donderdag, 22 december 2011
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

De mirakels van het socialisme

De socialistische staatsmedia van Noord Korea verhalen over allerlei wonderen die de overleden grote leider Kim Yong Il zou hebben verricht.

Zo zou bij zijn geboorte een zeedraak hebben gezongen, zou hij o.a. de hamburger hebben uitgevonden en kon hij het weer veranderen door daar aan te denken, om maar eens wat socialistische staatsmirakels op te noemen.

Nou wordt daar wel lacherig over gedaan maar voor socialisten is de Staat de Enige Ware aanbeden God: de Staat zou volgens socialisten over een geheime bron van alle kennis beschikken en is daardoor Almachtig, Goed en Rechtvaardig.

Socialisten schrijven allerlei wonderen toe aan de socialistische staat. Zo zou de staat crimineel waanzinnigen kunnen genezen (TBS), de economie stimuleren en sturen, de gezondheidszorg regelen, een sociaal opvangnet in stand houden, goed onderwijs verzorgen, innovatie sturen, een Europese eenheidsstaat opzetten met een eenheidsmunt, de criminaliteit beheersen, vrede in Bosnië en Afghanistan brengen, een JFS laten bouwen en noem maar op: het blijkt allemaal socialistisch bijgeloof te zijn omdat alles waar de staat ooit aan heeft gezeten altijd en absoluut voor 100% is mislukt.

Opgemerkt zij dat de wonderen van Kim Yong Il eigenlijk nog zeer bescheiden zijn in vergelijking met de wonderen die socialisten hier aan de staat toedichten want wat is een zingende zeedraak vergeleken met het regelen van deugdelijke gezondheidszorg ?

En toch verliezen socialisten hun vertrouwen in de Wonderen van hun God de Staat nooit ondanks alle mislukkingen, ze willen zelfs altijd nog heel veel meer Staat na iedere mislukking en daaruit blijkt dat socialisme een godsdienst is.

De Socialistische Staat is het resultaat van alle activiteiten van ontelbare politici en ambtenaren en heeft geen echt eigen gezicht en daarom is het een natuurlijke stap in de evolutie van socialistische overheden dat deze uiteindelijk gepersonifieerd gaan worden in een Grote Leider die in mindere of meerdere mate alle goddelijke eigenschappen van de Socialistische Staat toebedacht krijgt en aan wie er niet getwijfeld mag worden.

Neem het weer dat Kim zou hebben kunnen beïnvloeden met zijn gedachten, hoe is dat waanzinniger dan het vaste geloof van linkse denkers hier dat de Nederlandse overheid de temperatuur op aarde op de tiende graad nauwkeurig kan afregelen met behulp van milieuheffingen ?

Het zijn allemaal wonderen van het socialisme.

 

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Seneca schreef op : 1
  Seneca

  Scherpzinnig artikel en de rode spijker op zijn kop ! Meer regulering is de Pavlov reactie van collectivisten op hun zelf veroorzaakte problemen.

 2. Pendragon schreef op : 2

  Neem het weer dat Kim zou hebben kunnen beïnvloeden met zijn gedachten, hoe is dat anders dan het vaste geloof van linkse denkers hier dat de Nederlandse overheid de temperatuur op aarde op de tiende graad nauwkeurig kan afregelen met behulp van milieuheffingen ?

  Dat is nou het wonder van het socialisme…. Gij ongelovige.

  KlaasDenhelder [9] reageerde op deze reactie.

 3. The Red Pill schreef op : 3

  geweldig stuk Wladi!

 4. K.Lavrijsen schreef op : 4

  Kim Young I is te vergelijken met Jan Kees de Draaier! Wij leven hier op hetzelfde niveau! Hier dromen ze ook van hetzelfde sprookje dat alles goed komt door onze financiele leider!

 5. pcrs schreef op : 5

  De hele staat is een religie: iemand zet een raar petje op en krijgt speciale rechten, zodat ze dingen mogen die voor stervelingen misdaden zijn.
  Apart woord trouwen TBS, Ter beschikking stelling van de staat. Ik heb de hele tijd al het idee dat ik ter beschikking sta van de staat.
  Ik heb trouwens ook gehoord dat de natuur ook huilde om Kim. Het ijs brak waar hij geboren was en een kraanvogel vloog 3 rondjes rond zijn standbeeld ging op een lantarenpaal zitten en boog zijn hoofd.

  Slaven van Kim huilen bij roltrap waar hij als laatste op stond:
  www.youtube.com

 6. vrijeradikaal schreef op : 6

  ——–BREAKING NEWS———

  Ongeregeldheden tijdens parade in Noord Korea.

  Zou de Koreaanse lente dan toch zijn gekomen ?

  www.youtube.com

 7. vrijeradikaal schreef op : 7

  Hoe bedoel je dat alleen de Noord Korea kant vieze propaganda bedrijft.

  Thank you United Nations Korean War 60th Anniversary (english sub)

  www.youtube.com

  North Korea Invades South Korea

  www.youtube.com

  Deze is vooral heel interesant—–A must see.

  The Korean War: The Most Significant Aspect For U.S. History

  www.youtube.com

  The Korean War, A History. By Bruce Cumings – Part 1

  www.youtube.com

  Ja mijn vrinden dit zult u niet horen in het Nederlandse MSM.

 8. Pteranodon schreef op : 8

  Links is echt net een kerk.

 9. KlaasDenhelder schreef op : 9

  @Pendragon [3]:
  Neem het weer dat Kim zou hebben kunnen beïnvloeden met zijn gedachten, hoe is dat anders dan het vaste geloof van linkse denkers hier dat de Nederlandse overheid de temperatuur op aarde op de tiende graad nauwkeurig kan afregelen met behulp van milieuheffingen ?

  >Sacasme aan
  Kijk hier blijkt hoe jullie het socialisme niet hebben begrepen.
  De grote leider kan met zijn gedachten het weer regelen
  De milieuheffingen hier zijn om de leider (de staat) gunstig te stemmen zodat hij dat dan ook gaat doen ….
  >Sarcasme uit

  Probleem is alleen dat onze “geliefde leider” al heeft aangekondigd de binnengeharkte milieueffingen voor iets anders te gaan gebruiken dan voor milieu