Dit is een eerste duidelijk teken van de dictatoriale macht van de EU over “ons”.

Dit betreft nu België, en zal straks ook andere mensen treffen. Dit is het resultaat waar Rutte-deJager zo vurig voor vechten!

 

De Belgische regering Di Rupo protesteert gepikeerd. Maar het is natuurlijk wel een resultaat van wat de politici zelf gewild hebben.

Het gaat nu eenmaal de richting uit dat er geen cent meer besteed mag worden zonder goedkeuring van Big Brother EU.

Natuurlijk relativeren  de politici het belang en beginnen de kaarten goed te leggen voor verdere onderwerping aan de EU:

“We moeten de zaken in perspectief plaatsen. De brief over de begroting die de Europese Commissie aan de regering heeft gestuurd, is geen formeel document. Zoals dat altijd het geval is, gaat het hier om een normale, informele uitwisseling van contacten”, luidt het. “De Commissie heeft nog geen officiële beslissing over de begroting genomen.”

Dit in plaats van een bericht dat de EU de boom in kan!

36 REACTIES

 1. @Jan [21]:

  Natuurlijk mogen de huidige pluche zitters in Den Haag hand in eigen boezem steken , maar als er een Maurice de Hond een peiling houd onder 10, of 20000 personen , kan ik dit nuchtere volk ook niet meer volgen als een VVD met hun afbraak en slopen van onze sociale verworvenheden (voorzieningen )in de peiling steeds weer op nummer 1 gezet word en de grootste partij blijft, terwijl zij de VVD nota bene hun bancaire vrienden constant uit de wind houden waar uiteindelijk door hun gegraai en bonus cultuur de kredietcrisis is begonnen.

  Hieruit blijkt maar weer dat een schreeuw zender als RTL7 met hun propaganda nieuws en steeds maar weer blijft herhalen totdat de menigte gehersenspoeld is , zijn nut kan bewijzen wat de media aan invloed kan winnen op het dom te houden electoraat.

  pcrs [35] reageerde op deze reactie.

 2. verzet verzet wij moeten met zij allen verzet plegen zoals 40/45.
  weg met Europa en islamitisch instroom WIJ ZIJN NEDERLANDERS
  noem je zelf het verzet met een volgnummer hoe meer hoe beter
  dit word het verzet op internet

 3. @Jacob. [30]: iemand die oproept dat zijn heersers hem moeten dienen, kan het nooit goed zien. Die heeft de realiteit van zijn rol in het geheel nog niet door en de rol van zijn heersers ook niet.
  Zonder heersers kunnen al die banken je niets maken. Het is het bestaan van een machtspyramide die corruptie mogeljk maakt

 4. @Rinus [31]:

  als een VVD met hun afbraak en slopen van onze sociale verworvenheden (voorzieningen )in de peiling steeds weer op nummer 1 gezet word en de grootste partij blijft, terwijl zij de VVD nota bene hun bancaire vrienden constant uit de wind houden waar uiteindelijk door hun gegraai en bonus cultuur de kredietcrisis is begonnen.

  Ik vermoed dat je in de bubble van je eigen realiteit zit en dat niets uit de realiteit in die bubbel doordringt, maar ik probeer het toch maar even.

  Wim Kok nam een commissariaat aan bij ING. Toen ING in de problemen kwam, gaf Wouter Bos van de PvdA ze een bailout.

  Als je heersers hebt die een grote belastingboerderij beheren met belastingkoeien die netjes gehoorzamen, dan zul je natuurlijk parasieten krijgen die op het zwakste punt ingrijpen. Het zwakste punt is hierbij natuurlijk het sterkste punt waar de macht is. Het maakt niet uit welke partij er aan de macht is. Ze proberen allemaal aan de macht te komen met het doel de belastingslaven te veilen aan de hoogste bieder.

 5. @Jacob. [30]: Ik ben telkens zeer opnieuw verbaasd wat mensen op deze site de hele dag bezighoudt, mmar dit topic slaat toch wel alles met al dat geleuter over ipad etc.

  Groet; de dominee die graag vrede in de wereld zou zien, en voor RPF, sorry.

  Ze.

Comments are closed.