Europa’s keuze: Rebellie tegen de banken of Slaaf van de banken

Deze week wordt er een hoop gekonkeld over hoe de Euro met geweld overeind gehouden moet worden. Ten koste van alles.

Onderstaande link geeft mooi aan, geheel in lijn met ons aller Albert Spits’ stukken, dat als onze leiders (en oh wat zijn we blij met ze!) op het uitgezette pad doorgaan, wij vele generaties lang tot slaaf van de banken zijn veroordeeld.

Of wij gaan er niet in mee.  We gaan in de tegenaanval. En dat brengt vrijheid voor ons allen.
……. what a novel idea….

PS: Hoe krijgen we dit stuk viraal, beste Vrijsprekers??? Ik denk dat het belangrijk is om alle mensen het alternatief te laten zien. Als we alternatieven laten zien, dan krijgt bangmakerij geen vat op ons.

http://www.zerohedge.com/news/guest-post-its-your-choice-europe-rebel-against-banks-or-accept-debt-serfdom

Ingezonden door Melchizedech

13 REACTIES

 1. @Burnitall [2]:

  We zijn een stichting: “Libertarisch Centrum” en ook “Lifhas”
  (LIbertarian Foundation for Human ASsistance). En deze laatste heeft zelfs de status van goede doelen, waardoor giften aftrekbaar zijn voor de belastingen.

  Grapjes over subsidie aanvragen worden wel vaker gemaakt, maar we zouden volkomen ongeloofwaardig worden.

  Nu maar gewoon doneren!!

 2. In plaats van een Rebelion wellicht een referendum over de werkwijze en de resultaten geboekt door het IMF en de Europese Centrale Bank en Europese Rekenkamer ?

  En indien geen referendum mogelijk is, een petitie aan het Europese Parlement.

  Melchizedek [8] reageerde op deze reactie.

 3. Zolang miljoenen niet nadenkende zielen blijven reizen naar de USA/as-van-het-kwaad en dit land/geldjunk direct blijven steunen in hun quest naar geld, verdienen mensen het om als slaaf te eindigen.

  De ESM en andere noodfondsen zijn bedoeld als achterdeur voor de USA die daar met zijn lange enge tengels gratis geld kan komen hengelen.

  Willen we geen slaaf worden? Dan blijf weg uit de USA en boycot het land daar waar maar mogelijk is, en anders hou de koppen dicht en onderga een bestaan als slaaf. We kiezen er direct zelf voor.
  Melchizedek [10] reageerde op deze reactie.

 4. @Troy Ounce [1]: Dus door mensen een alternatief geluid te laten horen ten opzichte van MSM dragen wij niet bij, Troy Ounce?
  Ik denk namelijk dat door meer -en onafhankelijkere- informatie te geven aan mensen die dat niet (kunnen)krijgen, initiatieven als #Occupy en #Liberate Amsterdam meer aanhang zullen krijgen.

  Je hebt gelijk, beide initiatieven doen er wat aan. Alleen mopperen op fora is niet voldoende. Meedoen, doneren en toch ook het verspreiden van informatie. Tenminste, dat lijkt mij.

  Tot zaterdag #Liberate, Troy?

 5. @Aequitas [5]: Beste Aequitas, dank voor je reactie.
  Maar eeeh……. referendum? Petitie? Omdat de referenda en petities tot nu toe zo goed gewerkt hebben? Ik wil niet onaardig zijn, Aequitas, maar is dat niet naïef? Tenzij ik je verkeerd begrepen heb, dan hoor ik dat graag, natuurlijk

 6. @Jacob. [3]: Zeg Jacob, niet Hub pesten!! Hub is al heel lang wakker, namelijk. Hij zet zich met hart en ziel in voor Vrijspreker.nl.
  Heeft geen pas, vind ik.

 7. @IIS [6]: IIS, Ik begrijp je punt, maar deze “niet nadenkende mensen” weten niet beter omdat ze braaf naar MSM kijken/luisteren/lezen.

  En dus weten ze niet beter. Verspreid nou eens dit artikel onder je familie/vrienden/kennissen en overige bekenden. Opdat ze gaan nadenken. Dat is al winst, nietwaar?

  IIS [11] reageerde op deze reactie.

 8. @Melchizedek [10]:

  De niet nadenkende massa houdt zichzelf dom en toont op geen enkel vlak meer karakter en ondergaat alles gelaten en gedwee.

  Familie/vrienden/kennissen dat is juist het soort mensen dat niets van mij wil horen, die vinden mij lastig en moeilijk als ik voorstel om zaken te boycotten of de hand op de knip te houden or wathever om daarmee de gevestigde elite in de achilleshiel te raken. Men lult en draalt constant om de hete brei, de pleziertjes gaan voor, zelfs het afnemen door de stasi van je vingerafdrukken en al dat soort zaken is al lang geen issue meer, men is helemaal voor om als slaven de Neo-Romeinse arena in te gaan en zich daar als beesten te laten afslachten…

  Ik kan tegenwoordig wel kotsen als ik mensen om mij heen hoor lullen over de meest stompzinnige zaken, gewoon ergerlijk hoe achterlijk men is in deze moderne tijd waarbij het medium internet ons toch genoeg vertelt.
  melchizedek [12] reageerde op deze reactie.

 9. @IIS [11]: @IIS [11]: Dát herken ik, IIS!!

  Die mensen zitten helemaal in de “brood&spelen”-fase. Lui en ingekakt. Ik heb gemerkt dat het angst is. Angst om de situatie onder ogen te zien; dat deze ongelimiteerde periode van “leuke dingen doen” voorbij is.

  En daar kom jij dan…. hel en verdoemenis predikent….. Dát is bedreigend voor hun happy-go-lucky levensstijl!!! En ze beginnen het allemaal te voelen, hoor!

  Als ik een suggestie mag doen: Gewoon de informatie geven onder het motto “een alternatieve oplossing” en niet meer van die -in hun ogen- woeste dingen roepen (boycot, rebellie, ondergang etc).
  Je was gewoon je tijd vooruit. En nu staan mensen er meer open voor, omdat het nu eenmaal 5 voor 12 is.

  Helpt dat?

 10. Jongens, er is niets aan de hand, het is allemaal maar een gebbetje:

  http://www.ukpublicspending.co.uk/downchart_ukgs.php?year=1692_2010&view=1&expand=&units=p&fy=2010&chart=G0-total&bar=0&stack=1&size=l&color=c&title=UK%20National%20Debt%20As%20Percent%20Of%20GDP

  Hier een grafiek van de Britse staatsschuld 1692-2010. De pieken zijn: Napoleon, WW1 en WW2. Da’s logisch.

  Conclusie: de staatsschuld is zelden zo laag geweest als nu en dat bij een ongeevenaard hoog nationaal inkomen. Verder blijkt dat het wel degelijk mogelijk is om een extreem hoge staatsschuld naar beneden te krijgen.

  Zal voor de overige landen wel niet anders zijn.

  Doorlopen, niets aan de hand.

Comments are closed.