Wij wensen u een Vrolijke Winterzonnewende toe! Vanaf vandaag worden de dagen weer langer. Meer licht en meer gelegenheid om van het leven te genieten. Geniet er dan ook van!

Veel zaken in de huidige maatschappij lopen anders dan we zouden willen. Op dit moment zijn dat feiten waar je als enkeling weinig invloed op hebt.
Doe wat je kunt. Op de eerste plaats voor jezelf. Daarna voor je omgeving, en ga dan door met genieten en wees gelukkig!

8 REACTIES

 1. Hetzelfde voor u en uw naasten, Hub.

  Kijk, dát is nu een biologisch verklaarbare feestdag die je kunt vieren (en mijn verjaardag, haha). Veel beter te pruimen dan al die verzinsels waar feestdagen en vrije dagen aan gehangen worden.

  Het is nu duidelijk, waarom ik op deze rationeel verklaarbare dag geboren ben, en niet op een verzonnen feestdag 3 dagen na nu.

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 2. @Schele Henk [5]: Daar was marxist Christopher Hitchens het vast wel mee eens. Jammer alleen dat moslims en christenen amateurs waren vergelijken bij het vermogen van marxisten om uit de maatschappij een doffe poel van ellende te maken.

  Wat mij betreft zo gauw mogelijk vergeten, die Hitchins.

  Hier Hitchins en die andere gekkie van een Danson die het boek van de Grote Pat Buchanan over Hitler en Churchill bespreken, uiteraard in negatieve zin:

  http://www.youtube.com/watch?v=isAu6TteFjI

  De Soviet-Unie heeft WW2 gewonnen en dat is het enige wat telt voor Chris. Blij dat de zuiplap dood is.

  Weg met Anglosphere.

 3. De wintersolstice houdt 3 dagen aan. M.a.w. 3 dagen lang worden de dagen niet langer of korter. Op 25 december worden de dagen voor het eerst weer langer. Vandaar het Lichtfeest, Kerstmis.

Comments are closed.