5 REACTIES

 1. Crisis, welke crisis? Rooftochten zal men bedoelen. De crisis is nodig om de macht van de politiek en de elite te vergroten en legitiem oorlog te voeren, waarbij wij ons vrijwillig overgeven, want anders krijgen we hel en verdoemenis, we doen dan graag een aderlating, want dat is altijd nog beter dan terug naar de jaren dertig.
  Angst creëren was nodig om de meute wakker te schudden, maar diezelfde angst is nu een uitgemolken koe, we moeten weer met de neus richting een nieuwe en frisse toekomst….”alle roofridders (warlords&gloddiggers) overboord!!”..

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 2. @IIS [2]:

  “….De crisis is nodig om de macht van de politiek en de elite te vergroten….”

  Het is inderdaad opvallend dat de crisis die door de politici is veroorzaakt, uitmondt in een EU-opperhoofden bijeenkomst en dat daar DE oplossing gegrepen wordt om hun eigen macht nog weer extra te versterken door daarvoor de “grondwet” te veranderen.

  De “grondwet” die door het referendum ruimschoots was afgeschoten en daarna alsnog met bedrog er doorgedrukt is.

 3. http://www.tijd.be/nieuws/politiek_economie_belgie/De_mensen_zullen_keuzes_moeten_maken.9138692-3136.art

  CITAAT VD DAG DOOR MINISTER QUICKY VAN PENSIOENEN

  ” De_mensen_zullen_keuzes_moeten_maken ”

  Van Quickenborne: ‘Als we enkel bijsturen voor wie aan het begin van zijn carrière staat, zouden onze maatregelen weinig zoden aan de dijk brengen. De mensen zullen keuzes moeten maken.’

  ‘Men moet ook eens kijken naar wat nu in andere landen gebeurt. NEDERLAND ? Daar worden de pensioenbedragen verlaagd en soms vrij drastisch.
  Wij vragen enkel om geleidelijk langer te werken om het stelsel betaalbaar te houden.’
  EN WAAROM BIJVOORBEELD DE RENTE NIET VOLLEDIG AFSCHAFFEN OM UW STELSEL BETAALBAAR TE HOUDEN…

Comments are closed.