Onderstaand een stimulerend filmpje over de strijd voor Vrijheid. Het gaat over het risico en de moeite die George Washington aandurfde om Amerika te bevrijden.

.

.

 

Uiteraard moet je er doorheen kijken dat de spreker Newt Gingrich een politicus is en het woord Vrijheid niet helemaal zo bedoelt als libertariërs dat doen. Maar de stimulans is er!!!

7 REACTIES

 1. Verschrikkelijk….alleen die muziek al , mijn kerstmaal houd nu geheel op met verteren.

  PS. Nog de beste wensen en zalig uiteinde , moge 2012 een vruchtbaar jaar worden.

  Tot januari leg ik voorlopig mijn klavier te ruste , en ga eens even nadenken over mijn voornemens inzake het nieuwe jaar.

  Misschien maar eens minder mijn horo(r)scoop lezen…ha…ha !!!

  In in ieder geval veel liefde en warmte ( gezondheid ) voor de nieuwe tijd.

 2. Amerika is Europa’s lelijke zoontje dat samen met zijn criminele vriend Sovjet-Unie, naar huis kwam om moeder te verkrachten.

  Had liever gehad dat Amerika een Europese kolonie gebleven was.

  Het idee om Newt Gingrich te gebruiken om de idee van vrijheid te promoten, is een regelrechte aanfluiting (je geeft het zelf al een beetje aan).

  Maar hier wordt weer eens zonneklaar dat de libertariers hier diep in hun hart nog steeds geloven dat Amerika het land van de toekomst is ipv wat het in werkelijkheid is: een smerige leugenachtige oorlogshitser, die letterlijk alles zullen doen wat hun zionistische bazen van hun vragen. Buchanan, Lew Rockwell, Paul Craig Roberts, Justin Raimondo, Ron Paul, allemaal waarschuwen ze voor het zeer reele gevaar dat Amerika op weg is te transformeren naar de nieuwe Sovjet-Unie en het zijn uitgerekend figuren als Newt Gingrich die daarbij behulpzaam zullen zijn.

  Ik begin steeds meer te geloven dat die hele anti-euro campagne die hier wordt gevoerd, in werkelijkheid bedoeld is om Europa te mollen, zodat niets de Amerikaanse hegemonie meer in de weg staat.

 3. Vandaag wat nieuwe informatie over The Newt, en wel hoe hij aan zijn geld komt:

  http://thinkprogress.org/security/2011/12/21/393391/sheldon-adelson-the-deep-pockets-behind-newt-gingrich/

  Ik ga niet vertellen wat de achtergrond is van die Adelson, anders word je meteen van anti-seminogwat beschuldigd, en dat terwijl we blij zijn dat we niet zo zijn.

  Het is trouwens niet verrassend, want vrijwel alle politici in Anglosphere hebben zo’n portemonnee op afroep om zich heen lopen. Alleen de namen varieren. Bij Tony Blair was het bv ene Lord Levy, bij Gordon Brown sir Ronald Cohen, Bij David Cameron zijn het Andrew Feldman & Lord Kalms, al is er in zijn eigen familie rijkelijk geld:

  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Cameron

  Bij Obama zijn het een aantal zakenlui uit Chicago.
  Bij Churchill waren het er een heleboel, maar de belangrijkste was toch sir Waley Cohen, chairman van Shell, die ook nog eens vrijwel alle speeches schreef voor Churchill.

  En ga zo maar door.

  Mooi he, Democracy in Anglosphere!

 4. Vandaag de oud-rechtse echte libertarier Justin Raimondo in LewRockwell over Newt Gingrich:

  http://lewrockwell.com/raimondo/raimondo149.html

  He left out the part about Paul being a “propagandist for our enemies,” perhaps because it was too much even for him. To the Rabinowitzes of this world – and the Gingriches, the Santorums, the Bachmanns, and the rest of that crazed crew – falls the solemn responsibility of determining the Enemy of the moment. Debate is limited, on this subject, to the question of which Enemy ought to be targeted at this particular point in time. Paul has broken this rule, and allowed that the main enemy – for those who want to limit the power of government, cut $1 trillion dollars from the budget, and emerge out of our economic morass – is in Washington, D.C., not Tehran.

  Kijk, de echte libertariers zitten op LewRockwell.com en antiwar.com. Hoe zit het met de vrijspreker? Begint dit niet langzaam een Washington-first belangenclub te worden?

Comments are closed.