Premier Rutte is ooit personeelsfunctionaris bij de zeepziederij van de Unilever in Koog aan de Zaan geweest en ging daar voornamelijk over de trainingen van medewerkers.

Zijn grote leiderskwaliteiten zijn in tien jaar Unilever kennelijk nooit iemand echt opgevallen want hij is daar altijd op het bescheiden niveau van souschef gebleven.

Als het niet goedschiks kan dan maar kwaadschiks was zijn idee want niets houdt een politicus tegen in zijn zucht naar macht over anderen en gelukkig voor hem biedt de staat geweldige mogelijkheden aan volledig talentlozen met een grote bek om heel hoog te komen.

Daarom heeft hij veel van zijn vrije tijd geïnvesteerd in het overleven van zo’n 800 partijvergaderingen en is daardoor uiteindelijk Premier der Nederlanden geworden met meer zeggenschap over Unilever dan de hele raad van bestuur en raad van commissarissen bij elkaar.

Niet zozeer vanwege zijn geweldige persoonlijke leiderskwaliteiten maar vooral dankzij het geweldsmonopolie van de politie waarover hij nu beschikt en kan inzetten om zo’n weerloos bedrijf als Unilever zijn wil op te leggen.

Wel frappant dat het hoogste echelon van Unilever Rutte nooit heeft zien staan gedurende de 10 jaar die hij bij ze in dienst was en nu gedwongen wordt hem minimaal als gelijke te tolereren.

41 REACTIES

 1. @Wladimir van Kiel [27]:

  Tegen het blanke ras? Nee, tegen het gehele menselijke ras, onderverdelen doe je dus zelf of voel jij je soms beter dan het blanke ras en meen je dat je bij de wereldse-machtselite behoord? Je bent ook net als ieder ander, een slaaf. Kijk wie de financiële markten beheersen, dus doe niet zo ontiegelijk onnozel. Pas als je zelf door de financiële gehaktmolen gaat piep je wel anders, maar dan is manneke Kiel te laat. En zeg eens waarom jij Rutte hier wel mag afkraken en anderen jouw daarin moeten volgen. Denk je dat je een alwetende god bent of zo? En wie begint er hier nu over zionisten en joden te donderjagen. Volgens mij heb jij of ergens een behoorlijk trauma of de zaken lopen bar slecht, maar de gefrustreerdheid spat er gewoon van af. Geen mens die hier buiten de platgetrapte paden mag wandelen of jij komt hier als een parkwachter met een opgewonden rood hoofd vertellen dat men niet buiten de paden mag treden. Je moet even naar de regels kijken waarin duidelijk staat wat wel en niet mag, hou je daar dan zelf ook aan en laat mensen vrijuit spreken. Anders is deze site zijn naam niet waardig en kun je de tent maar beter sluiten.

  Wladimir van Kiel [32] reageerde op deze reactie.

 2. @Sander [31]: waar probeer ik iemand de mond te snoeren ? Ik reageer gewoon met een mening, zoals iedere reageerder hier en die mening is dat ik het jammer vind dat we weer eens in allerlei vage en onbewijsbare samenzweringen belanden en, kijk eens naar allerlei andere discussies hier, die eindigen dan bij de zionisten die tegen het blanke ras samenspannen, zie jouw “Kijk wie de financiële markten beheersen, dus doe niet zo ontiegelijk onnozel” zegt al genoeg.

  Verder kraak ik Rutte zeker niet af, waar zie je dat ? Ik merk alleen op dat de man in zijn tienjarige carrière bij de Unilever niet echt heel veel gekomen is en het dus via de politiek heeft geprobeerd en daarin is geslaagd en nu via de staat meer macht heeft over Unilever dan de RvB en de RvC van Unilever.

  En verder houd ik het altijd zakelijk en zonder scheldpartijen op de persoon en verstop ik mij niet achter een schuilnaam, ik zeg wat ik te zeggen heb altijd onder eigen naam.
  Zé [33] reageerde op deze reactie.
  Zé [35] reageerde op deze reactie.
  Zé [35] reageerde op deze reactie.
  Zé [36] reageerde op deze reactie.

 3. @Wladimir van Kiel [32]: Ik vrees toch dat er inmiddels genoeg bronnen zijn die ons laten zien hoe deze wereld in elkaar steekt, of zouden die er allemaal naast zitten?
  Het maakt verder niet zoveel uit, feit is wel dat het roer om moet.

  Zé.

 4. @Wladimir van Kiel [32]: Ik vrees toch dat er inmiddels genoeg bronnen zijn die ons laten zien hoe de wereld in elkaar steekt, of zouden die er allemaal naast zitten?
  Het maakt verder niet zoveel uit, feit is wel dat het roer om moet.

  Zé.

 5. @Wladimir van Kiel [32]: Ik vrees toch dat er inmiddels genoeg bronnen zijn die ons laten zien hoe de wereld in elkaar steekt, of zouden die er allemaal naast zitten?
  Het maakt verder niet zoveel uit, feit is wel dat het roer om moet.

  Zé.

 6. @Wladimir van Kiel [32]: Ik vrees toch dat er inmiddels genoeg bronnen zijn die ons laten zien hoe de wereld in elkaar steekt, of zouden die er allemaal naast zitten?
  Het maakt verder niet zoveel uit, feit is wel dat het roer om moet.

  Zé.

 7. welke bronnen zijn dat en wat laten ze dan zien ?

  Dat DE Joden/Zionisten, en dan alle 18 miljoen, altijd alle financiële markten manipuleren om het blanke ras der Ariers te schaden ?

  En er zit niet 1 katholiek tussen die manipulatoren ?

 8. @Mavado [12]: Dus wij moeten Einstein verkiezen boven Rutte omdat Einstein heeft meegewerkt aan de atoombom? Geef mij maar Rutte.

 9. ik vind het wel best zo , dadelijk krijgen we de SP en PVV met nog wat linkse partijen, nu zit de linkse PVV vast aan een rechts soort akkoord, prima, hoogst haalbare nu, 100% tevreden bestaat niet.

Comments are closed.