Wij kregen een opmerking van Diederik op Twitter over het EMS-filmje toegestuurd, waarop we hier toch even iets willen opmerken.
Het EMS filmpje ondertussen al  heel erg bekend.

De opmerking van Diederik: ”  ….onzinfilmpje, het kapitaal van het ESM kan alleen met goedkeuring van parlementen worden opgehoogd.” roept op tot een vraag:

Onze vraag:

Diederik,

-Meen je dat nu echt?

-Het parlement heeft nog nooit belangrijke zaken tegengehouden:

—-Niet toen de regering de uitslag van het EU-grondwet referendum naast zich neerlegde

—-Niet toen het volk bedrogen werd door de grondwet toch in te voeren via Verraad van Lissabon.

-Niet toen miljarden belastinggeld in de Griekse put gegooid werden

-Niet toen hetzelfde gebeurde met Portugal, Ierland

-Niet toen er miljarden in het noodfonds gingen

-Niet nu die miljarden nog weer verhoogd worden

-Niet toen er toch een President van de EU kwam

-Niet toen er toch een EU-minister van Buitenlandse Zaken kwam

(deze onder een andere naam invoeren is gewoon burgerbedrog)

-Niet nu een van de laatste beetjes soevereiniteit van Nederland te grabbel worden gegooid.

-En als we nog even nadenken zal er nog wel meer te vinden zijn!!

En dan praten we nog niet eens over dit parlement dat niet eens de begroting mag zien voordat daar toestemming uit de EU voor komt! En ook dat hebben ze zelf geslikt.

11 REACTIES

 1. Samsom komt toch bij Greepeace vandaan……Greenpeace is een NWO -scam.

  What is the role of Greenpeace in the Global Warming debate?

  Question

  Another question if you have a moment. What about Greenpeace –
  similar scenario to AVAAZ? – just checked their homepage and they are
  still talking about Copenhagen and the need for emissions
  reductions ….. no mention of climategate/e-mails etc.

  Response

  By their fruits you shall know them.

  The answer to your question is obvious once you know that Greenpeace is advocating for the New World Order climate change agenda and a Copenhagen Treaty (however described). IMHO it is just not credible that any genuine organization with an environmental focus could not know that the claim that CO2 causes global warming and/or climate change is a scam.

  Copenhagen Activists Exposed As Greenpeace Hitler Youth

  http://www.youtube.com/watch?v=mxHB0NlLQso

 2. Laat die verneukers van het volk zich zelf verneuken, waar zij mee bezig zijn totaal ongeloofwaardig de sprookjes deugen niet! Melkerij en niet ander je kan het niet bedenken, maar zij komen er mee. Als kind op school wel iets geleerd. Wees vertrouwt en vertrouwt de politiek niet!

  IIS [8] reageerde op deze reactie.

 3. Simpeler vraag voor diederikje: leg hem de tekst vh ESM verdrag voor, daar staat het letterlijk in. Kijken hoe die lamstraal zich daar onderuit lult.
  Ik vond die kreet in het filmpje ook lichtelijk ongeloofwaardig tot ik de tekst van het ESM had opgezocht. Dat is een financiële dictatuur in wording.

 4. Het is de pertinente onwil om de realiteit onder ogen te zien. Diederik, je zit gewoon voor Jan Joker in de Tweede Kamer!

 5. Diederik Samson ..
  Parliament of Whores: A Lone Humorist Attempts to Explain the Entire U.S. Government (9780679737896): P.J. O’Rourke: Books.

  @geert hoekema [1]: Weer een nieuwe power grab, ditmaal om te controleren wat er voor meningen geuit kunnen worden. Maar voorlopig zullen ze nog wel een tijdje mensen in de gevangenis zetten die een filmpje uploaden. Mensen die oorlogen beginnen en miljarden stelen, zullen nog wel even vrij blijven lopen.

 6. Perfect antwoord, Hubert, want wat lieden als Diederik Samson maar niet willen of kunnen begrijpen is dat de EU een stoomwals is en het ESM is gewoon een onderdeel daarvan. De financiële soevereiniteit wordt nu te grabbel gegooid door onwillende lui als deze Samson, die blijkbaar niets van de economie snapt. Hij denkt dat onze vrijheid en soevereiniteit veilig is in handen van deze Eurofiele politici.

 7. @K.Lavrijsen [3]:

  Zolang de venten en de wichten in de politiek vreten uit de hand van NWO zolang zullen ze blijven staren naar het verblindende demonische licht en niets zien en niets horen en niets willen weten. Zodra de wereld verder gaat kiepen dat ook de politieke venten en de wichten het rotte aan de lijve mogen voelen dan zullen ze moord en brand schreeuwen zodra het mes bij ze over de keel wordt gehaald.

  Politici worden nu nog als instrument gebruikt om tot een bepaald en zeker punt te komen, maar daarna zullen ze worden afgedankt en zijn ze niet meer nodig voor de Amerikaanse NWO&illuminatie fascisten.

  We gaan richting hyperinflatie en een communistische Nazi -wereldmunt, waarbij de wereldse en centrale macht zal komen te liggen in Washington. De politici mogen zich dan hier in de EU alleen nog bezighouden met het gewillig ondertekenen van machtsoverdragende papieren.

 8. Natuurlijk liegt Diederik, hij is immers politicus en die liegen allemaal.

 9. Diederich heeft waarschijnlijk meer kennis van Kernenergie waar hij voor geleerd heeft , en daardoor kwam bij greenpeace terrecht kwam. Het was toen geen aardige jongen!!

 10. Drie keer raden wat die Breitner op dat eiland aan het uitmoorden was.
  Niet dat ik deze werkwijze onderschrijf.

Comments are closed.