DE REDDING VAN DE EURO….OP WEG NAAR MODERNE SLAVERNIJ.       Deel VI.     8 december 2011.

In Brussel wordt  momenteel vergaderd over de redding van de euro en de eurozone.
Het wordt ‘erop of eronder’ volgens de media.

 

Als eerste heeft de Europese Centrale Bank een belangrijke stap gezet en een drie jaar durende onbeperkte kredietstroom voor de bankensector afgekondigd.
Tegelijkertijd werd de rente die de ECB vraagt verlaagd tot 1 procent.
Ook werd bekend gemaakt dat de Europese banken bijna 115 miljard euro te kort komen.
Een bedrag dat in werkelijkheid vele malen groter zal zijn omdat de banken veel zaken buiten de boekhouding mogen houden.

Het onbedoelde signaal van de ECB is glashelder, naast een schuldencrisis gaat Europa ook nog eens gebukt onder een buitengewoon ernstige bankencrisis.

De banken kunnen net als een aantal EU-landen geen geld meer krijgen op de markten en onderling lenen de banken elkaar ook geen geld meer uit angst dat het niet terugbetaald wordt.
De combinatie van deze twee problemen is een ongekende bedreiging voor de euro en de eurozone! Dat de problemen de EU en haar besluiteloze leiders boven het hoofd groeien blijkt uit het feit dat het Internationaal Monetair Fonds ingeschakeld wordt.

De ECB bezit niet voldoende reserves en mist daardoor de financiële slagkracht om alle zwakke EU-landen financieel te beschermen, terwijl de Duitse Bundesbank als grootste geldgever van de ECB ook aan het einde van haar Latijn is.

Bijkomend probleem is dat in Europa en de Verenigde Staten bijna geen economische groei meer is, het enige dat nog groeit zijn de onbetaalbare schuldenbergen.
De uitkomst van het zoveelste ‘topoverleg’ in Brussel is dan ook niet moeilijk te voorspellen.

De Europese politieke leiders zien geen andere oplossingen dan het verlagen van lonen en welvaart, nog meer schulden maken en/of geld drukken.
Hét recept voor inflatie en hyperinflatie.
Dat laatste is geen fenomeen op zich maar het resultaat van een instortend geldsysteem.

De voorgestelde strafbepalingen voor schulden makende landen komen te laat, zijn niet afdwingbaar en lossen de huidige schuldenproblemen van de EU-landen en haar banken niet op.

De voorstellen om meer macht aan Brussel te geven zijn ondemocratisch en kunnen de fouten die 10 jaar geleden bij de invoering van de euro zijn gemaakt niet meer goedmaken, net zo min als het onzinnige toelatingsbeleid om landen die niet in de EU en de eurozone thuis hoorden toch toe te laten terwijl ze niet aan de toelatingseisen voldeden.

Maar het is zelfs niet uit te sluiten dat de EU-leiders het ondanks de ernst van de situatie weer niet eens kunnen worden en dat zullen proberen te camoufleren met veel mooie woorden en een slap compromis. Maar zo’n uitkomst gaan de financiële markten niet meer accepteren.

Hopelijk blijft dit scenario ons bespaard want dat zou enorme consequenties voor onze welvaart hebben en kunnen betekenen dat de EU in zijn huidige vorm het jaar 2012 niet meer haalt.

In vijf voorgaande stukken werden de Europese problemen en een aantal mogelijke oplossingen behandeld.

Zie hiervoor:
*De Europese politieke leiders voeren Europa naar de afgrond,
*De politieke leiders van nu zijn de echte bedreiging van onze welvaart,
*De economische zelfmoord van Nederland,
*De Europese economie nadert het eindspel,
*De Europese crisis: de politiek faalt, de burger betaalt.

Zoals in een van de voorgaande stukken al werd gesteld is staatsschuld niets anders dan de belofte van uw regering om die schuld bovenop de normale belastingen uit uw portemonnee te persen!

Want de Nederlandse Staat moet het door haar geleende geld wel met rente terug betalen!
En die rente kost ons land momenteel zo’n 12.000 miljoen euro per jaar.
Op dit moment bedraagt het aandeel van iedere Nederlander in onze staatsschuld, van zuigeling tot bejaarde, 23.480,- euro per persoon.
Een gemiddeld gezin met twee kinderen moet op dit moment opdraaien voor bijna 100.000,- euro staatschuld, erg veel geld als je zoals velen maar net kunt rondkomen.

Dit systeem van schulden en rente maakt iedereen tot slaven van de banken en de financiers.

Want burgers werken via de belastingen niet alleen voor de staatsschuld, maar ook voor de rente en aflossing
van hun eigen persoonlijke leningen en hypotheken.
En daarmee komen we bij één van de fundamentele fouten van ons financiële stelsel.

Private banken (en daar horen de centrale banken en de Amerikaanse Fed ook bij) hebben het recht gekregen om geld te creëren uit het niets.
De bankier toetst een paar cijfers in op zijn toetsenbord en uw hypotheek wordt bijgeschreven op uw bankrekening. De bank bezit dan uw schuld en u betaalt daar een groot bedrag aan rente voor.

Als de hypotheek wordt afgelost, schrapt de bank de schuld uit de boeken, maar de rente is verdiend.
En zo gaat het ook als landen geld lenen bij de bank, dat heet dan de staatsschuld.

Een oplossing voor een betere toekomst zou kunnen zijn slechte banken failliet te laten gaan en de rest te nationaliseren, waardoor het recht om ons geld te creëren weer bij de Staat terecht komt.
Daar hoort het ook thuis en niet bij private bankiers!

De rente inkomsten zijn dan meteen staatsinkomsten en ‘ons’ geld kan tegen een redelijke rente aan burgers en bedrijven geleend worden, terwijl de uitgifte van de geldhoeveelheid rechtstreeks gerelateerd moet zijn aan economische bedrijvigheid/productie.

Het huidige beleid van schuldenproblemen oplossen met het maken van nog meer schulden maakt burgers en regeringen tot slaven van een systeem dat feitelijk eigendom is van banken en financiële instellingen.
Oneindig schulden maken leidt tot meer armoede en slavernij en uiteindelijk tot het imploderen van het financiële systeem.

Om dit te voorkomen moeten schulden in evenredigheid geschrapt worden als onderdeel van een harde sanering van het financiële stelsel. Dat brengt de economie weer op gang en is het behoud van onze welvaart zonder mensen de degraderen tot financiële slaven zonder toekomstperspectief.

 Ingezonden door S.R.L. Lancee
(schrijver/politiek analist, die in 2006 in zijn boek het einde van de EU al voorspelde).

35 REACTIES

 1. “Hopelijk blijft dit scenario ons bespaard want dat zou enorme consequenties voor onze welvaart hebben en kunnen betekenen dat de EU in zijn huidige vorm het jaar 2012 niet meer haalt.”

  Is dat (einde van de euro) niet wat we willen en de eerste stap op weg naar een mogelijke vrijheid?

  Ron Paul Fan [4] reageerde op deze reactie.

 2. De Redding van de euro….op weg naar Moderne Slavernij……..dat is echte onzin .
  De EURO is stabiel , zeker t.o.v. $ en pond .
  De euro landen zijn het samen eens .
  Groot Brittannië gaat wederom dwars liggen . Ze zijn niet meer GROOT , want ze hebben de oorlog economisch verloren !
  Samen is de EU een van de grootste blokken ter wereld .

  Ron Paul Fan [3] reageerde op deze reactie.

 3. @keuleniscool [2]: Zeer juist. Blijkt maar weer dat de Gaulle gelijk had met zijn blokade van die rot Britten. Maar gisteren werd de vijand van Europa lekker verder de marginaliteit ingeduwd. Sarko valt mij alleszins mee. Hij en Angela doen alles goed:

  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Europese-Unie/324608/EUtop-zeventien-eurolanden-sluiten-apart-verdrag.htm

  Ron Paul en elke andere echte libertarier zouden instemmen met de verplichting voor roverheden om begrotingen in evenwicht te hebben. Laat Amerikanen en Britten maar lekker ‘in alle vrijheid’ hun currencies de vernieling in draaien.

  Zelf Willem Middelkoop is enthousiast over het akkoord. De VS hebben 40% tekorten, wij dus nul. Gaat een mooi vuurwerkje worden daar in Anglosphere.

  Kim (niet ingelogd) [6] reageerde op deze reactie.

 4. @Hub Jongen [1]: Nee, we willen een welvarend en sterk Europa met veel handel en dus de euro. Met de gulden worden we echt niet vrijer maar wel armer met die tolmuren die onvermijdelijk worden opgericht als de EU zou gaan klappen.

  Maar de euro en EU gaan niet klappen.

 5. @Ron Paul Fan [3]: “Ron Paul en elke andere echte libertarier zouden instemmen met de verplichting voor roverheden om begrotingen in evenwicht te hebben. ”

  En beste RPF, wat denk je dat die ‘verplichtingen’ waard zijn? Ooit een politicus een belofte waar zien maken?

  De enige echte optie is een gouden standaard op commerciële basis naast de euro. Op die manier kan de euro langzaam uitgefaseerd worden.

  Ron Paul Fan [7] reageerde op deze reactie.

 6. “Een oplossing voor een betere toekomst zou kunnen zijn slechte banken failliet te laten gaan en de rest te nationaliseren, waardoor het recht om ons geld te creëren weer bij de Staat terecht komt.
  Daar hoort het ook thuis en niet bij private bankiers!”

  WAT?
  Op dit moment kunnen politici doen wat ze willen en zij zijn de grootste schuldige aan deze crisis en nu wil je de banken nationaliseren?
  Ben je wel helemaal lekker..

  Ron Paul Fan [9] reageerde op deze reactie.

 7. @Harrie [8]: De schuldigen zijn zuideuropese en anglo politici en de privebankiers van Wallstreet, niet ons soort mensen.

  Het is krankzinnig om de FED in (joodse) privehandjes te laten hebben. Terug ermee. En die hele derivatenzwendel is privezwendel. De enige fout die politici gemaakt hebben is dat ze het hebben vrijgelaten.

  Harrie [11] reageerde op deze reactie.

 8. @Ron Paul Fan [7]:
  Werkt ‘goed’? Goh, de term ‘goed’ is blijkbaar vatbaar voor interpretatie.
  Hoe dan ook, ook de regels rondom de invoering van de Euro waren heel helder, in marmer gebeiteld! En er is vervolgens de politieke derrière mee afgeveegd.
  ‘Automatische’ sancties? Laat me niet lachen. Denk je echt dat Frankrijk of Duitsland met die sancties te maken zullen gaan krijgen?
  RPF: je bedoelt het ongetwijfeld goed, maar je bent helaas extreem naïef als het op politici aankomt.

 9. Banken nationaliseren? Dus, de oveheid controleert en beheerst op verregaande wijze het financiele stelsel.Ik geloof mijn oren niet?! Waarom staat een dergelijk artikel op vrijspreker?! Mijns inziens staat dit echt haaks op de libertarische visie. Ik begrijp een dergelijke aanbeveling niet..

 10. Nederlanders zijn het beste te vergelijken met een hond,

  Honden grommen, bedreigen en blaffen maar bijten doen ze meestal niet, daarnaast zijn honden vaak onderdanig en gehoorzaam. Daarom lijken ze veel op Nederlanders die alles wat de politici verzinnen over zich heen laten gaan en alles betalen wat er van ze gevraagd word. Ze stemden massaal tegen de overdracht van macht aan de Europese gemeenschap en nu worden Nederlanders klakkeloos, zonder bezwaar, ondergeschikt gemaakt aan heel Europa doordat ze overspoeld zijn met negatieve geluiden van uit politiek en de media en angstig zijn geworden. Gelaten gaan ze naar de slachtbank. Dit deed mij denken aan onze buurman die kwaad was op zijn vrouw en hond en ze vele uren in een kast stopte. Toen de buurman ze eruit liet was zijn vrouw erg boos, maar de hond kwam kwispelend naar hem toe, zo blij en dankbaar was de hond hij dat hij vrijgelaten was. En zo reageren Nederlanders dus ook, en daarom kun je Nederlanders het beste met honden gaan vergelijken..

 11. er is geen europa naar mijn weten heefd vele landen tegengestemd
  en er zou alleen maar wat afspaken gemaakt worden weet niemand dat meer ?

 12. Wat een onzin dat dit verdrag “goed” zou zijn.

  Wat er aan de hand is dat landen en banken failliet zijn. Nu. Kosten totaal: 100 triljoen US$. En niet miljardje hier of daar zoals Rutte U dit wil laten geloven. De hele santekraam is failliet. Doe een toekomstig verdrag daaraan toe? Nee. Dus volgende week begint het hele circus weer opnieuw. Niets opgelost.
  Hallo S&P, breekie..breekie..

  leo [18] reageerde op deze reactie.

 13. Och, één grote brok ruimtepuin wat zich in de aarde boort en heel het probleem is opgelost. Een giga wereldoorlog met als afsluiter een een regen aan A-bommen zou het ook kunnen doen. Let maar op, als de nood het hoogst is is de redding nabij.

  leo [18] reageerde op deze reactie.

 14. @Troy Ounce [17]:
  Inderdaad zo kunnen ze verder tot het ZICHTBAAR en VOELBAAR de hele economie aantast of platlegt. De volgende fase na bankencrisis en landencrisis : de reële economische crisis (recessie)². Fasten your seat belts. @IIS [18]: aan het doodlopende eind van een recessie een soort trogoorlog… Laat ons hopen dat het NOOIT zover komt !

 15. @HoerenSloep [13]:
  Trek je niet teveel aan van Ron Paul Fan. Die is vreselijk selectief als het aankomt op zijn libertarisme. Die vergeet gemakshalve even dat het de overheid is die honderden militaire bases over de hele wereld heeft, zich failliet vecht in het midden-oosten en verder, en verantwoordelijk is voor die terminaal grote verzorgingsstaat en tegelijk met concurrentie beperkende maatregelen economische voorspoed afremt. En als ze geld nodig hebben kloppen ze aan bij de “private” centrale bank, die ze dan uiteraard meer macht moeten geven. Nee, politici doen niets fout.
  Hij kan beter zijn naam naar “Benito Mussolini Fan” veranderen.
  Een zelfverklaard libertariër die graag centralisering van macht ziet. Beschuldigd anderen ervan NWO-aanhangers te zijn. Een waarom? Omdat ze grenzen op willen heffen. Hypocrisie heeft toch een bepaalde elegantie.

  Ron Paul Fan [27] reageerde op deze reactie.

 16. @harrie 12, @Hoerensloep 13, en nog een aantal.

  Ook ik ben zo verbaasd om een aantal van de bovenstaande reacties van onderdanige, pro-collectivisten, staatsminnaars, te lezen, dat ik even met stomheid geslagen ben.

 17. aan de Auteur van dit artikel:
  Hoe komt u aan de rechten van het plaatsen van die cartoon als plaatje bij dit artikel als ik vragen mag. Ik ben benieuwd omdat ik de tekenaar ken ik betwijfel of hij hier voor betaald is. U praat heel hooghartig over anderen maar volgens mij bent u hier toch echt zelf verantwoordelijk voor schending van auteursrechten.

  Dijk [24] reageerde op deze reactie.

 18. Interessant interview met William Engdahl:

  http://tv.globalresearch.ca/2011/12/engineering-eurozone-collapse

  Engdahl beschuldigt de Amerikanen/Wallstreet/GoldmanSachs ervan doelbewust de euro-crisis geengineered te hebben via de Griekse achterdeur en derivaten.

  Het verhaal is niet helemaal nieuw maar het wordt hier nog eens rustig en duidelijk uitgelegd.

  Ter herinnering: de USA zijn onze zgn. bondgenoot.

  Het beste moment om deze hufters kwijt te raken is natuurlijk als de Amerikanen bezig zijn een oorlog uit te vechten met China.

 19. De Nederlandse werknemers hebben de laatste 50 jaar 700 miljard euro ingelegd bij de Nederlandse pensioenfondsen. Elke maand storten de jongere generaties wat geld erbij; en halen de oude generaties er aan pensioen wat uit. Die 700 miljard is binnenkort 800 miljard groot; en zeker geen 600 miljard. Dat geld is dus allemaal gestolen van eerdere generaties. Het wordt in ieder geval nooit meer teruggegeven. Dit is het eerste schandaal der Nederlandse pensioenfondsen. Het twee schandaal is dat die 700 miljard gebruikt is en wordt om het kapitalistische systeem overeind te houden. De beheerders van dat geld hebben die gelden gebruikt om de 2e en 3e wereld te destabiliseren en de eigen Nederlandse bevolking er onder te houden; dom te houden; te misleiden. Dat deze schandalen nooit publiekelijk aan de orde zijn gesteld, is het derde grote schandaal. Dat de bevolkking het nog steeds bijna niet weet of begrijpt is het vierde schandaal.
  Ons geld wordt dus voor onze eigen onderdrukking gebruikt. Smeriger kan het haast niet.

 20. @jasper [22]:
  Wat heeft schending van “auteursrechten” te maken met “hooghartig praten” over mensen die de hele westerse wereld de afgrond in drijven? Als u iemand van hypocrisie gaat proberen te verwijten moet u toch iets beter uw best doen.

  “Auteursrecht” is bovendien een schandelijke perversie van échte eigendomsrechten die mensen een met geweld afgedwongen monopolie over ideëen geeft en daarmee creativiteit en verspreiding van informatie tegenwerkt.
  Dit plaatje helpt hier om in het onderbewuste van mensen interesse te wekken (het is bewezen dat bij het zien van een passend plaatje men meer geneigd is de bijbehorende tekst te lezen en ook goed op te nemen).
  Ik zou het overigens erg raar vinden als de tekenaar er moeilijk over zou doen terwijl zijn plaatje ermee helpt om EU-kritische informatie te verspreiden, en die EU ondertussen de bevolking tot slaaf aan het maken is.
  Hub Jongen [25] reageerde op deze reactie.
  Ron Paul Fan [26] reageerde op deze reactie.

 21. @Dijk [25]:

  Voor het bijzetten van plaatjes is overigens heel vaak de auteur niet verantwoordelijk maar de redactie die een plaatse erbij zoekt.
  Het onderhavige plaatje heb ik erbij gezet, en ik neem de verantwoording.
  Het plaatje is op 1000 plekken op het internet te vinden zonder dat er ergens bij staat dat er auteursrechten aan verbonden zijn.
  Als de auteur enig bezwaar heeft, laat hem contact met mij opnemen!!
  Voor de rest ben ik het helemaal eens met reactie 25 van Dijk.

 22. @Dijk [25]: “Auteursrecht” is bovendien een schandelijke perversie van échte eigendomsrechten die mensen een met geweld afgedwongen monopolie over ideëen geeft en daarmee creativiteit en verspreiding van informatie tegenwerkt.

  Krankzinnig. Volgens Dijk moet een auteur zodra hij na een jaar werken zonder inkomsten een boek af heeft, deze gratis en voor niets afstaan aan de gemeenschap. Elke alternatieve handelwijze zou namelijk ‘schandelijk pervers’ en ‘monopolistisch’ zijn.

  Tot zover Dijk.

  Zo’n houding is natuurlijk pure diefstal. Ik heb het niet zo op die piraten, omdat die wel eens de loophole zouden kunnen vormen voor vergaande beknotting van het internet als medium voor vrije informatie-uitwisseling

  Dijk [30] reageerde op deze reactie.
  Dijk [31] reageerde op deze reactie.

 23. @Dijk [20]: Trek je niet teveel aan van Ron Paul Fan. Die is vreselijk selectief als het aankomt op zijn libertarisme.

  De meesten hier zijn ‘judeo-libertariers’. Die hebben een wereldbeeld van:
  – lang leve het geatomiseerde individu
  – weg met Nederland, volledig open grenzen
  – je verdedigen mag eigenlijk niet (NAP)
  – het leven bestaat uit niets anders dan het zo veel mogelijk vergaren van goederen en niets anders
  – de hele wereld een grote markt

  Daar heb ik inderdaad niet zo veel mee. Ik ben libertarier a la de zwitserse conservatieve katholiek Denis Derougemont (in zijn zeventiger jaren jargon ‘personalist’). Ja, net als de judeo-libertariers vind ik dat de staat (grotendeels) gesloopt dient te worden. Maar voor de rest:
  – ben tribaal libertarier: Nederland voor de Nederlanders
  – tegen geatomiseerd individualisme; ga uit van sterke families/clans
  – wereldhandel interesseert me maar weinig; globalisering heeft sowieso geen toekomst vanwege opraken grondstoffen
  – ben voor ouderwets paternalisme: weg met de gedeviriliseerde westerse man
  – het toekomstige leven zal zich lokaal afspelen

  Die vergeet gemakshalve even dat het de overheid is die honderden militaire bases over de hele wereld heeft, zich failliet vecht in het midden-oosten

  Volgens mij ben je in de war met die amerikaanse Zion-fascisten. Europa heeft die bases niet.

  en verder, en verantwoordelijk is voor die terminaal grote verzorgingsstaat en tegelijk met concurrentie beperkende maatregelen economische voorspoed afremt.

  Verzorgingsstaat moet inderdaad weg. Maar economische voorspoed die we de afgelopen 50 jaar hebben gehad (ondanks de staat) is sowieso voorgoed afgelopen.

  En als ze geld nodig hebben kloppen ze aan bij de “private” centrale bank, die ze dan uiteraard meer macht moeten geven. Nee, politici doen niets fout.

  Politici doen bijna alles fout. De allergrootste fout, en daar gaan ze zwaar op afgerekend worden, is de multiculturele verwoestingen die ze hebben aangericht. Ik neem aan dat de meeste politici op tijd weg zullen zijn naar Zuid-Amerika (a la Trotsky en Honecker). Dit soort NSB-gedrag is intolerabel.

  Hij kan beter zijn naam naar “Benito Mussolini Fan” veranderen.

  Waarom dat? Dankzij die operette-idioot, die nog niet eens van Albanie kon winnen, was Duitsland gedwongen de operatie tegen de USSR met 3 maanden uit te stellen, waardoor ze er helaas net niet in slaagden om Moskou te bereiken en het evil empire te ontbinden. Toen de Duitsers 22 juni 1941 de Soviet-Unie binnenvielen, stonden aan de andere kant van de grens de 5 miljoen man klaar om op 10 juli Europa binnen te vallen, een operatie die 20 jaar lang was voorbereid. Het is uitsluitend aan het heroische optreden van de Duitsers te danken dat Nederland tot op de dag van vandaag niet communistisch is. Maar Dijk vindt het natuurlijk geweldig dat de bolshevisten hebben gewonnen en Europa werdt opgedeeld tussen Soviets en hun amerikaanse vriendjes. WW2 was geconcipieerd in de VS en de USSR en de Britten hebben een uiterst kwalijke rol gespeeld als enabler van het drama met hun oorlogsverklaring aan Duitsland in 1939.

  Een zelfverklaard libertariër die graag centralisering van macht ziet.

  De euro is geen centralisering van de macht. Je zult toch ergens mee moeten betalen.

  Beschuldigd anderen ervan NWO-aanhangers te zijn. Een waarom? Omdat ze grenzen op willen heffen. Hypocrisie heeft toch een bepaalde elegantie.

  Precies. Maar waarom is dat hypocriet? Immers:
  NWO = wereld zonder grenzen, met wereldregering in Washington en de joden definitief de baas.

  Heb ik even geen zin an.
  Ik wil een wereld gebaseerd op ‘cultuurcirkels’ a la Samuel Hungtington. Ik ben het liefste onder mijn eigen mensen.

  De NWO werkt niet. De mini-NWO USA staat op instorten, waarna het een grote rassenoorlog wordt.

  Ron Paul Fan [28] reageerde op deze reactie.
  Dijk [30] reageerde op deze reactie.

 24. @Ron Paul Fan [28]: De NWO werkt niet. De mini-NWO USA staat op instorten, waarna het een grote rassenoorlog wordt.

  Nog even dit artikel van het centrale orgaan van de libertariers:

  http://lewrockwell.com/rep2/relocate-to-avoid-coming-collapse.html

  Volgens LewRockwell.com is het einde oefening met de VS en gaat de boel instorten. Dat geneuzel rond die euro is welkome afleiding voor de VS, maar niet meer dan dat. Interessant is dat de enige vluchtlokatie die met name genoemd wordt is Noord-Europa (‘wel erg duur’.lol). Nu zit ik niet te wachten op Amerikaanse dommerdjes, ik poot ze liever neer in de Oekraine, alwaar ze de vruchtbare grond kunnen bebouwen. Aardig is ook dat LRC, die ideologisch anti-racistisch is (judeo-invloed), toch wel hints geeft waarom o.a. de VS op instorten staan:

  Mob violence is becoming increasingly common in America.

  ‘Mob’ is natuurlijk code word voor zwarten. Het voorbeeld dat wordt aangehaald:

  http://www.theblaze.com/stories/marauding-mob-of-50-teen-aged-girls-beat-down-2-nyc-cops/

  Gaat in West-Nederland, Antwerpen, Brussel, Parijs, Londen en hoe de multiculturele rampgebieden verder ook mogen heten, ook komen. Zodra de sociale systemen in NL gaan instorten, en dat gaat gebeuren, is het bloed aan de paal, onontkoombaar. Ik voorzie bijbelse taferelen op de Maasvlakte, waar honderduizenden moslims staan te wachten op inscheping, net als destijds het geval was met de Nederlanders in Indonesie.

  Er is geen einde aan de geschiedenis, ook al beweert Francis Fukuyama het tegendeel.

 25. @Harrie [12]: Ooit “Economics in One Lesson” van “Henry Hazlitt” of “Atlas Shrugged” van “Ayn Rand”, etc. gelezen?

  Nee, maar ik heb wel een idee van waar dat over gaat. Hier een diepgravende analyse van het ‘judeo-libertarisme’:

  http://www.toqonline.com/blog/free-to-lose/

  Sleutelzin:

  the only time that Whites will be acting in their own evolutionary self-interest in embracing the free-market libertarian agenda will be when they either live in a racially homogeneous society

  De denkfout die de judeo-libertariers hier maken is te veronderstellen dat libertarisme ook maar een jota aantrekkingskracht heeft op derde wereldimport. Die zullen altijd prefereren te doen aan (linkse) machtsvorming en belasting te heffen op de libertarische Nederlanders. Alleen blanke hebben een neiging tot vergaand individualisme. Dat is een raciale eigenschap. En die eigenschap wordt vilein uitgebuit door de joodse libertarische voordenkers, die de blanken stimuleren hun grenzen te openen, en niet te doen aan blanke blokvorming, waarmee de europese beschaving ten dode opgeschreven is.

  http://www.kevinmacdonald.net/West-TOQ.htm
  A tendency toward individualism and all of its implications: individual rights against the state, representative government, moral universalism, and science.

 26. @Ron Paul Fan [27]:
  Wat een absurde verdraaiing. “Against Intellectual Property” van
  Stephan Kinsella vind ik een goed boek over deze materie. Wie geïnteresseerd is kan een gratis pdf downloaden, hier:
  http://mises.org/resources/3582

  @Ron Paul Fan [28]:
  je verdedigen mag eigenlijk niet (NAP)
  Een beetje jammer dat dit nog niet duidelijk is, maar toch maar voor nieuwelingen die wellicht in de viezige verdraaiingen van jou trappen:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Non-aggression_principle
  Daar staat letterlijk in, zoals al vaker tegen jou gezegd, en ik citeer: “In contrast to pacifism, the non-aggression principle does not preclude violence used in self-defense.

  Of kijk het filmpje “de Filosofie van de Vrijheid” eens. Te vinden op de voorpagina van deze website, of op youtube: http://tinyurl.com/2uhrwuc

  Ron Paul Fan zegt eerst:

  De enige fout die politici gemaakt hebben is dat ze het hebben vrijgelaten.

  En even later in exact hetzelfde topic:

  Politici doen bijna alles fout.

  En dat, “HoerenSloep”, is waarom je je niet teveel van Ron Paul Fan aan moet trekken. His brain has got to be like a bunch of crack-house bees in a kaleidoscope (met dank aan SM).

  Ron Paul Fan [32] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.