De meest kwaadaardige en schadelijke criminele organisatie ter wereld is zonder twijfel de overheid, bemand door de twee laagste en meest verachtelijke levensvormen op aarde, de broodpoliticus en zijn ondersoort de ambtenaar.

Deze organisatie bestaat van handel in verdovende middelen (sigaretten- en alcoholaccijns), gokken (Holland Casino, staatsloterij, lotto ed), diefstal (belasting), zwendel (belasting), afpersing (belasting), gewapende roofovervallen (FIOD), criminele monopolievorming (zorgverzekering, ov, gokken, banken en eigenlijk alles), ongedekte cheques (staatsobligaties), valsemunterij (EURO), omkoping (geld naar de EU), heling (opkopen van gestolen bankgegevens) en misleiding (propaganda via de staatsmedia) en toch is dit net de organisatie die zichzelf heeft aangesteld om met inzet van lichamelijk politiegeweld er over te waken dat zaken “eerlijk” verlopen in de samenleving.

Zware criminelen die hun slachtoffers op het rechte pad houden, hoe bruin kun je ze bakken ?23 REACTIES

 1. @vrijeradikaal [2]:

  Oh sorry was ik nog even vergeten .

  Vanavond nog even mijn licht opgestoken in het gemeentehuis ( je weet wel …het huis van ieder ) , alwaar een stevig debat gaande was.

  Het college had zich weer eens laten verleiden tot het nemen van financiële risico’s inzake een nogal megalomaan bouwproject .
  En daar ging het er stevig aan toe .

  Het is niet allemaal zo gans verrot als geachte Wladimir ons wil doen geloven , hoewel er zeker ruimte voor verbetering is.

  Oh ja…en de gemeente is zijn regierol bij dit project kwijt , en daar was natuurlijk de PVDA niet blij mee …..maar goed we hadden niet anders verwacht.

  Aard van het beestje.

 2. @cee [5]:

  Ach een mens blijft hopen……..dat ooit….het…..eens………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 3. Het ergste is ook nog dat wat zij bezuinigen noemt, dat wordt vertaald naar nog meer belastingen voor de burger, want zij krijgen te weinig binnen voor hun praktijken, vinden zij. Zie maar aan alle belastingen, die worden elk jaar geïndexeerd, maar de lonen worden bijna nooit geïndexeerd per jaar. Met veel moeite wordt er wel met een CAO loonsverhoging afgedwongen, maar de overheids- lasten worden nooit gecompenseerd die in je loon terug te vinden is.

 4. Wat ook crimineel is om over 100% eigendommen van burgers belasting te heffen, alsof zij mede eigenaar zijn. Denk maar aan het O.Z.B. en het huurwaardeforfait, alsof je voor je eigen huis huur moet gaan betalen.

 5. Ik zie de rechterlijke macht en het OM er niet tussen staan. Je weet wel die mensen die burgers met valse bewijzen veroordelen en dan ook nog wegbergen in psychiatrische klinieken etc. Of de klokkenluiders die in dit corrupte Nederland zo nodig kapot zijn gemaakt. Nederland is misschien nog wel corrupter dan bijv. een Afrikaans land. Daar kun je het openlijk zien, hier is het in het geniep.

  G&R Eigenwijs [22] reageerde op deze reactie.

 6. Je zou de overheid ook praktisch kunnen noemen. Het lijkt me schier onmogelijk om roken te verbieden bijvoorbeeld. Alhoewel de overheid dat wel zou moeten doen als ik Wladi goed begrijp. Roken toestaan en belasten lijkt me geen slecht idee, maar over de moraliteit ervan kun je twisten. Dat wel.

  Wladimir van Kiel [16] reageerde op deze reactie.

 7. @Bertus [15]: zeker niet verbieden want de staat heeft niks mee te maken met wat men zichzelf wenst toe te dienen.

  De staat rekent op de verslaving van mensen aan tabak en alcohol om ze te belasten, net als iedere straatdealer dat doet alleen doet de staat dat legaal want het mag dat doen van zichzelf.

  Zonder de staat zou een pakje sigaretten een paar dubbeltjes kosten, net als alle overige drugs zoals cocaïne, heroïne en de rest.

 8. @ Wladimir

  Je bent de onderlinge agressie tussen staten vergeten. Het geweld van straatbendes verbleekt bij het geweld tussen staten.

 9. ” De meest kwaadaardige en schadelijke criminele organisatie ter wereld is zonder twijfel de overheid “..

  Toch ben ik het niet helemaal met je eens…

  Het zijn de poppetjes die misbruik maken van de situatie waar in we verzeild zijn geraakt. Zonder iemand de schult te geven. Als we libertariers op die plekken gaan invullen , dan zal de overheid er in zijn geheel anders uit zien. De overheid zelf heeft geen schuld aan het feit dat ze gebruikt wordt om te roven en te bedriegen en liegen. Net zomin dat het kapitalisme schuldig is aan het feit dat er mensen onnoemelijk rijk zijn geworden door kapitalisme te bedrijven

  G&R Eigenwijs [23] reageerde op deze reactie.

 10. @Burnitall [19]:

  Het kwaadaardige zit in het feit, dat het het mogelijk is,
  door zg. politieke correctheid???????????
  ( gesjoemel binnen de marge )
  Dat zulke zaken onbelemmerd, kunnen vooort woekeren.
  Ten behoeven van die poppetjes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Waardoor grote schade aan onze maatschappij wordt toe gebracht.

Comments are closed.