (al is het maar voor een handtekening), het meest in de melk te brokkelen heeft.

 16. @Jhon [16]:
  Daar vallen net zoveel conclusies over de economie uit te trekken als dat er conclusies over het klimaat vallen te trekken door een keer uit de ruit te kijken.
  Het zegt vrij weinig over de onderliggende economie, en die zit wel degelijk heel erg in de problemen.

Comments are closed.