Welke alternatieven zijn er ?

12 REACTIES

 1. Het feit dat er in 1917 een ‘revolutie’ plaatsvond (het was in werkelijkheid een staatsgreep geleidt door hoofdzakelijk Amerikaans/joodse revolutionairen; de beelden van de bestorming van het Winterpaleis werden jaren later in scene gezet door de joodse cineast Eisenstein) wil nog niet zeggen dat iets dergelijks in 2017 niet mogelijk zou zijn.

  http://www.youtube.com/watch?v=wcF14VOni9k

  Met het in scene zetten van 9/11 mbv CIA en Mossad werd het begin gemaakt met de sluipende neo-Sovietisering van de VS mbv het terrorisme meme. In werkelijkheid is er maar een echte terrorist en dat is de VS zelf.

 2. Alternatieven kunnen zijn:

  Mozilla ipv google
  JonDo of Tor installeren

  Het is wel lastig dat je dan bijv. niet kunt reageren op sites als Vrijspreker. Dat kan ik alleen via google. Het kijken van filmpjes (zoals deze bij dit artikel) is ook lastig. Als iemand mij daar eens tips over kan geven, wordt dat zeer gewaardeerd.

  Maar het volgen tijdens het internetten wordt zeer beperkt.

  Heeft iemand daar

  vrijeradikaal [7] reageerde op deze reactie.

 3. @Melchizedek [6]:

  Het is wel lastig dat je dan bijv. niet kunt reageren op sites als Vrijspreker. Dat kan ik alleen via google.

  ???????????????????????????????

  Zegt dit niet iets ?

 4. PS. Zover ik weet zit ik niet in een team.

  En het team wat zich zo graag aandient , loopt niet over van vriendelijkheid , en daar bedank ik voor.

  Groeten aan Orakel.

 5. @vrijeradikaal [2]: Glenn Beck is bang voor google. Dat moet hij ook zijn. In de centrale van google in Israel, het ware centrum vd NWO, liggen allang uitgewerkte profielen van iedereen op deze wereld met een internetconnectie.

 6. Over Big Brother (internet) gesproken…

  Ons aller Youp van ’t Hek heeft inmiddels 3 ton afgehaald van zijn grachtengordelstulpje:

  http://www.funda.nl/koop/amsterdam/huis-47198950-prinsengracht-778/

  Het zou met niets verwonderen als nep-speculant Joeperdepoep daar nog eens een miljoentje vanaf moet doen. Huizenprijzen zijn volgens mij nog 50% te hoog, waarbij het afschaffen van de hypotheekrenteaftrek dan bij is inbegrepen.

  Ik zie dat de woning maar liefst 17 kamers heeft. Vraag me af hoeveel Mauro’s onze nationale morele zelfbevrediger daar wel NIET in heeft zitten.

 7. Dit onderwerp maar even uitgekozen om op te reageren, omdat onderstaande deels met privacy te maken heeft:
  http://www.ikclaimmijnnaam.nl
  Het gaat over het claimen van je naam en soevereiniteit. Een complete presentatie over dit onderwerp is hier te vinden (begint na 5 minuten): http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hOBiSRCmU3o
  Zeker de moeite waard om te bekijken. Het gaat op een gegeven moment over belastingen, en hoe je als soevereine mens het wettelijke recht zou hebben om daarover te onderhandelen. Hoe dan ook, interessant om te volgen en wellicht zelf ook je naam en soevereiniteit te claimen.

Comments are closed.