Overbodig op te merken dat dat geld komt van de belastingbetalers! Dat geld is nodig om te helpen dat grote landen als Italië en Frankrijk niet in betalingsproblemen komen. In Nederland woont immers Gekke Henkie.
Nog gekker staat het  in artikel: “Europe Is Now Officially Bazooko’s Circus – Italy To Provide €23.5 Billion In IMF Cash To Bailout Italy

Daarin wordt belicht dat Italië 23,5 miljard euro betaalt voor de bail-out van Italië!!! En Spanje 15 miljard voor de bail-out van Spanje.

Voor de 2000+ miljard die de politieke financiële genieën nodig denken te hebben, is het zo gelukt om er 150 bij elkaar te krijgen!!

Ik weet niet hoe het u vergaat, maar als mijn vertouwen in deze leiders nog kon zakken, dan is dat nu weer gebeurd.

17 REACTIES

 1. Dus naast de afdracht van 10 miljard per jaar wordt er nog even voor 100 miljard garant gestaan & wordt er ook nog even 13,61 miljard in de imf-pot gestoken?

  Dan heb ik zo het idee dat de euro niet lang meer te gaan heeft, als een land in problemen al geld moet gaan lenen aan het imf terwijl het geld tekort is dan hou ook maar op.

  De euro is voor het nieuwe jaar ten grave gedragen.

  Ron Paul Fan [15] reageerde op deze reactie.

 2. De Staat is niet uw vriend. De Staat is er om de 1% te beschermen. Jammer, maar hiertegen bent U machteloos.
  U heeft geen keuze dan mee te betalen.

 3. @Henk [5]:

  Eerlijker lijkt me:

  1 – In plaats van: Afschrijven (kwijtschelden) van alle schulden, om alle schulden terug te betalen, of failliet gaan.
  2 – Faillissement van de banken, die niet kunnen betalen
  3 – In plaats van: Geldvoorziening in handen van de staat, met alle mogelijkheden de staat buiten de geldvoorziening houden..
  We hebben nu wel geleerd hoe de staat er een potje van maakt ten koste van de burgers.
  4 – Mee eens met: Opnieuw beginnen

  Dennis S [9] reageerde op deze reactie.
  nachtwaker [10] reageerde op deze reactie.
  henk [13] reageerde op deze reactie.

 4. @Hub Jongen [8]: Eenvoudiger lijkt me:
  1 – Het opzetten van een eigen munteenheid vanaf nu niet meer strafbaar laten zijn.

  De rest gaat dan vanzelf.

 5. @Hub Jongen [8]:

  NOG Eerlijker lijkt me:
  internationaal CONCURREREND belasting&vermogen burgerservice

  Zodat ieder(Schengen) burger(-en bedrijf) bij wet -ongehinderd –
  (deels)naar een gunstiger (vrijer) land kan vertrekken.

  op die manier kan je -echt- stemmen om NIET te betalen..

  Met “je voeten stemmen” geeft echt meer PLEZIER
  dan dat geGOK met dat 4-jaarlijkse votje PAPIER

  ps:kom hier op terug , eindelijk heb ik dit met eigen ogen gezien

 6. @pcrs [11]: Dus pcrs leent aan Hub, Hub aan Zé, en Zé weer aan pcrs, maar wie heeft dan wat? Of wat niet?

  …….Zé.

 7. @Hub Jongen [8]: Euh kom op man. De geld voorziening is NIET in handen van de staat. De staat komt aan geld door dit te lenen. Tegen rente uiteraard. Er moet gewoon een schuldenvrije munt komen. Die dus zonder vorm van rente in omloop wordt gebracht. Dit heeft eerder gewerkt in Amerika maar uiteraard kwamen bankiers daar aan de macht. Er is zelfs onder JFK schuldenvrij geld geweest maar ook dat wou de elite niet. Wat met JFK gebeurd is lijkt me helaas duidelijk..

 8. Er is al veel geld verspilt door de handige bestuurders, maar als ze nu allemaal incl hun mederwerkers naar Brussel vertrekken en wij zien ze hier nooit weer terug, dan zou ik er mee kunnen leven.

 9. Zo veel miljarden Euro’s bestaan niet eens, dus moeten deze digitaal erbij verzonnen worden. Dan ontstaat van zelf een hyper devaluatie van de Euro en dat zorgt ervoor dat toch elk Europees land die de Euro heeft als betaalmiddel failliet is. Dan zijn alle pensioenen ook niets meer waard en de hele economie van de hele Europese Unie valt dan stil. Zo zie ik dit in 2012 gebeuren, met dank aan onze bekwame politieke bestuurders. Die geen van alle iets van rekenen snapte vroeger op school en nu nog steeds niet. Ja, zelfs de banken zullen nu ook ten onder gaan, want de Euro zal niets meer waard zijn, dan de waarde waar ze van gemaakt zijn.

 10. Na deze ineenstorting van de economie van de Europese Unie, krijgen we waarschijnlijk een 3e wereldoorlog, daarna wordt alle waardevolle middelen geconfeskeerd door de overheden en dan kan het piramide spel opnieuw beginnen.

Comments are closed.