Uit de snelle verkoop blijkt dat er grote belangstelling voor de film is. Daarom wordt overwogen een volgende voorstelling te organiseren .Als u daarvoor belangstelling hebt, . . . .

 

stuur dan een vrijblijvende mail aan hub@vrijspreker.nl met opgave van:
————————————-
–uw e-mail

–in welke periode schikt dat het beste?

–voor welke stad/omgeving hebt u  de meeste interesse?

–en (als idee)  met hoeveel personen
———————————————-
Wilt u een gokje wagen dat u op 16 januari gebruik kunt maken van een eventuele annulering,

Stort dan snel 9,00 euro op giro 8205896 t.n.v. P.H.Schreurs te Nijmegen onder vermelding van uw geldige e-mailadres (vervang @ door het woord AT met een spatie ervoor en erna).
Toewijzing geschiedt in volgorde van betalingsontvangst.
Wachtlijsters krijgen 18 januari hun betaling terug gestort.

Op 16-1-2012 om 20.10 uur worden de dan nog eventuele lege stoelen voor 10 euro verkocht aan mensen die op goed geluk naar de Uitkijk zijn gekomen.

4 REACTIES

 1. Wat is dit nou Hub, heb ik mijn vriendin eindelijk zo gek dat ze mee wil (om vrouwen van libertariërs te ontmoeten) en dan ben ik te laat. Lekker dan 😀
  Nou ja, ik zal snel storten voor een annuleringsplekje en anders moet je maar eens naar Provadja in Alkmaar komen, da’s groter, met café en uiterst betaalbaar.

  Igor [3] reageerde op deze reactie.

 2. Dag Hub,
  zou het Louis Hartloopercomplex in Utrecht wat zijn? Ze draaien daar al het filmhuisgenre en er is goede gelegenheid tot eten en drinken, genoeg plek etc. Mogelijk dat door de cenrale ligging hierdoor meer mensen de film kunnen gaan zien.
  Gr. Sandeman

  Joep [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Ron Arends [1]:
  Hij staat ook gewoon op internet hoor, http://www.zmovie.tv

  Moeten ze maar een fatsoenlijke “global” release doen, dat verdeel en heers/uitmelk scenario heeft zijn tijd gehad – ik had er anders best 10-15 euro voor over gehad maar niet enkele maanden nadat de film ergens anders gereleased is.

Comments are closed.