1.JanKees de Jager, Minister van Financiën: “Ja, wij geven miljarden aan Griekenland. Maar dat is een lening en met de rente daarop gaat Nederland goed geld verdienen.”

2.Drie maanden later: “Griekenland heeft moeilijkheden, maar de aankondiging van Nout Wellink dat niet alle geld terugkomt, geldt niet voor ons geld. Dat komt wel terug.”

3.Twee maanden later:”Bankroet Griekenland is niet uitgesloten. Het kabinet sluit niet uit dat Griekenland niet aan zijn verplichtingen kan voldoen.  ”

4. X weken (??)  later ………

Gok eens wat hij dan gaat zeggen? Wat denkt u ?

14 REACTIES

 1. Ach, het is maanden stil geweest rond griekenland en niemand heeft het meer over de crisis. Nu begint de boel weer te modderen want het is nooit beter geworden. Leningen zijn gestegen, de ECB heeft alsmaar meer staatsleningen opgekocht, er is een half BILJOEN euro uit de hoge hoed getoverd. Er komt wederom weer een kans om nog een put te dempen. Deze gaten worden straks zo groot dat we de werktuigen niet meer zullen hebben om het volgende te graven!
  Move along people, there’s nothing to see here!

 2. Jan Kees de Jager , was dat niet die firma List & Bedrog ????? of de Firma Leugentje om Bestwil .

  Is dit nu de Waard die zijn gasten vertrouwd of is dit nu de firma Na mij de Zondvloed ?????

  Een ding weet ik wel zeker , elke dag gaat mijn portemonnee steeds meer pijn doen daar vele Euro’s verdwijnen in een bodemloze put.

  Mijn tolerantie is ver beneden 0 gedaald en Jan Kees kan maar een ding goed doen en dat is nu snel kappen en buurvrouw Angela Merkel meenemen op de vleugels van vlieg met mij mee naar de regenboog waar aan het einde van de regenboog een pot met Marken en Guldens staat.

 3. Het wordt eens tijd dat dit schorem ook verantwoordelijk wordt gesteld voor de stomme fouten die ze maken, net zoals iedere werknemer van zijn baas te horen krijgt als hij dit soort streken uithaalt.
  Het is gewoon niet te geloven dat er geheel niet wordt ingegrepen bij de acties en uitspraken van zo’n randdebiel!!

  Zé.

  G&R Eigenwijs [11] reageerde op deze reactie.

 4. Mijn inschattig is dat pakweg 16 miljoen nederlanders financiëel in hun rectum gepenetreerd worden door dhr. de Jager..

 5. Alles verkopen en dan goedkoop gaan leven in het buitenland. Ben je van alle stess en belastingen af EN je draagt dan niets meer bij aan dit hele EU circus en het wanbeleid van de Roverheid.
  Weggaan is een soort schaakmat waarbij U de winnende party bent en blijft. Woon zelf al zes jaar in Cambodja van ca 300 euro per maand (zelf gespaard met 20 jaar keihard buffelen)
  Groetjes, ik ga nu even zwemmen in de 30 graden zee.
  Daarna een 30 cent biertje op het terras met een 20 cent pakje sigaretten erbij…..
  Ik denk dat ik vanavond de gegrilde baracuda eens probeer, met rijst of frietjes en een gemixte salade voor 2 euro.
  Wel te rusten NEE-derland

 6. Ja echt hoor, morgen stop ik met die rotzooi. Vandaag nog en dan is het over. Echt waar, leen me nog een tientje dan krijg je het morgen terug.

  Ja nee vandaag is niet zo goed, morgen stop ik ermee, maar leen me nu nog een 10tje je krijgt het echt terug.

  Ja neee, neee, jaaaa, Ik heb het greprobeerd, leen me nu nog een 100je je krijgt het terug, inclusief extratje echt waar.

  JUNKIES!!!!!!

  Zé [10] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.