Opperdienaar: Vandaag alleen een filmpje over een uitbuiter/zakenman die gedwongen moet worden om zijn persooneel een behoorlijk inkomen te verlenen. Gelukkig biedt het minimumloon uitkomst

8 REACTIES

 1. reactie elders op wuz;
  Goede gedachte, maar het kàn simpeler uitgelegd worden. De denkfouten die socialisten namelijk maken berusten allen op de aanname dat welvaart een competitief goed is, m.a.w. dat er een vaste hoeveelheid welvaart is en dat als de één iets wegneemt er minder voor de ander is, een soort natuurlijke bron. Dit is niet het geval, in werkelijkheid groeít de totale welvaart jaarlijks doordat mensen welvaart voor zichzelf produceren, met hun eigen arbeid en kapitaal. Beperk dus de mogelijkheden van één mens om welvaart te maken en er is minder voor ons allen.

  pcrs [2] reageerde op deze reactie.

 2. In de Uitbuiterij blijft er altijd een aspect mooi in het donker verborgen. Want als het nijvere en ploeterende werkvolk er ooit achter zou komen dan brak de pleuris uit en de Muren of de Hakinrichtingen waren niet aan te slepen. Ten koste van alles wordt getracht om dit grote geheim te verdoezelen. Er is nog een ander geheim dat iets minder onrust zou veroorzaken en dat is het openbaar maken van de loonkosten, vol op de loonstrook. Zodat het werkvolk kan zien dat ze 40 euro per uur krijgen waarvan de Staat er een stuk vanaf haalt voor het betalen van de deelnemers in het eerder genoemde geheim dat ik zo zal onthullen en de negertjes met de vlieg op de neus. Ooit was er een kamerlid die in zijn of haar argeloosheid een wetsvoorstel wou indienen waarbij alle loonbestanddelen op de loonstrook vermeld dienden te worden. Dus niks meer die truc van werkgeversdeel, werknemersdeel of bijkomende loonkosten voor de werkgever. Nee, zwart op wit dat het allemaal poen is van het werkvolk. Er is nooit meer iets van betrokkene gehoord.

  Het Grote Geheim is echter dat staatsruifleegtrekkers feiteliijk geen stuiver inkomstenbelasting betalen. Als je bij het werkvolk en dus ook bij de zelfstandige op de belastingaangifte kijkt zie je daar een post staan met ingehouden loonbelasting/premieheffing respectievelijk te betalen inkomstenbelasting voor de zelfstandige. Die bedragen vloeien dus in de Staatsruif waaruit alle leegtrekkers worden betaald. Dat loopt dan van ministers tot steuntrekkers en alles wat daar tussen en omheen zit. Dus ook ruifgerechtigden die in de boswachterij of melkbanen zitten. Bedenk maar iets waanzinnigs en het valt er ook onder.

  Op de loonstrook van al die mensen staat dan een mooi bruto bedrag waarvan op papier een bedrag aan loon- en premieheffing wordt ingehouden. Maar feitelijk wordt er geen fluit ingehouden en aan de Ruif afgestaan. Want de Ruif doet aan papieren broekzak-vestzak transacties. Bij het werkvolk word het geroofde daadwerkelijk uit hun middelen weggerukt. Bij de Ruifers echter wordt dit alleen op papier uitetaald om te brutteren en gelijk weer ingehouden zodat het resultaat van toevoeging aan de Ruifmiddelen nul is. Ingewikkelder, spannender en opruiender kan ik het jammer genoeg niet maken.

 3. Het doel van de Grote Verdoezelingen zoals in mijn eerdere reactie juichend werd beschreven is het landelijk koesteren en bewaren van het Jobgevoel, MetZijnAllen en Samen. Maar ook om door die papieren Gelijktrekkerij ervoor te zorgen dat ondanks de belastingvrijheid van de Ruifers deze toch hde hypotheekrente vanwege de grachtengordelpanden konden aftrekken. Nou, ze trekken zich maar suf maar het is duidelijk dat indien dit ooit bekend wordt de schuimbekkende getroffenen breivinkse neigingen zullen gaan vertonen en massaal naar de Antwerpse vogeltjesmarkt zullen gaan om iets grofs aan te schaffen. Ik verzoek dus om uiterste geheimhouding tijdens het lekken.

 4. Het is tegenwoordig nog erger .Zo heeft onze staat verzonnen dat er in het leer traject stages moeten zijn.
  Het is namelijk leren in praktijk wat an zich best als een goed idee zou kunnen fungeren .wordt nu gebruik gemaakt van scholieren Die zon 1000 euro leergeld betalen voor een bol opleiding.Hieronder wordt verstaan 40 uur per week naar school ,een dagopleiding.Wanneer zij echter 1 of 2 jaar verder zijn in hun studie ,moet men stage lopen .Je zou verwachten ,okee zo’n 2 @ 3 midagjes in de week , het is tijdelijk.Maar niks is minder waar.Om de leugen in stand te houden van een dagopleiding gaan deze kids ,jawel 1 dag in de week naar school.Maar betalen wel 1000 euro studiegeld + de rest
  Vervolgens gaan deze kids 4 dagen aan het werk.Voor het grote bedrag van 1 @ 2 Euro per uur.
  Ziet U zichzelf al werken voor 1 Euro per uur ?
  Het is namelijk zo dat deze studenten vlot worden ingewerkt ,en vervolgens worden behandeld als iedere andere werknemer.
  Het is zelfs zo dat sommige stageplekken waar studenten 4 dagen volledige werken zelfs helemaal niet krijgen betaald ,wat overigens nog gesubsidieerd wordt ook .

  Deze studenten zijn gewoon de nieuwe slaven van deze maatschappij en niemand die er ook maar over nadenkt.
  Bedrijven maken hier gretig gebruik van ,en omdat de volgende stroom alweer klaar staat ,worden er dus ook geen normale werkers meer aangenomen ,deze zijn natuurlijk veels te duur.

  Zelf bij BBL plekken die ook gesubsidieerd worden door de overheid ,maar waar bedrijven wel meer moeten betalen voor de BBL er ,worden deze met regelmaat dus ook uitgesloten.Er wordt namelijk al door de bedrijven gezegd wij nemen alleen maar stagiaires aan .

  Ja zelfs een BBl er gesubsidieerd door de overheid schijnt ook nog te duur te zijn .

  Met andere woorden er komen geen banen bij maar er gaan er juist af doordat stagiaires verplicht worden om 4 dagen in de week te werken voor een habbekrats waar ze nog niet eens hun studie voor kunnen betalen .

  Over minimum loon gesproken .Deze studenten moeten er geld bijleggen ,ze moeten betalen om te kunnen werken !!!

  Schande

  pcrs [8] reageerde op deze reactie.

 5. @Angel [7]:
  Ja dat is idd nogal dubbel. Iets dergelijks is ook al een keer door Jan Helfeld aan de kaak gesteld.
  http://www.youtube.com/watch?v=8pFC3LKMIQo
  Ik denk echter dat de hoeveelheid kinderen gaat afnemen, dat is al aan het gebeuren. Onder stress en met weinig vooruitzichten planten onderdanen zich slecht voort. Het is een strijd die de heersers niet kunnen winnen.

Comments are closed.