De VN is toch die wereldclub waar ook Nederland, en dus U, lid van zijn?

In uw naam wordt nu dus rouw betoond aan een dictator waarover de Nederlandse overheid jarenlang de meest afschuwelijke berichten heeft uitgezonden.

Ben ik nu gek dat ik dat niet begrijp of alle anderen?

6 REACTIES

  1. Nederlandse VN-afgevaardigden deden niet mee aan de één minuut stilte die werd gehouden na de dood van de Geliefde Leider. Straks moeten vrije westerlingen nog een minuut stilte houden voor hun webcam als dat de politici zo uitkomt. Geen stilte houden is verdacht.

    Je hebt gelijk Hub, ze zijn gek. De wereld is een groot gekkenhuis, je bent op jezelf aangewezen.

  2. Nog even en in Europa worden we verplicht hetzelfde schizoïde theater te leveren als Barroso, Van Rompuy, Ashton of een andere eminente Brusselse EU politicus komt te overlijden.

  3. Misschien even een opsomming maken van de aantal doden die Kim Jong-Il op zijn naam heeft staan en daarnaast een opsomming van het aantal slachtoffers van de VN.

    Dit zou meteen duidelijk maken wie nou de echte dictator is hier op aarde.

  4. De VN is de organisatie die Agenda 21 wil uitvoeren. http://americanfreedomwatchradio.com is één link en zo is er nog genoeg info te vinden over die “geweldige” VN.

    Onder het mom van Red de Aarde zullen mensen straks allemaal onder een fascistisch bewind komen te staan. De EU was het opwarmertje hiervoor vanuit de Bilderberggroep opgericht. En we weten wie hiervoor was aangetrokken om dit elitegroepje te formeren.

Comments are closed.