dinsdag, 3 januari 2012
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Amerika nu ook officieel een dictatoriale politiestaat

Een voorbeeld voor de EU en Nederlandse politici.

President Obama heeft de wet ondertekend die hemzelf de absolute macht geeft om elke Amerikaan op te pakken en ergens vast te zetten zolang hij verkiest zonder enig proces.

Het is werkelijk opvallend hoe weinig daarover in de Nederlandse media en door de Nederlandse politici wordt meegedeeld.

 

Obama had eerst verklaard dat hij over die wet zijn veto zou uitspreken. Maar toen puntje bij paaltje kwam, heeft hij vrolijk getekend. Hij heeft toen zelfs gezegd dat hij wel die macht kreeg, maar dat hij die niet zou gebruiken.

Het zal iedereen duidelijk zijn dat een dergelijke belofte volkomen waardeloos is.

Op de Vrijspreker stond gisteren al de video met Alex Jones die heel duidelijk de huichelachtige en gevaarlijke situatie verklaart.
Alex Jones is niet de enige die de gevaren signaleert. Ron Paul belichtte al heel snel de immoraliteit van Obama en zijn wet, en gaf meteen de oplossing: Meer mensen moeten de Vrijheid leren begrijpen en helpen deze weer in te voeren.

Ook op de site ZeroHedge wordt er dieper op ingegaan. Onder andere in een artikel waarin een viertal video”s  zijn opgenomen. Aan te raden voor iedereen die zich iets beter in deze materie, deze bedreiging wil verdiepen.

En een bedreiging is dit zeker. Wat dacht u van de EU politici die watertandend naar deze bevoegdheden kijken?  De kans is levensgroot dat ook de EU-politici gaan verklaren dat zij een dergelijke wet nooit zullen invoeren en op het moment dat ze kans zijn, dit toch doen.

Daarvoor hoef je alleen maar de kijken naar de momentane ontwikkelingen op financieel en monetair gebied.   De recente bijeenkomst van de EU-opperhoofden zegt genoeg. Er was alleen de Engelse Cameron die durfde te weigeren zich over te geven. De Nederlandse Rutte juichte als één van de eersten Merkozy toe om vooral nog verder te gaan!

Merkozy hebben al afspraken om te regelen dat zij die macht stevig in handen krijgen. Waarschijnlijk al op 9 januari. Want eind januari heeft Herman Rompuy alle EU-opperhoofden bevolen om naar Brussel te komen en alles officieel tot wet te maken.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Internationaal, Overheid, Politiek, Rechten, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Jhon schreef op : 1

  De splinter wordt gezien, maar de BALK wordt niet onderkend !

  Nederland is sinds 1945 een dictatoriaal regiem, WAAR ZIJN DE FUNDAMENTELE GRONDRECHTEN NEDERLAND.
  www.degroenen.nl

  Jhon

 2. Gast schreef op : 2

  Dat komt naar ik van mensen hoor waarschijnlijk door de Joodse Lobby daar, die hebben ontzetten veel macht en invloed, zonder toestemmming van de Joodse lobby schijn je daar amper of niet president te kunnen worden of te blijven.
  Jammer dat ze in Israël/ Palestina niet gewoon eerlijk delen en als twee bevriende staten naast elkaar willen leven. Met alle gevolgen van dien.

  Knowtoomuch [10] reageerde op deze reactie.

 3. Rien schreef op : 3

  Zolang Alex Jones nog niet opgepakt is stelt die wet nog niet veel voor 🙂

  Maar zonder gekheid: Dit soort wetten zijn natuurlijk de natte droom van elke politicus. Ik hoop dat deze na de revolutie daarop worden afgerekend. Want een revolutie wordt door zulke wetten onafwendbaar.

  Zé [32] reageerde op deze reactie.

 4. Nico de Geit schreef op : 4

  Als de VS om uitlevering vraagt van een Nederlander wordt die persoon zo op het vliegtuig gezet naar Amerika. Allereerst zou de Nederlandse overheid moeten stoppen om samen te werken met misdadige regiems zoals het Amerikaanse.

  Dit is ook weer zo’n onderwerp dat zo absurd is dat zelfs een doorgewinterde complotdenker zoals ik er moeite mee heeft om het te geloven. Hoe moet het dan doordringen tot de overige 99%?

  Igor [6] reageerde op deze reactie.

 5. Igor schreef op : 6

  @Nico de Geit [4]:
  Dat klopt helemaal wat je daar zegt, ik heb een voormalig xtc dealer gesproken die heeft vastgezeten in de USA, hij was er nog nooit geweest, maar ze hebben hem wel zo op het vliegtuig gezet.

 6. Nico de Geit schreef op : 7

  @Max [5]:

  ‘Het kapitalisme heeft gefaald.’

  Het huidige westerse systeem is geen kapitalisme. In een kapitalistisch systeem worden banken niet gered door de overheid maar gaan gewoon failliet.

 7. The Red Pill schreef op : 8

  @Max [5]:

  dat is corporatisme. een belangrijk verschil.

 8. Ron Paul Fan schreef op : 9

  Hub komt met een artikeltje met titel:

  “Amerika nu ook officieel een dictatoriale politiestaat”

  … en toont een EU-vlag met hakenkruis.

  Vind je dit zelf zuiver, Hub?

  Hub Jongen [14] reageerde op deze reactie.

 9. Knowtoomuch schreef op : 10

  @Gast [2]: Hé, “Gast-van-de-2e-reactie, check This One effen, meen ik :

  (En niet schrikken van de directheid van de schrijver ervan ; sinds 2004-2005 blijkt hij (achteraf) 9 van de 10 keer ‘gewoon’ gelijk te hebben ; zo ook nu …)

  johnkaminski.info klikken, dan het meest recente artikel bovenaan “2012-The Final Battle” lezen aub

  Zé [18] reageerde op deze reactie.

 10. Gerrats schreef op : 11

  De doodstraf terug in de EU?
  Ook hier is de grondwet van alle lidstaten, de Europese grondwet (het verdrag van Lissabon) op aangepast. Wat eerder geheel onmogelijk was, kruipt nu als een giftige slang stiekem dichterbij. Misschien heb jij wel voor deze grondwet gestemd. Wat je toen echter niet is verteld, zijn ‘de kleine lettertjes’.

  Artikel II-2 wordt in afdeling/lid 3a van artikel 2 van aanvulling 12 nader omlijnd en de dood(straf) wordt toegestaan in een aantal gevallen waaronder:

  “een opstand” of “revolte”, of in “het geval van oorlog” of “dreiging van oorlog”.

  Zie ook:
  eindtijdinformatie.blogspot.com

 11. Thomajo schreef op : 12

  www.argusoog.org

  ik denk dat deze link jullie verder zullen helpen.
  als je de tijd hebt luister aan drachtig naar dit lange gesprek en zie dan 1 van de oplossingen voor de samenleving

  ook wil ik wijze op een andere belangrijke link:
  www.oudemedia-nieuwemedia.nl

 12. J.H schreef op : 16

  Amerika heeft simpelweg geen keus meer. Alle continenten zijn aan het samenspannen tegen de dictatuur en het imperialisme van de USA.
  China maakt afspraken met Iran en Rusland, Zuid Amerika maakt zich klaar voor één grote Bolivar-Unie waar alle Zuid Amerikaanse landen toe gaan behoren:

  www.globalinfo.nl

  Deze crisis is niet toevallig, Amerika gaat proberen nu alle puntjes op de i te zetten omdat het over tien jaar simpelweg te laat is.
  Ze gaan de wereld nu in chaos storten en komen dan met hun nieuwe bedachte NWO.
  Alles wat wij zien gebeuren heeft te maken met het behouden van de Westerse macht over de wereld. Die hele Europese Unie is ook niks anders dan dit.

 13. Ron Paul Fan schreef op : 17

  Ondertussen gaat GB het iraanse presstv blokken:

  presstv.com

 14. schreef op : 18

  @Knowtoomuch [10]: Bedankt voor de link naar John Kaminski.

  Zé.

 15. Vilseledd schreef op : 20

  “Obama had eerst verklaard dat hij over die wet zijn veto zou uitspreken. Maar toen puntje bij paaltje kwam, heeft hij vrolijk getekend. Hij heeft toen zelfs gezegd dat hij wel die macht kreeg, maar dat hij die niet zou gebruiken.”

  Hij snapt toch hopelijk wel, dat in die wet niet “Barack Obama”, maar “de president” staat? Zijn voorganger zou hem maar wat graag gebruikt hebben.

  IJzervreter [21] reageerde op deze reactie.

 16. Vilseledd schreef op : 21

  En in de praktijk zal het zo werken, dat een of andere ambtenaar hem wat blanco “lettres de cachet” voorlegt onder het mom van “daar kun je er nooit genoeg van hebben”, evenals onze burgermeesters de IBS-beschikkingen al vooraf ondertekenen. Een burgemeester komt natuurlijk niet ’s nachts uit zijn bed, omdat er iemand doorgedraaid is.

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 17. Vilseledd schreef op : 22

  En in de praktijk zal het zo werken, dat een of andere ambtenaar hem wat blanco “lettres de cachet” voorlegt onder het mom van “daar kun je er nooit genoeg van hebben”, evenals onze burgermeesters de IBS-beschikkingen al vooraf ondertekenen. Een burgemeester komt natuurlijk niet ’s nachts uit zijn bed, omdat er iemand doorgedraaid is.

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 18. IJzervreter schreef op : 23

  @Vilseledd [20]: Zijn aangeduide opvolger ook. Tuurlijk snapt puppet Obama dat. en misschien vreest ie wel voor zijn eigen kids, maar wat kan ie doen tegen zijn broodheren (die zijn opvolger-stomannen zullen aanstellen)?

 19. Ron Paul Fan schreef op : 26

  @pcrs [25]: Het feit dat de VS een record overheids tekort hebben waar Griekenland alleen maar van kan dromen, intern de ene na de andere individuele vrijheid opofferen, een militaire begroting hebben gelijk aan die van de rest van de wereld en overal binnen vallen (Iraq alleen al 1.5 miljoen doden), dit alles itt Europa, dat doet natuurlijk niet ter zake.

  Ideologische verblinding in aktie.

  deepjournal.com

  pcrs [27] reageerde op deze reactie.

 20. pcrs schreef op : 27

  @Ron Paul Fan [26]: Ok, er is verschil, maar dat komt alleen omdat de EU nog wat achter ligt bij het empire builden. Ze hebben nog niet door dat je eerst de onderdanen veel vrijheid moet geven, waardoor ze welvarend worden en ze dan pas moet beroven. Dat is in de VS efficienter gedaan. Net als Chavez beginnen ze in een te vroeg stadium met plunderen, je zaaigoed opeten. De heerser van Venezuela begint ook geen buitenlandse oorlogen met miljoenen doden, maar niet omdat hij dat niet zou willen, maar omdat hij geen verstandige uitbuiter is.

  De EU heeft even het geld niet om het dusdanig groot aan te pakken en kunnen het momenteel ook niet lenen.
  Nederlandse F16’s vliegen verder gewoon boven Afghanistan en Libie.

  Zé [28] reageerde op deze reactie.

 21. schreef op : 28

  @pcrs [27]: “Nederlandse F16’s vliegen verder gewoon boven Afghanistan en Libie.”

  Ja, bizar hé? Nog bizarder is dat niemand zich daar nog om verwonderd…….

  En alleen maar om de drugshandel, o.a. opium, te beschermen, en de olie voor Hare Koninklijke S-Hell te verdedigen.

  Triest….in en in triest.

  Zé.

  pcrs [30] reageerde op deze reactie.