Vrijspreker: Wat verwacht U van de toekomst van uitbuitings- en manipulatie structuren?

Opperdienaar: Ik denk dat religie als uitbuitingstructuur gaat verdwijnen. Je kunt vandaag de dag niet meer wegkomen met: “Wees mij gehoorzaam want ik opereer in de naam van god” Er worden ook geen bruine mensen meer gebombardeerd om ze te laten geloven in het juiste onzichtbare opperwezen, tegenwoordig is het brengen van democratie reden om ze te bombarderen.

Als je als hulpeloos en afhankelijk kind irrationele inconsistente ideeën zijn ingestampt door machtige volwassenen, dan ga je volwassen geworden weer hulpeloze en machteloze mensen opzoeken om die ideeën in te prenten. Dat is wat je immers echt geleerd is. Laat mij wat observaties delen van de apenrots.

Moslims zaten al langer in het verdomhoekje. Je kunt zien dat het ook misgaat met de RK kerk aan onderzoeken die naar boven komen betreffende kindermisbruik in het rapport Deetman en de gestolen Spaanse babies. De slachtoffers vinden het rapport schokkend. Er volgt een opzetje om de latente woede van het volk op te wekken: geestelijken niet aan te pakken voor misbruik (woede richt zich nooit op de grootste en sterkste aap, de overheid). RK politicus gaat door het stofRK geestelijke zelf gaat door het stof. Het jachtseizoen om religie is geopend.

Zo en nu is duidelijk dat je niet meer in de naam van een god misdaden mag begaan, maar alleen in den naam der natie. Joris D. zit immers nog steeds op zijn plaats en al de mensen die een oorlog begonnen in Irak om vernietigingswapens die er niet waren, staan ook nog niet in de beklaagdenbank. De protestantse kerk wordt nog buiten schot gehouden door de oorzaak van het kindermisbruik bij het celibaat te leggen. Als je geen seks mag hebben is het kennelijk niet logisch dat je een slippertje met een leuke dame maakt, maar wel logisch dat je je aan hulpeloze kinderen vergrijpt.

Afijn, exit kerk en religie. Ik denk dat het koningshuis de volgende aap is die van de rots gekegeld wordt door de politici. “Wees gehoorzaam aan mij omdat ik een raar hoofddeksel heb of uit een bepaalde familie kom”, daar kom je binnenkort ook niet meer mee weg. Ik weet dat formeel die soldaten nog wel trouw aan de koningin zweren, maar dat is ook op zijn retour. In de VS zijn de koningshuizen eerst ten onder gegaan en bleef religie des te sterker over (in Amerika kun je geen president worden als niet christen), in Europa ging religie eerst onderuit en bleven de koningshuizen over. Dit zullen we in het vervolg het Opperdienaar principe noemen:

De som der irrationele ideeën blijft altijd gelijk.

Religie en monarchie gaan echter beiden wijken voor de staat, zoals in de Sovjet Unie. Een centraal geleide economie vanuit het politbureau in Brussel. Omdat de som der irrationele ideeën gelijk blijft, kunnen politici na het vellen van religie en monarchie, de meest waanzinnige dingen doen en er mee wegkomen. Zonder minimaal 1 anker van waanzin in hun leven, zullen onderdanen het gevoel hebben dat alles wegzinkt.

Vrijspreker: Verdwijnen van religie past wel in een lange trend, maar monarchie, dat lijkt momenteel moeilijk voor te stellen

Opperdienaar: Het eerste opzetje is er al met een TV serie over Beatrix, waarin deze rookt, drinkt en bemint. Voor elke persoon die rechten claimt die niet voor gewone mensen gelden, is het een doodssteek als deze getoond wordt als gewoon mens. Als er niets bijzonders aan je te zien is, waarom zou je dan bijzondere privileges hebben? Dat is ook waar kronen, mijters, scepters en uniformen voor dienen: een uiterlijk verschil aanbrengen. Geen priester of president kan gehoorzaamheid afdwingen als hij getoond wordt op het toilet na het eten van een paar foute mosselen. Vandaar ook dat geen politicus het veld moet ruimen voor een oorlog onder valse voorwendselen die een miljoen mensen het leven kostte, maar dat elke politicus die per ongeluk een foto van zijn erectie in zijn onderbroek rondtwittert, gelijk afgeserveerd wordt.

 

4 REACTIES

 1. Misschien dat Bilderberg Bea daarom zo krampachtig probeert aan te haken bij ‘ eerlijk delen’ en ‘ duurzaam’ . Twee populaire themas bij ‘ het volk’ . Dat ze zelf op miljarden zit en via de staat miljoenen afperst van het volk voor haar ‘ toelage’ en ‘ entourage’
  is natuurlijk heel eerlijk. Al die staatsbezoeken in het buitenland zijn ook heel duurzaam. Ze wil ‘ de aarde een stem geven’ . Zo waren de vroegere monarchen een doorgeefluik voor fictieve hogere entiteiten, Bea zoekt het wat lager. Typisch voor een uit de Duitse klei getrokken heerser van de lage landen.

 2. @snijboon [2]: Misschien was ik niet helemaal duidelijk, maar met de zin:”In de VS zijn de koningshuizen eerst ten onder gegaan en bleef religie des te sterker over (in Amerika kun je geen president worden als niet christen), in Europa ging religie eerst onderuit en bleven de koningshuizen over.”

  bedoelde ik niet dat ze koningshuizen hadden in de VS. De immigranten uit europa namen het eerst afscheid van de monarchie.

  Waarschijnlijk coldoet je bericht waarschijnlijk aan de traditie dat als iemand zonder nieuwsgierigheid en vragen gelijk de schrijver onjuist noemt, dat hij meestal zelf zijn feiten niet helemaal op een rijtje heeft.

 3. dit soort berichten geeft ook aan hoe de vlag hangt voor religie
  http://www.nu.nl/buitenland/2703129/priesters-slaags-in-geboortekerk-jezus.html
  http://www.nu.nl/binnenland/2765579/jongens-gecastreerd-homogedrag.html
  http://www.nu.nl/binnenland/2746496/beroep-joodse-man-zonder-id-kaart.html
  http://www.nu.nl/politiek/2767194/kamer-ontneemt-staatshoofd-rol-bij-formatie.html
  http://www.nu.nl/binnenland/2813447/kinderen-mogelijk-mishandeld-in-opvanghuis.html
  De zaak kreeg ook de aandacht van Tweede Kamerlid Tofik Dibi (GroenLinks), die opheldering vroeg. ”Het lijkt de omgekeerde wereld. Elke religie is begrensd door de wet en de wet wordt niet begrensd door religieuze overtuigingen.” D66′er Boris van der Ham twitterde onder andere: ”God boven de wet. Nee”.

Comments are closed.