Dat de première op 16 januari een succes was, vermeldden we reeds eerder. De korte inleiding (10 minuten) van Hub Jongen op video geeft nog informatie over het ontstaan van het libertarisme in Nederland en over de film.

De première vond plaats in het kleine knusse theater de Uitkijk in Amsterdam dat mede zorgde voor een ontspannen goede sfeer.
Zo werd het licht dat Hub nodig had om eventueel zijn aantekeningen te raadplegen verzorgd door een klein rood schemerlampje omdat de podiumschijnwerpers te verblindend waren. Dit had tot gevolg dat, vooral op de video, de stem van Hub nogal “vanuit het duister” kwam. Een beetje een mini John Galt speech!!!
.
.
.

1 REACTIE

  1. Ondanks dat het een donker figuur is, ( Hub zijn haar was vroeger ook donker denk ik, ) die deze toepraak hield heb ik het goed begrepen en stel dit erg op prijs. Nu maar hopen dat er meer medestanders zullen komen en dat zijn inzet niet voor niets geweest is. !! Bij deze bedankt Hub !!

Comments are closed.