Nederland is al helemaal gereed voor de herintrede van de Gulden; dit wordt op korte termijn verwacht.
Inmiddels zijn de nieuwe guldenbiljetten al gedrukt en liggen deze klaar bij de Nederlandse Bank.
Ik kreeg alvast een voorbeeldje hoe ze er uit gaan zien !

Ingezonden daar HDJ

10 REACTIES

 1. PVV is in de peilingen aan het zakken, SP is groter dus Roemer moet op dit biljet want de SP wil hetzelfde ongeveer als de PVV, we zien nu dat de eenmalige PVV stemmer naar de SP overloopt.-:)
  (Rutte: verdeel en heers)

 2. SP en VVD nu gelijk op 30 zetels. Ondertussen gaat bij de verkiezingen in 2014 een moslim-partij meedoen, wat vooral ten koste zal gaan van de PvdA. Blank links gaat naar de SP. De gulden is een gepasseerd station. In het ‘allerergste’ geval blijft een mini-EU over van de Benelux, Duitsland en Frankrijk, met misschien Oostenrijk en Scandinavische landen erbij. Griekenland is vrijwel hopeloos, Italie veel minder. De Oost-Europese staten zouden ook wel eens uit de boot kunnen vallen; die gaan met hun rechterarm zwaaien:

  http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,809310,00.html

 3. @piet [4]:

  goed dat het afbeelden van iemands portret op waardeloos papiergeld dat ons met geweld door de strot wordt geduwd en al decennia gebruikt wordt door politici en hun handlangers, de banken, om de hulpeloze belastingslaven nog verder te beroven, leidt tot een negatieve connotatie.

  verder wordt voor zover ik weet elke politicus en politieke partij op Vrijspreker ‘ gebashed’ omdat het allemaal sociopaths zijn die met geweld (via de Staat) anderen hun wil willen opleggen.

  zie hier een analyse van de mate van vrijheid/libertarisme van de PVV:
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2010/05/de-pvv-op-de-libertarische-toetssteen/

  pcrs [6] reageerde op deze reactie.
  Burnitall [7] reageerde op deze reactie.

 4. @The Red Pill [5]: ” goed dat het afbeelden van iemands portret op waardeloos papiergeld dat ons met geweld door de strot wordt geduwd ”

  Dit geld is ons ruckziglose ontnomen…

 5. Ach…..zie de humor er toch eens van in , en houd het daarbij.

 6. @piet [4]:
  Wilders is een politicus, en niets beter dan iedere andere politicus (waar overigens de vrijspreker zich per definitie tegen verzet (als u dat nog niet wist)); hij wilt zich met geweld bemoeien in de zaken van vreedzame mensen. Ik denk dat Wilders op deze website buiten schot laten juist niet erg objectief zou zijn.

 7. Datum van “de snip” of noemen we hem “de Geert” is vreemd dat had toch ook gefotoshopt moeten worden na 2013 ofzo.

Comments are closed.