donderdag, 22 december 2011
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Vrolijke WinterZonneWende !

Wij wensen u een Vrolijke Winterzonnewende toe! Vanaf vandaag worden de dagen weer langer. Meer licht en meer gelegenheid om van het leven te genieten. Geniet er dan ook van!

Veel zaken in de huidige maatschappij lopen anders dan we zouden willen. Op dit moment zijn dat feiten waar je als enkeling weinig invloed op hebt.
Doe wat je kunt. Op de eerste plaats voor jezelf. Daarna voor je omgeving, en ga dan door met genieten en wees gelukkig!

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. MMAP schreef op : 1

  Hetzelfde voor u en uw naasten, Hub.

  Kijk, dát is nu een biologisch verklaarbare feestdag die je kunt vieren (en mijn verjaardag, haha). Veel beter te pruimen dan al die verzinsels waar feestdagen en vrije dagen aan gehangen worden.

  Het is nu duidelijk, waarom ik op deze rationeel verklaarbare dag geboren ben, en niet op een verzonnen feestdag 3 dagen na nu.

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 2. Ron Paul Fan schreef op : 2

  nl.wikipedia.org

  Op naar de lente!
  Dat die wat vrolijker moge verlopen dan in Arabie.

  Zo, nu eerst een oliebol.

 3. Hoc Voluerunt schreef op : 3
  Hoc Voluerunt

  Fijne Saturnalia!!

 4. Hub Jongen (auteur van dit artikel) schreef op : 4
  Hub Jongen

  @MMAP [1]:
  “…mijn verjaardag…
  Daarvoor nog extra gefeliciteerd. Dat er nog veel gelukkige en gezonde op mogen volgen.

 5. Schele Henk schreef op : 5

  Laten we er het nulde jaar Hitchens van maken. Wat vroeger 21 december was is vanaf nu 1 januari volgens de Hitchens kalender. Dood aan alle religies. Volgers van deze dwaalleren zijn gevaarlijke gekken!

  Ron Paul Fan [6] reageerde op deze reactie.

 6. Ron Paul Fan schreef op : 6

  @Schele Henk [5]: Daar was marxist Christopher Hitchens het vast wel mee eens. Jammer alleen dat moslims en christenen amateurs waren vergelijken bij het vermogen van marxisten om uit de maatschappij een doffe poel van ellende te maken.

  Wat mij betreft zo gauw mogelijk vergeten, die Hitchins.

  Hier Hitchins en die andere gekkie van een Danson die het boek van de Grote Pat Buchanan over Hitler en Churchill bespreken, uiteraard in negatieve zin:

  www.youtube.com

  De Soviet-Unie heeft WW2 gewonnen en dat is het enige wat telt voor Chris. Blij dat de zuiplap dood is.

  Weg met Anglosphere.

 7. John schreef op : 7

  De wintersolstice houdt 3 dagen aan. M.a.w. 3 dagen lang worden de dagen niet langer of korter. Op 25 december worden de dagen voor het eerst weer langer. Vandaar het Lichtfeest, Kerstmis.

 8. Nico de Geit schreef op : 8

  Rusland viert op 7 januari kerst, maar De Geit viert het vandaag al een beetje. Voor de verandering dit jaar in Sint Petersburg waar de zon opkomt om half elf en rond vijf uur weer verdwijnt. Twee weken geleden vertrokken we met de auto vanuit Nederland. Duitsland door, met de veerpont naar Denemarken, en daar bleven we twee dagen. Daarna naar Stockholm – lees verder:

  nicodegeit.wordpress.com