zaterdag, 10 december 2011
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Nieuwe website libertarische partij

De libertarische partij is al een aantal jaren actief binnen de Nederlandse politiek. Er zijn plannen om de partij meer en beter dan voorheen onder de aandacht te brengen. Tot de media benadering behoort ook een nieuwe website. Deze is afgelopen week gelanceerd.

Mocht de website niet laden, verwijder de browser geschiedenis, of haal “index.shtml” weg uit de oude url: www.libertarischepartij.nl. Met name de video wall is een mooie toevoeging. Deze bevat tal van youtube filmpjes met als zoekwoord “libertarian”.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hub Jongen schreef op : 1
  Hub Jongen

  Ja, deze vernieuwing is zeker een verbetering en zal de LP zeker een nieuwe impuls geven.
  In het libertarisme heersen verschillende meningen over het nut of noodzaak van een libertarische politieke partij. Tot en met de positie dat een politieke partij meer kwaad doet dan goed omdat ze via politici de samenleving wil regelen.
  En politici worden gekoppeld aan gebruik van geweld!

  Maar dat is een op zichzelf staande discussie en misschien kunnen we de LP uitnodigen (uitdagen??) om daarover een artikel aan de Vrijspreker op te sturen?

  Corné [2] reageerde op deze reactie.

 2. Corné schreef op : 2

  @Hub Jongen [1]:

  In het ‘partijprogramma’ wordt dit als volgt gesteld:
  Libertariërs zijn realisten. Zij begrijpen dat, zolang nog geen meerderheid van de bevolking de juistheid van de libertarische standpunten inziet, al grote vooruitgang ten aanzien van vrijheid, welzijn en welvaart van de bevolking kan worden bereikt, als de libertarische standpunten in de politieke besluitvorming worden meegenomen.

  RH [3] reageerde op deze reactie.

 3. RH schreef op : 3

  @Corné [2]: Inderdaad. We kunnen de groei van de overheid ook dwarsbomen door gewoon automatisch tegen elk voorstel te stemmen dat de overheid vergroot en de lasten voor de burgers vergroot. Ron Paul verwierf er de status Dr No mee, en, hoe klein ook, elke tegenwerking van een lastenverzwaring is mooi meegenomen.

  Het enige dat moeilijk wordt is als andere partijen lastenverlichting voorstellen. Als men de inkomstenbelasting wil verlagen van 52% naar 48% bijvoorbeeld, kun je beargumenteren dat een libertarier ermee in moet stemmen, omdat het een lastenverlichting is. Anderzijds kun je beargumenteren dat je daardoor wel instemt met 48%, wat ook nog veel te hoog is.

  Ron Arends [4] reageerde op deze reactie.

 4. Ron Arends schreef op : 4

  @RH [3]:
  De LP staat iedere belastingverlaging voor, dus zal ook meestemmen met die 4% verlaging. Wel zal zij duidelijk maken dat het een pleister op de wonde is.

 5. Ratio schreef op : 6
  Ratio

  @Timmo [5]: OOOPS. Dank! Foutje is doorgegeven en hersteld. Eventueel je browsergeschiedenis wissen, of via LP home naar de visie pagina gaan en je ziet dat de visie pagina thans zichtbaar is.