De politiek doet wat ze altijd gedaan heeft, steeds iets nieuws verzinnen om op te vallen en wat uiteraard geld gaat kosten. Of het nu een nieuw Gemeentehuis, Betuwelijn of een ander prestige project is, ondanks dat de inwoners moeten bezuinigen gaat dat allemaal gewoon door en de inwoners moeten het bezuren. De inwoners worden gezien als slaven zo lijkt het wel, en juist die slaven moeten voor de inkomsten van de politici zorgen.

Windmolens waarvan Economische Zaken al stelt dat dit niet zonder subsidie rendabel is, en een handje vol initiatiefnemers er rijk van worden, gaat gewoon door. Ook met andere projecten gaan er meerdere miljarden verloren en moeten alle gezinnen 250 euro extra aan milieuheffing op energie betalen. Ook de miskleunen met ICT projecten gaat ons naar schatting jaarlijks acht miljard kosten en daar wil men nu onderzoek naar verrichten, wat uiteraard ook weer geld kost en niets op zal leveren want ze gaat gewoon uit onkunde en onbegrip maar door. Tel daarbij de kosten van mislukte vredesmissies, en ontwikkelingshulp waar dictators schatrijk door geworden zijn.

Ook met andere projecten gaan er meerdere miljarden verloren en moeten alle gezinnen 250 euro extra aan milieuheffing op energie betalen. Ook de miskleunen met ICT projecten gaat ons naar schatting jaarlijks acht miljard kosten en daar wil men nu onderzoek naar verrichten, wat uiteraard ook weer geld kost en niets op zal leveren want ze gaat gewoon uit onkunde en onbegrip maar door. Tel daarbij de kosten van mislukte vredesmissies, en ontwikkelingshulp waar dictators schatrijk door geworden zijn.

De criminelen uit andere landen komen hier auto’s, geld en goederen stelen en de overheid is niet in staat ons te beschermen, maar verbieden ons om gelijk als alle criminelen wapens te bezitten om ons zelf te beschermen. Een vluchteling hoeft niet te vragen of ons land ze wil helpen, nee, want ze eisen het gewoon, of gaan via de media aandacht vragen om de politiek onder druk te zetten. Als iemand mij chanteert, trap ik daar echt niet in, maar politici, die met andermans geld werken, berusten daar in om straks maar stemmen binnen te kunnen halen. De inwoners zijn de slaven die de politiek in het zadel moet houden, maar gelukkig hebben we alle vrijheid om dat kenbaar te maken.

Bedankt overheid dat wij uw slaaf mogen zijn, maar wij zullen onze eisen straks wel een keer aan u voorleggen, het wachten is op het moment dat alle burgers eensgezind samenwerken gaan en geen slaaf meer willen zijn.

Ingezonden door Reiny
————————————-
NASCHRIFT RED.
: Dat moment zal pas komen als veel meer mensen begrijpen wat er aan het gebeuren is. De Vrijspreker werkt hard om die kennis beschikbaar te maken.
U kunt helpen door feiten in te sturen en anderen te verwijzen naar de Vrijspreker
.

12 REACTIES

 1. Het lijkt mij dan wel weer noodzakelijk om na het lezen over te gaan tot het bijdragen an dit systeem mit der arbeit !
  Zodat jullie d.m.v. de belastingafdracht bijdragen aan dit syteem.

  Nog een voordeel van dit systeem is dat je dagelijks op Vrijspreker kunt klagen en dan weer opgelucht aan die arbeit geht ! OOk op verjaardagen is het beleid van de staat een uitlkomst, heerlijk onder het genot van een biertje lekker in de kring klagen.

  Affin, ga toch uw eigen voedsel verbouwen, flikker de CV eruit en ga houthakken voor uw eigen kachel. (scheelt ook weer de contributie voor de sportschool)
  Werk halve dagen ga uw eigen kinderen liefdevol verzorgen tot zelfstandige krachtige mensen en geniet van het door u gecreerde leven !

  Zé [6] reageerde op deze reactie.

 2. Een wat aangepaste definitie van slavernij is wellicht “werken tegen kost en inwoning”. Wie dan niets overhoudt na aftrek van zijn vaste lasten mag zich zo noemen.

 3. @Zé [7]:
  Ik! Stoken met een houtkachel. Hout is veelal gratis als je zelf zaagt en klooft. Wij hebben hier geen gasaansluiting maar zo’n oude dieselkachel die de cv heet stookt. Op diesel zit btw, accijns en voorraadheffing. Maar door hout te stoken betaal ik dat zo weinig mogelijk. Verder heb ik mijn lidmaatschap opgezegd bij de belastingdienst en betaal derhalve al jáááren geen ib meer. Tevens hebben we een tuin omgespit die volgend jaar moestuin gaat worden. Maar zonder de Appie kunnen we nog lang niet. Ook rij ik veel met een auto die diesel zuipt als een koe water. Daar ben ik wat op aan het maken. LPG injectie in de diesel. Scheelt weer wat inkomsten voor de boven ons gestelden. Verder heb ik een stookketel om mijn eigen borreltje te maken. Die accijnzen hou ik dus ook mooi in m’n zak. Zoals je ziet valt er heel wat te besparen op het contribueren van lieden die we hier niet moeten. Doe dat dan ook! Financieel droogzetten moeten we die klootzakken!

 4. En anderen zich ervan bewust maken in wat voor wereld we leven uiteraard. En daar is deze site (onder anderen, dat wel) goed mee bezig! Complimenten Hub en alle anderen die hier hun mening geven als food for thought.

 5. Ach zolang men (de massa) niet door heeft dat arbeid de sleutel is, gewoon elk uurtje die je werkt voor altijd weg is, en vervangen wordt voor een stukje papier als ruilmiddel die weggeinflateert
  wordt blijven we gewoon een slaaf, daar zullen die paar mensen die het door hebben er niks aan kunnen veranderen.

  Ook dit artikel weer lult weer over de vele miljarden, dat is alleen maar papier, we rennen er als ratten achteraan.

  Al dat geprinte papier is een vervanger van uw arbeidsuur.

  rente de leverage op het geldsysteem is een kankergezwel en zorgt ervoor dat uw geld bij de bank terecht komt via o.a. de merkproducten ja ook de ah huisproducten, nagenoeg alles komt via de grote spelers/bedrijven die in handen zijn van banken vervolgens bij hun bestuurders terecht, dat is dus uw arbeid

  Democratie!!! me neus

  Hij die engels machtig is zou naar deze link moeten luisteren.

  http://www.financialsense.com/financial-sense-newshour/guest-expert/2011/12/01/ann-barnhardt/entire-futures-options-market-destroyed-by-mf-global-collapse

 6. vrijheid is het recht om te kiezen voor een verzorgingsstaat, niet alleen voor me zelf, maar voor de liefde voor mijn medemens.
  het valt me op dat alles economisch wordt benaderd op deze site, alsof het leven alleen om geld gaat. de overheid vertegenwoordigd het volk, kritiek op de overheid is dus kritiek op je medemens, dat kan, maar een ander mens heeft de vrijheid om anders te denken en beslissen dan de vrijspreker

  Alex [12] reageerde op deze reactie.

 7. @Klojo [12]:

  De woorden van een goed afgerichte slaaf. Vrijheid is mijn recht om met rust gelaten te worden en mijn eigen leven in te richten zoals ik zelf wil. En als je anders wil dan aub doe dat, ik zal je niet stoppen, maar doe dat zonder mij gedwongen erbij te betrekken.

Comments are closed.