7 REACTIES

 1. Twee uitstekende documentaires. De documentaire van ‘alles weg bij de rijken’ is misschien wel erg theoretisch (en sommige baten worden 2x of 3x geteld) maar het gaat om het idee. En dat is goed. De documentaire van Brandpunt (zie reactie IIS) vind ik een kleine doorbraak, omdat nu dus in de Main Stream Media over Goldman Sachs wordt gesproken. Geweldig!

 2. @IIS [1]:

  Prima! En raad eens van wie B.Obama de grootste (her)-verkiezings-bijdragen ontvangt? En, check-out de carriërre van de huidige U.S. ‘ Finance Secretary, T. Geithner ‘. Naast (en met) Goldman-Sachs, is de J.P. Morgan Bank één van de grootste Markt,-grondstoffen, goud en zilver,- en Politieke Manipulatoren. Samen met de Britse HSCB-Groep controleerd J.P. Morgan b.v. de Globale ‘ Silver-Futures-Markt ‘, met als gevolg dat er zo’n 10x de physieke-zilver-hoeveelheid aan ‘ Papieren-Zilver ‘ bestaat, waarmee de zilver-prijs tegen elke vrije-markt-werking in, kunstmatig laag gehouden wordt.

  Groetjes uit de Polder.

 3. Dat men wil roven van de rijken is niet meer dan een leugen, uiteindelijk krijg je ontevreden burgers ook als je alleen maar het geld bij hen wil halen, dus er moet een beetje poppenkast worden gespeeld en moet er geroofd worden van alle partijen, maar daarmee is het probleem niet opgelost.

  Als men werkelijk het probleem wil oplossen dan zal er een a-bom op Brussel, Frankfurt en Washington moeten worden gedropt.

  Video krijgt van mij 1 ster.

Comments are closed.