Ron Paul, de Fortuyn van Nederland, nou ja, daar begint het op te lijken.

Hoewel de boodschap van Paul  behoorlijk ver van Pimmetje af staat, begint het “ Fortuyn effect” al behoorlijk op gang te komen in de U.S.

Een klein aantal opmerkelijke dingen passeren de revue.

Ron Paul haat Israël, en als verlengde daarvan dus ook de joden. Ook zaken die hij gezegd zou hebben over interventie tijdens WO2 doen hem op het hakblok van drogredeneringen niet veel goed.

Men rend vervolgens weer doodleuk blind een afgrond in omdat ze de boodschap van Ron Paul blijkbaar niet begrijpen.

Non-interventie.

Het establishment probeert Ron Paul nu antisemitisme in de maag te splitsen omdat hij gezegd zou hebben dat Amerikaanse troepen niets te zoeken hadden in Europa, omdat het hun taak niet was.
Hoewel het non-agressie principe het toelaat dat Hitler en zijn consorten gestraft moesten worden voor hun daden.. Dan nog is er geen enkele reden geweest voor de U.S.A om mee te doen aan deze oorlog.

Oorlogen tussen twee landen dienen door die landen beslecht te worden, er is geen reden om als land je hiermee te bemoeien. Persoonlijk en ik denk Ron Paul ook, zie ik liever mensen die een conflict met elkaar hebben dit voor te laten komen aan een rechter zonder dat men in staat is op andermans geld miljoenen de dood in te jagen door legers die ze zelf betaald hebben met hun zuurverdiende centen.

[HTML2]

Antisemitisme

Hoewel het geloofwaardig is voor mensen met geen enkele weet van geschiedenis. Er zijn in de tweede wereld oorlog miljoenen joden gevlucht en zelfs Amerika nam ze niet allemaal aan. Zo is een boot die vertrok in Rotterdam en vervolgens in ieder land geweerd werd gewoon teruggekeerd. En daar stonden de Nazi’s ze natuurlijk op te wachten.

Amerika is niet de oorlog ingegaan om de joden te bevrijden uit de concentratie kampen. Dit is nooit de motivatie geweest achter het “ bevrijdingsplan” van de geallieerden, of ze er nu vanaf wisten of niet, wat ook enige twijfels op kan wekken. De eerdere Jodenvervolging kwam ver voor Hitler en in Rusland, is Amerika antisemitisch omdat Rusland moorden aan het plegen was op joden en de Amerikanen vervolgens niet direct ingrepen?

Het antwoord is nee.  Het is aan de bevolking geweest om dit te stoppen, hoewel de schuldigen door iedereen met voldoende bewijslast naar mijn mening geweld mag gebruiken om de initiatie er van te stoppen. Het is een kwestie van soevereiniteit.

Israel

[HTML3]

Ron Paul zou gezegd hebben dat hij het bestaan van Israël hekelde. Of dit exact zo gezegd is kan ik niet bevestigen, maar laten we voor het gemak even aannemen dat dit waar is.

Ik kan dit standpunt best begrijpen. Israël  kost gigantisch veel geld voor de Amerikanen en eigenlijk willen ze het niet. Ze moeten voor iedere actie weer verantwoording afleggen aan de U.S.A terwijl het een soeverein land is. Hoewel ik het liever zie dat mensen soeverein zijn en niet een staat of land.

Dir komt voort uit een volk dat beweert claim te hebben op een land nadat ze vervolgd zijn, met als enig bewijs van eigendom een oud testament waarin een denkbeeldig wezen in de wolken zegt dat ze het gebied van de zee tot aan de Eufraat of Tigris moeten krijgen.

Na de eerste wereld oorlog is er zoiets getekend als een balfour verklaring waarin het land wat eerst van Palestijnen was, moest worden overgedragen aan een groep Zionisten die deze bewering deden.

Of dat niet erg genoeg was trok Engeland zijn handen van het gebied af waarop Zionistische terreur groepen dorpen begonnen te veroveren. Sindsdien is het geweld over en weer.

Wat had er dan moeten gebeuren?

Zoals het eerst gebeurde, wanneer iemand een stuk land wil hebben dienen zij dit te kopen van de eigenaar. Een huis van de huiseigenaar en een boeren land van de boer. Simpel en persoonlijk.

Dus ja, ik hekel de staat Israël, net zo erg als ik iedere staat hekel. Internationale gemeenschap of welk ander collectief dan ook heeft nooit en te nimmer het recht om iemand zijn bezit te claimen en mensen te verdrijven uit hun huizen.

Hoe gedupeerd de claimers ook door anderen zijn geweest. (anderen zijn die niets met het geclaimde land van doen hadden)

Dus ja, als je het zo bekijkt geef ik Ron Paul daarin nog gelijk ook, mocht dat werkelijk zo gezegd zijn. De Kolchozenachtige gemeenschappen die veel Hebreeuwen/joden voor de balfour verklaring hadden werkte wel,  met veel minder geweld. Als er al een stuk land geclaimed kon worden na WO2, was het wel Berchtesgaden. De slachtoffers dienen schadeloos gesteld te worden met de eigendommen van de initiator van geweld, in dit geval de Nazi’s zelf. Niet een volk dat ver weg woont en zijn eigen huis en haard heeft.

Tip

Hoewel ik het met de schrijver niet altijd eens ben, is dit boek ideaal om je kennis wat bij te schaven. Mocht iemand een mening willen vormen over het Midden-Oosten maar Israëlen Palestina in het bijzonder.

“ Het heilig land”.

[HTML1]

In dit boek wordt de geschiedenis van het land, zo’n 4000 jaar, compact aangeleverd in een objectief verslag van de feiten en weetjes. Hoewel het een tikkeltje gelovig is vanuit de katholieke hoek. Dan nog zijn de feiten de moeite waard om te kennen en er bij te pakken bij discussies, zoals ik ook op Facebook doe. Er staan veel feiten in die door de oorlogspropaganda van beide zijden vervormd en/of verzwegen worden.

Conclusie,

Men is weer zoals altijd bezig met een offensief zonder dat ze de achterliggende gedachte begrijpen. Halen iedere logische drogredenering uit de kast en denken hun gelijk te halen. Er is geen enkel geldig argument geleverd waarom Ron Paul een hekel zou hebben aan joden of aan de Israëliërs.
Wel dat hij een hekel heeft in het schenden van soevereiniteit en geweld haat.

59 REACTIES

 1. Wie aan de miljardensteun voor de Isrealische heersers komt is natuurlijk gelijk een anti semiet.
  De racisme claim en anti semiet claim komen nu op tafel, dat kan alleen maar betekenen dat ze zich nu een beetje zorgen beginnen te maken.
  Dorothy Rabinowitz (Pullizer pers prijs) vergeleek hem met Hitler, Mussolini, neo nazi
  http://m.podshow.com/download_media/15412/episodes/307429/noagenda-307429-12-29-2011.mp3
  vanaf 15.25 minuten
  Hele interview hier:
  http://online.wsj.com/video/opinion-ron-paul-letters-to-the-fanatics/2BAC7525-34F5-4763-9F3A-1EA0ABC4690D.html

  Ron Paul Fan [59] reageerde op deze reactie.

 2. Zonder al te vreemd uit de hoek te willen komen was mijn eerste associatie bij het lezen van dit artikel Oja die grondwet waar was die ook al weer voor, centrale bank enz. dus Google: adolf hitler american financiers .

  en je komt bij een artikel van ‘The Guardian’ terecht niet de minste.

  http://www.guardian.co.uk/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar

  dus niet ingrijpen betekend in bredere zin meer dan geen van je soldaten naar een conflict sturen. Google: Why Gold-Backed Currencies Help Prevent Wars.

 3. Ron Paul weet als geen ander dat de joden in de VS alle touwtjes in handen hebben, dat ze de hitsers achter alle oorlogen zijn sinds 1939, dat ze de drijvende kracht achter het imperium, lees NWO zijn, en dat de joden de FED in handen hebben waarmee ze amerikaanse bevolking blind stelen en tot mijn aangename verrassing weet Ron Paul ook dat 9/11 een inside job was (mossad/cia). Verder dat de joden vrijwel alle msm in handen hebben, waarmee ze hun nwo propaganda ongehinderd 24/7 kunnen uitblaten.

  Ron Paul weet dit en vindt dit niet zo leuk en wil graag de macht van die maffia doorbreken. En dat weten de joden ook en dus wordt de mediamacht tegen hem in stelling gebracht. Jammer voor hen is er nu het internet, de voornaamste machtsbasis van Ron Paul.

  Het wordt spannend. De laatste die deed wat Ron Paul doet was JFK en we weten allemaal hoe dat is afgelopen. Als Ron Paul faalt is WW3 onafwendbaar.

  Wladimir van Kiel [17] reageerde op deze reactie.
  Aequitas [24] reageerde op deze reactie.

 4. Als mijn nick ergens betrekking op heeft dan is het precies op dit punt, nmlk de laatste kans voor Amerika en de rest vd wereld om aan een catastrofe te ontsnappen, georganiseerd door die satanische maffia.

 5. Paar opmerkingen: waar hij vooral op wordt aangevallen zijn zijn racistische uitspraken in nieuwsletters van begin jaren ’90.

  Verder hebben de ‘zionisten’ het land van de Palestijnen na de Eerste Wereldoorlog netjes opgekocht.

  En tot slot had Amerika wel degelijk reden om te interveniëren, omdat men aangevallen werd door Japan en de dag na deze aanval verklaarde Hitler Amerika de oorlog. De grondwet schrijft voor dat je alleen ten strijden mag trekken indien de oorlog wordt verklaard, dus deze reden was volledig legitiem.

  pcrs [7] reageerde op deze reactie.
  Ron Paul Fan [9] reageerde op deze reactie.

 6. @Bas [6]: Niemand heeft het recht iemand anders te verplichten (te bedreigen met dood bij ongehoorzaamheid) om ergens te gaan vechten. Niemand heeft het recht om iemand te verplichten te betalen om anderen ergens te laten vechten.

  Net als de nederlandse overheid, had de amerikaanse zich niet neutraal opgesteld en hadden ze een olieboycot ingesteld tegen Japan. Dat betekent hier dat ze mensen bedreigden met geweld als die toch olie aan Japanners zouden verkopen op onderling vrijwillige basis. Aangezien mensen in Japan afhankelijk waren en zijn van buitenlandse olie, is dat ook een soort doodsbedreiging.

  Een verschillende opstelling van de nederlandse roverheid dus voor WWI en voor WWII met een verschillende uitkomst.

  Ron Paul Fan [10] reageerde op deze reactie.

 7. @Bas [6]: En tot slot had Amerika wel degelijk reden om te interveniëren, omdat men aangevallen werd door Japan en de dag na deze aanval verklaarde Hitler Amerika de oorlog. De grondwet schrijft voor dat je alleen ten strijden mag trekken indien de oorlog wordt verklaard, dus deze reden was volledig legitiem.

  Roosevelt had Japan dermate in de hoek gedrukt dmv het afsnijden van de olieexport naar Japan, aangevuldt met onmogelijke eisen, die neerkwamen op de volledige ontmanteling van het Japanse imperium, dat ze Japan geen andere keus meer lieten dan om de olie maar te gaan halen in Nederlands Oost-Indie. Daarbij moest de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor worden uitgeschakeld, omdat die anders had ingegrepen. Roosevelt wist wat er stond te komen en liet het gebeuren om de zgn isolationisten in het Congres te omzeilen en via de achter deur in officieel in oorlog te geraken met Duitsland. In werkelijkheid was Amerika al lang in oorlog met Duitsland, iets wat Duitsland tot het laatste toe had willen vermijden, aangezien die al genoeg (tegen hun wil) op hun bordje hadden, nmlk GB, Frankrijk en de Soviet-Unie. Het officieele kletsverhaal is dat Duitsland de wereld wilde veroveren, terwijl in werkelijkheid de hele wereld Duitsland aanviel. Het enige wat Hitler wilde was alle Duitsers in een staat verenigingen (legitiem op basis van zelfbeschikkingsrecht dat ook door de geallieerden met de mond werd beleden), Versailles terugdraaien en verhinderen dat joodse revolutionairen hetzelfde zouden doen met Duitsland als ze eerder al met Rusland hadden gedaan: het Bolshevisme doorvoeren en de genetische bovenlaag uitmoorden.

  Hitler verklaarde de VS de oorlog omdat hij geen zin had nog langer de schijn op te houden dat de VS al veel eerder stijlzwijgend de oorlog hadden verklaard. De VS hebben sinds 1939 nooit meer officieel een land de oorlog verklaard, niet met Vietnam, niet met Irak en straks ook niet meer met Iran.

  De Amerikanen en de Sovjets hebben doelbewust een lokaal Europees conflict tussen Duitsers en Fransen/Britten uitgebuit om het continent onder elkaar te verdelen. Wij zijn helemaal niet bevrijdt in 1945, maar onderworpen door tweederangs Amerikanen en Sovjets.

  De Duitse inval in Nederland, Belgie en Frankrijk had niets te maken met een niet-bestaande Duitse wens om Nederland in te lijven maar alles te maken met de Frans/Britse oorlogsverklaring van 1939 en met Frans/Britse aanstalten om via neutraal Nederland het Roergebied aan te vallen. Al na een dag waren de Fransen al in Brabant en Zeeland.

  Pteranodon [12] reageerde op deze reactie.
  Bas [34] reageerde op deze reactie.

 8. @Pteranodon [8]: Je moet je afvragen waarom Duitsland Nederland binnenviel. Hint: je moet het in een Europese of zelfs globale context zien.

  Ben overigens de laatste zes maanden fulltime bezig geweest om WW1 en WW2 te bestuderen en een Engelstalig blog erover te fabriceren.

  Je bent dus gewaarschuwd. 🙂

  Pteranodon [13] reageerde op deze reactie.

 9. @Ron Paul Fan [9]:
  “Al na een dag waren de Fransen in Brabant en Zeeland”

  NA een dag ja. De Duitsers waren toch een stukkie eerder he?
  Vanaf de vroege ochtend van 5 mei 1940 was het duidelijk dat NL, B, F en GB een gemeenschappelijke vijand hadden, en dat geeft ook ruimte voor samenwerking. De Nederlandse neutraliteit was niet in 1939 voorbij maar vanaf het moment dat de Duitsers binnenvielen.

  Ontkennen dat de Duitsers Nederland niet wilden inlijven? Dat is wel het meest absurde wat ik ooit heb gehoord. Natuurlijk wilde Duitsland een Festung Europa en er was dus alleen plek voor zelfstandige landen als ze zelf Nazi’s of fascisten zouden zijn, ookal weet je uiteindelijk nooit met die Nazi’s of ze die niet later hadden ingelijfd als ze WO II hadden gewonnen, zoals Spanje of Italie.

  pcrs [15] reageerde op deze reactie.

 10. @Ron Paul Fan [11]:

  De reden om NL binnen te vallen was die wens naar Festung Europa. Wat er dus werkelijk achter zit, kun je met of zonder officiele documentatie dus makkelijk raden.

 11. @Pteranodon [12]: Het is hoe dan ook een redelijke goede verdeding om een bewapende bevolking te hebben die niet getraind is in het slaafs opvolgen van bevelen.
  Nog beter zou zijn om dit geregeld te zien door een niet monopolistische organisatie die haar diensten niet kan opleggen. Ik denk dat als er ergens geen machtsstruktuur is om slaven uit te buiten, dat een inval al een stuk minder waarschijnlijk is.
  Vergelijk ook de verovering van Ierland en India door de Britten. Het eerste was een lange strijd, zonder een echte heerser aan ierse kant om een afspraak mee te maken over overgaven.
  In India was een machtstruktuur aanwezig. Hoogste poppetjes vervangen door Britten en ze controleerden de hele pyramide.

 12. Ron Paul Fan, je bent wel een beetje anti-joods aan je comments te zien.
  Dat de zogenaamde joden de wereld in de greep hebben isoverigens bullshit.
  De meeste zijn rijk inderdaad maar dat komt omdat ze kennis delen en gewoon goed zijn in de handel, dat is al vanouds zo.
  Daar heb ik alleen bewondering voor.
  De macht ligt nog altijd bij het volk…. dat die het wenst weg te geven aan een enkeling is natuurlijk het stomste wat je kan doen.
  Daarom schrijven we hier.

  Japan is inderdaad uitgelokt, en zo zou die gerechtvaardigd zijn dan nog hadden ze geen enkele reden om europa binnen te vallen, er was geen geweld geinitieerd naar amerika toe.
  Hoewel ik niet zoveel weet van de Uboot expeditie naar de amerikaanse kusten, en wanneer deze exact plaatsvonden.

  Hoe dan ook… Als de legers enkel en aleen aan defensie deden zoals Ron paul graag zou zien was er nooit spraken geweest van een 2e wereld oorlog.

  In een libertarische maatschappij komen deze oorlogen gewoonweg niet tot stand.
  1: de overheid heeft daar de middelen niet voor of is er simpelweg niet.
  2: Mensen moeten vrijwillig in die oorlog gaan, dus geen ” draft/dienstplicht” en zo zijn er nog wel honderden redenen te bedenken waarom de kans op oorlog nihil is tegenover het systeem toen en nu.

  Ron Paul Fan [18] reageerde op deze reactie.

 13. @Ron Paul Fan [3]: “DE Joden” hebben ALLE touwtjes in handen.. hoe moet ik mij dat voorstellen, bedoel je dat ALLE 5 miljoen Joden in Amerika die touwtjes in de hand hebben ?

  Lijkt mij een interessant coordinatie probleem, knap hoor om 5 miljoen mensen tegelijkertijd hetzelfde te laten doen (samenzweren).

  En zijn het eigenlijk niet ALLE joden in de hele wereld die aan die samenzweringen meedoen ? Ik heb het vermoeden dat alle 18 miljoen Joden iedere dinsdagavond hier bij overbuurman Weiss aan het samenzweren zijn tegen de wereld want dan valt er nergens te parkeren hier.

  Die Joden, toch, altijd maar bezig met samenzweringen om de macht in de wereld over te nemen, zou dat genetische aanleg zijn ?

  Het is toch opvallend hoeveel macht er aan een groep van zo’n 18 miljoen mensen in de wereld (= 0.26% van de wereldbevolking) wordt toegerekend, DE Joden zijn werkelijk overal aan schuldig en ik vraag mij af hoe ze met al dat gesamenzweer nog aan eten toekomen.

  Je bent trouwens vergeten om de Ouderen van Zion aan te halen, dat is ook een klassieker.

  Ron Paul Fan [19] reageerde op deze reactie.

 14. @Hoc Voluerunt [16]: Dat de zogenaamde joden de wereld in de greep hebben isoverigens bullshit.

  Niet de wereld, maar Amerika. Je moet wel heel erg blind zijn om niet te zien dat de Amerikaanse politiek naar de pijpen danst van ‘Israel’.

  http://www.theamericanconservative.com/article/2003/mar/24/00007/

  http://www.amazon.com/Israel-Lobby-U-S-Foreign-Policy/dp/0374177724

  Joodse mediacontrole:
  http://www.rense.com/general44/sevenjewishamericans.htm

  Is zelfs tot Haaretz doorgedrongen:
  http://www.haaretz.com/jewish-world/oliver-stone-jewish-control-of-the-media-is-preventing-free-holocaust-debate-1.304108

  Verder moet je maar eens wat googlen op wie de eigenaar is van de FED en dan kun je rustig concluderen dat ze de boel strak in handen hebben. Geen absolute controle want er is nog steeds vrije meningsuiting, maar daar wordt ook aan gewerkt.

  Als je niet oppast zijn de VS over een paar jaar gemuteerd in een nieuwe USSR. Op basis van de ’terrorisme meme’ ipv de aloude ‘klassenstrijd’ in de goeie ouwe rooie tijd.

  Russen en Amerikanen zijn nu eenmaal iets minder snugger dan Duitsers (en Nederlanders).

 15. @Wladimir van Kiel [17]: “DE Joden” hebben ALLE touwtjes in handen.. hoe moet ik mij dat voorstellen, bedoel je dat ALLE 5 miljoen Joden in Amerika die touwtjes in de hand hebben ?

  Flauw. In Nederland hadden we ooit de ‘200 van Mertens’, waarmee werd aangegeven dat in een maatschappij als Nederland de toon wordt aangegeven door een paar honderd mensen in politiek, media, werkgevers- en werknemers-orgs, grote bedrijven, en hoge ambtenaren (zoals Sweder van Wijnbergen bv). Schaal dat op naar Amerikaanse dimensies en je hebt het over een paar duizend man die bepalen hoe een maatschappij er uit ziet en welke politieke lijn zij volgt. Maw er is daar in de top niet eens plaats voor 5 miljoen man. Dus nee, niet DE Joden, maar alleen Joden die er toe doen. En dat zijn er heel veel in de VS. Hetgeen niet zo verwonderlijk is met een verbaal groeps-IQ van 115 itt een ‘Aryan’ groeps-IQ van de Hillbillies van minder dan 100.

  Ik heb het vermoeden dat alle 18 miljoen Joden iedere dinsdagavond hier bij overbuurman Weiss aan het samenzweren zijn tegen de wereld want dan valt er nergens te parkeren hier.

  Is die buurman van Dantzig verhuisd?

  Die Joden, toch, altijd maar bezig met samenzweringen om de macht in de wereld over te nemen, zou dat genetische aanleg zijn ?

  Ik denk het. Wat zij joden ook al weer? Het ‘uitverkoren volk’ (joden over joden, heb ik niet bedacht). Die zien het als hun lot om uiteindelijk op planetair niveau over de ‘Goyim’ (dat ben ik dus) te heersen. Lees maar na in de talmoed. Heb je de Protocollen niet voor nodig. En ja, als je dat collectief maar 2000+ jaar geloofd dan gaat dat geloof natuurlijk afzinken in de genen, en dat blijft daar zitten ook al ben je in geen 100 jaar meer in de Synagoge geweest. Zo ben ik een christen, tegen wil en dank, ook al ben ik in geen 30 jaar meer in de kerk geweest. Door mijn 1000+ jaar oude christelijke erfenis, die genetisch is geworden.

  Wladimir [21] reageerde op deze reactie.

 16. @Ron Paul Fan [19]: aha, de slechtigheid is de Jood aangeboren, die zit hem in de genen, waar heb ik dat meer gehoord ?

  De Joden zijn uitverkoren om de wetten van God na te volgen, iets waar de gojim van zijn vrijgesteld en dat heeft helemaal niks te maken met beter te zijn dan anderen of macht over ze te hebben. Veel Joden zien dit als een last, niet als een zegen (why us ?).

  Van mij mag iedereen helemaal zelf weten aan wie hij een hekel heeft en waarom en jij hebt duidelijk een hekel aan Joden en dat mag, maar geef het gewoon toe en probeer die afkeer van Joden van jou niet te rechtvaardigen met slappe “historische” feiten en uit de lucht gegrepen samenzweringen.

  In iedere organisatie zul je Joden vinden en katholieken en Mormonen en Jehova’s, maar jij licht de Joden eruit en gaat ze allerlei samenzweringen toeschrijven, je zou hetzelfde voor de katholieken kunnen doen.

  Het enige wat er gaande is is dat Amerikanen binnen die organisatie bepaalde doelen nastreven en natuurlijk heeft hun afkomst iets te maken met die doelen maar waarom zou dat slecht zijn als Joden dat doen ? Waarom zijn doelen die Amerikanen van Joodse afkomst nastreven per definitie fout ?

  Hoc Voluerunt [22] reageerde op deze reactie.
  pcrs [23] reageerde op deze reactie.

 17. @Wladimir [21]: Vind Ron Paul fan nou niet bepaald subtiel in zijn afkeur van joden.
  Ik heb ene afkeur tegen iemand die macht over een ander wenst te hebben, of het nu ene jood italiaan, hollader of amerikaan is.
  Denk dat Ron Paul Fan minder met Ron paul gemeen heeft dan hij denkt, en zo ook het libertarisch gedachtengoed.

  Er bestaat geen groep als de hollander, de jood, de mormoon.. Dat zijn collectieven. Er bestaan alleen ” mensen” . het individu!
  Rusland was communistisch, dat betekend niet dat iedere rus communistisch is.
  Het indiviedu dient altijd gesxcheiden te worden van het collectief, dat gebeurd vele te weinig.

  Daarbij is een Jood nou niet echt een rassen groep om van gene te spreken. Het is een traditie groep. Als een zogenaamde Goyim man bij een joodse vrouw kinderen verwekt zijn de kindere Joods, als een Goyim vrouw kinderen krijgt van een Joods man zijn ze dat niet.
  Het ” jodendom” tot zover je er van kan spreken is alleen over te dragen vanuit de vrouw.
  Dus de oer hollandse boy of mokka flavour stag kan makkelijk een joods kindje krijgen.. de hollandse vrouw nooit!

  Dat er in amerika veel mensen met die joodse achtergrond wonen en daar net als hier de Pechtoldjes en Cohennetjes spelen is bijzaak. Het is altijd het individu die het doet, nooit de denkbeeldige colectieve groep waar je ze in kan plaatsen.

  Ik denk als je dat niet kan zien, dat het Libertarisme en Objectivisme nog een lange leerweg is. Omdat een collectieve groep veroordelen voor het doen en laten van enkele individueen, nooit samen kan gaan met een duidelijk en libertarisch begrip van eigendomsrecht.
  De daden van die persoon behoren niet de collectieve fictieve groep toe maar enkel en aleen dat individu of betrokkenen bij die daad.

 18. @Wladimir [21]: Ik heb het altijd vreemd gevonden als mensen een select geheim genootschap de schuld geven van hun onderdrukking, terwijl het genootschap dat gewoon in hun wetboeken, die je allemaal moet kennen, heeft geschreven dat ze je mogen onderdrukken. Een genootschap waar iedereen post van krijgt emt commandos en eisen en vermeldde straffen.
  Waarom zou je nog behoefte hebben om naar iets ‘achter de schermen’ te gaan. Het zal die psychologische moederland/vadertje staat truuk wel zijn. Het kind kan niet accepteren dat die slecht zijn en zoekt wanhopig naar een speler die hen slecht maakt, achter de schermen.

 19. @Ron Paul Fan [3]:

  ER BESTAAN GEEN ‘JODEN’ !

  Er bestaan joodse volkeren, net als Koerden, Armeniërs. Net als KATHOLIEKEN, PROTESTANTEN en MOHAMEDANEN.

  WAT EEN RASTISICHE OPMERKING Meneer Ron Paul Fan !

  De eerst volgende keer dat u meent uw rasistische nijd te moeten uiten dan zal ik de vrijspreker verzoeken uw opmerking inzake ‘JODEN’ te verwijderen.

  pcrs [25] reageerde op deze reactie.
  Wladimir van Kiel [26] reageerde op deze reactie.
  Hoc Voluerunt [42] reageerde op deze reactie.

 20. @Aequitas [24]: we moeten hier geen meningen gaan verwijderen, de man mag best een hekel hebben aan joden, hij heeft het recht op zijn mening en mag die uiten, we hebben immers het recht om te discrimineren.

  Als is iemand beweert dat joden genetisch slecht zijn dan weet je wel waar de wind vandaan waait.

  Ik vraag mij overigens af hoe het zit met bekeerlingen tot het jodendom, worden ze dan ineens ook slecht meteen na de bekering, slaat de bekering meteen in hun genen ?

 21. @Ron Paul Fan [4]: Wat wil je hier nu mee zeggen? In de link die je aanhaalt wordt Ron Paul juist vrijgepleit van de meeste beschuldigen. Blijkbaar is het joods zijn (is Eric dat werkelijk of maak je hem joods omdat hij het niet met je eens is) genoeg om hem van alles in de schoenen te schuiven.

 22. Zag Hitler ze vliegen, of zijn de meeste mensen naïef?

  ‘Een Satanische macht had alle sleutelposities van ons economische, politieke, intellectuele en spirituele leven ingenomen. Vanuit deze sleutelposities was het mogelijk het hele land te controleren en te manipuleren. Iedereen die het niet met hen eens was of hen tegenwerkte werd voor het gerecht gesleept en vervolgd met door hen gemaakte wetten.

  Ik heb er altijd naar toegewerkt en naar uitgekeken om deze lieden op een dag uit ons midden te verwijderen. Deze internationale hyena’s zijn er op uit om je volledig leeg te plunderen. Zijn de mensen dom genoeg om zich daar niet tegen te verzetten? Het einde van de Tweede Wereldoorlog kan op twee manieren aflopen: de blanke Europeaan wordt uitgeroeid, of de Joden verdwijnen uit Europa. Deze oorlog zal niet aflopen zoals de Joden het zich voorstellen, namelijk de uitroeiing van de Arisch-Europese volkeren, maar integendeel: de afloop van deze oorlog is de vernietiging van het Judaïsme. Voor de eerste keer in de geschiedenis zullen niet alleen anderen bloeden, maar de oude Joodse wet ‘een oog voor een oog, een tand voor een tand’ zal van toepassing zijn.

  Op een dag zal het uur komen waarop de rol van de meest kwaadaardige vijand van de wereld aller tijden zal zijn uitgespeeld – in ieder geval voor duizend jaar’ aldus Adolf Hitler in een toespraak.

  Filmpje en meer: http://nicodegeit.wordpress.com/2011/05/05/5-mei-dag-van-de-overwinning/

  Wladimir [29] reageerde op deze reactie.
  Hoc Voluerunt [42] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.