Iedereen weet nu wel dat er een financieel-economische crises is die het leven van ons allemaal dreigt moeilijker te maken. Gelukkig zijn er politici die de oplossing weten en die gaan ze deze week op de agenda van de EU zetten. Die oplossing is: “MEER”! De top daarvoor  is Merkozy, de Duits-Franse as!
Vandaag zullen die twee weer bij elkaar komen en de puntjes op de i zetten voor de vergadering van alle EU-opperhoofden die op aanstaande donderdag/vrijdag is gepland.

Alles wat zij de afgelopen jaren gedaan hebben, heeft niet gewerkt en ging fout.

-Afspraken die gemaakt werden, werkten niet. De oplossing is dus MEER afspraken.

-De grote hoeveelheid regels en voorschriften werkten niet. De oplossing is dus MEER regels.

-De grote hoeveelheid controles die werden ingevoerd werkten niet. De oplossing is dus MEER controles.

-De grote macht bij de EU werkte niet. De oplossing is dus MEER macht naar die EU.

-Al dat vals geld maken werkte niet. De oplossing is dus MEER vals geld drukken.

-Al die schenkingen aan landen die hun afspraken niet nakwamen, werkten niet. De oplossing is dus MEER schenkingen naar die landen.

Dan zijn er verder nog twee factoren die voor de Nederlandse burgers grote (positieve ??) gevolgen zullen hebben:

1–De mensen aan wie de burgers in de verkiezingen het mandaat hebben gegeven om maar voor hen te beslissen, zijn grote volgelingen van Merkozy. Onder andere Rutte-deJager. Zij zullen alles doen om de wil van Merkozy te helpen uitvoeren. De burger hoeft dan niet eens voor de vorm gevraagd te worden.

2–De burgers zijn in de afgelopen jaren zo serviel, slaafs, indolent, apathisch geworden, dat er geen onverwachte spaak meer in het wiel gestoken kan worden.

Hierbij kun je ook de grote industriële bedrijven betrekken die net een brief geschreven hebben naar de EU-opperhoofden om nu toch maar vlug knopen door te hakken en de euro te redden.

En een geluk voor de politici is dat zij gemakkelijk alle fouten kunnen verwijten aan vorige politici. De afgelopen weken werd dat duidelijk gedemonstreerd door Hans Hogervorst, en Jan-Kees de Jager. Vooral voor deJager geldt overigens dat die op dit moment bezig is met nog veel grotere fouten te maken.

We leven in een spannende periode. Een periode waar weer een groot deel van uw vrijheid wordt vernietigd.  Waarna het weer moeilijker wordt om die vrijheid terug te krijgen.

13 REACTIES

 1. Overheid schulden wegstrepen helpt ook, en schulden bij banken ongeldig verklaren ook al. Al ze zo collectief willen doen als ze nu doen, waarom gebruiken ze nu niet het algemeen belang? Offer de bankiers op.

  Als het aan mij lag dan doen we ze allemaal weg, bankiers en politici.

 2. @degeling [5]: Maak je punt in een paar regels; ik ga geen half uur van mijn tijd opofferen om een video door te worstelen.

  Onthoud: onze Lieve Heer heeft de taal uitgevonden om te voorkomen dat de mens zijn info moet halen uit videos.

 3. @Dijk [9]:

  Dus jij zet je geld liever bij een instantie die erop uit is in het devalueren van je geld door uit het niks een meervoud van deze te creëren resulterend in het uiteindelijke val van deze banken en de overheden die ze ondersteunt met resultaat dat je uiteindelijk naar je geld kan fluiten?

  Dijk [11] reageerde op deze reactie.

 4. @Dijk [11]:

  Ik doelde meer op de huidige bankiers, wat daarna inplaats komt is vrij aan elk mens omzelf te bepalen.

 5. Al dat vals geld maken werkte niet. De oplossing is dus MEER vals geld drukken.

  Waar is de bijval voor de beslissing van Merkel en Sarkozy om geen eurobonds toe te laten? Of hebben we met zijn allen besloten om de permanente revolutionair uit te hangen en te zeggen “I do not know what you are saying, but do not say it again“.

  Gisteren hadden we een snikkende Italiaanse minister op de buis. Kijk, dat zijn de beelden die we willen zien:

  http://www.youtube.com/watch?v=Eh8bgMlic9Q

  Die beelden geven aan dat er gehakt wordt. Met spaanders. De volgende stap is dat we het publiek in heel Europa aan het huilen gaan krijgen, omdat het beseft dat het oude tijdperk van de moderniteit voorgoed afgesloten gaat worden. Hoe eerder er hardhandig ingegrepen gaat worden, des te beter het is.

  – weg met ontwikkelingshulp
  – hypotheekrenteaftrek uitfaseren
  – asiel afschaffen
  – de bijl in uitkeringen (‘ga maar bij pa en ma wonen’)
  – sociale tegenprestaties verwachten van uitkeringstrekkers (papierprikken in het park, borden wassen in tehuizen, plantsoenendienst, enz. enz.)

Comments are closed.