Ik roep op tot een Algemene Staking van de Financiële Markten

door Ann Barnhardt – 20 dec. – vertaling: H.J.A.M. Stulemeijer

Dit artikel werd geschreven naar aanleiding van het ongekende schandaal rond het faillissement van de Amerikaanse goederenmakelaardij MF Global op 31 oktober j.l.. De behandeling van dit faillissement is een aanfluiting van het eigendomsrecht.


Ik heb een paar e-mails ontvangen met de vraag of ik nog tevreden ben met mijn beslissing mijn brokerage firma te sluiten. Ik ben niet alleen tevreden, maar na het zien van het nieuws dat bekend werd in het weekend ben ik welbeschouwd van mening dat de hele financiële bloggers gemeenschap formeel zou moeten pleiten voor een algemene staking van de financiële markten. En ik maak geen grapje. Er zijn een paar dingen gebeurd in verband met het MF Global schandaal die m.i. niet die aandacht  kregen die ze moeten hebben, omdat ze in het weekend bekend werden. Dus laat me je helemaal bijpraten.

Ten eerste werd elk idee omtrent persoonlijke eigendomsrechten in wezen vernietigd, toen de MF Global “trustee” begon opgeslagen goud- en zilverbaren van klanten af te pakken, terwijl die baren waren aangekocht via contracten door bemiddeling van MF Global. Anders gezegd: klanten van MF Global die in edele metalen handelden en aan wie feitelijk was geleverd en die het edelmetaal in regelrecht, vrij en helder EIGENDOM hadden, compleet met een ontvangstbewijs van het magazijn (ofwel “titel”) met een serienummer met een preciese aanwijzing welke fysieke baren zij bezaten, en die huur  betaalden om hun eigendom op te slaan in een “veilige” KLUIS, compleet met verklaringen, dat deze opslagvergoedingen volledig waren betaald, zien HUN EIGENDOM, DAT ZIJ BEZITTEN EN WAARVOOR ZIJ OPSLAGHUUR BETALEN IN BESLAG GENOMEN door de MF Global trustee om de gapende muil die de “staat” MF Global is, te voeden.

Dit zou PRECIES hetzelfde zijn alsof je een kleine opslagruimte zou huren bij een van de duizenden opslagfaciliteiten die deze natie vullen, en daar een auto zou stallen. Vroeger deed ik precies zo toen ik meerdere auto’s had. Stel je voor, dat de eigenaar van de opslagplaats failliet zou gaan. Stel je nu voor dat een “trustee” UW AUTO IN BESLAG NAM, verkocht en UW EIGENDOM gebruikte om het faillissement van de eigenaar van de opslagplaats te voeden. Nevermind dat je een expliciete HUUROVEREENKOMST had en dat je ontvangstbewijzen had van de maandelijkse betalingen van de huur van deze opslagruimte, en dat je een eenduidig eigendomsbewijs van de auto kon produceren om te laten zien dat het je EIGENDOM was, en dat de  KENTEKENS overeenkwamen.

Begrijp je wat er nu gebeurt? Dit is regelrechte confiscatie van persoonlijke EIGENDOMMEN. Nadat hun geld van hun rekeningen was gestolen en afgesloten zijnde van hun rekeningen, niet in staat om zelfs te handelen of te liquideren, TERWIJL DE HANDEL OP MARKTEN DOORGING, is deze mensen nu  hun persoonlijke fysieke EIGENDOM ontstolen, dat wordt toebedeeld aan en herverdeeld onder de MF Global staat, met het doel om de gokschulden van de CEO (Jon Corzine) te voeden – ILLEGAAL GEMAAKT MET FONDSEN DIE GESTOLEN ZIJN UIT DE KLANTREKENINGEN – om de tegenpartijen terug te betalen, met JP Morgan op de voorgrond.

Dus wat denk je? Dit vormt nu een precedent dat ELK eigendom in handen van een derde kan worden afgepakt en in beslag genomen om een ??faillissement van die derde partij te voeden. Dit geldt ook voor bankdeposito’s.

Welnu, bedenk dat alle grote banken in de Verenigde Staten insolvabel zijn, en MEERDERE MALEN insolvabel. Bank of America, Wells Fargo, Citigroup, allemaal. Als deze banken instorten – en ze ZULLEN instorten – zullen alle deposito’s die zij houden WORDEN GECONFISQUEERD, toevallen aan en worden herverdeeld onder hun tegenpartijen. Citatie URL hier bij Market-Ticker.org:

http://market-ticker.org/akcs-www?post=199356

Oh, maar er is meer. Ook aangekondigd tijdens het weekend was verbazingwekkende, maar toch verhelderende feit dat het MF Global faillissement frauduleus was, schandelijk en illegaal opgesteld als een faillissement onder hoofdstuk 7 van de faillissementswet voor een effectenhandelaar en NIET een goederenmakelaar zoals het had moeten zijn.

Kijk, MF Global was de op een na grootste niet-bancaire Futures Commission Merchant in de Verenigde Staten naast NewEdge. Als MF Global niet een FCM was, dan zijn er geen FCM’s. Natuurlijk was het een FCM. Het had 7,2 miljard dollar in customer segregated funds per  31 augustus 2011. En toch werd MF Global onmiddellijk, vanaf het begin af aan, in hoofdstuk 7 van de  Faillissementswet gezet als een EFFECTEN BEDRIJF. Dat is fraude. MF Global’s faillissement  moet UITERAARD worden geschaard onder Sub-hoofdstuk IV van de  hoofdstuk 7 code  als een GOEDERENMAKELAAR.

Waarom werd dit niet gedaan? Omdat in een Sub-hoofdstuk IV liquidatie van een goederenmakelaardij, de absoluut en ondubbelzinnig raad-eens-wie in de voorste rij staat? U raadt het al: de KLANTEN. In de hoofdstuk 7 liquidatie van een effectenbank, raad eens wie staat in de voorste rij? Uh-huh. De “schuldeisers”, ofwel de tegenpartijen van de bedrijfseigen posities. Zoals . . J. P. Morgan, et al..

Nu weten we waarom deze ongekende actie van de verkrachting van de klanten is gebeurd. Het werd opgezet op die manier. Je wilt me toch niet vertellen dat NIEMAND van de CFTC (Commodity Futures Trading Commission) het verschil tussen de subhoofdstukken van de Faillissementswet niet kent? Wil je me eerlijk vertellen, dat Terry Duffy en NIEMAND van de CME (Chicago Mercantile Exchange) het verschil tussen de liquidatie van een effectenbedrijf en die van een Sub-hoofdstuk IV goederenmakelaardij en de enorme gevolgen voor de klanten begrijpt? Niemand van hen begreep dit enorme verschil? Bullshit. Natuurlijk begrijpen ze dat. Ze hebben het op die manier op touw gezet vanaf dag een. En ze blijven het weten. En deze fricking poppenkast blijft maar aan de gang, en de verkrachting en de confiscatie van de eigendommen van de klanten gaat snel. De oplossing ging ten koste van de klanten en JP Morgan werd in de voorste rij geschoven moedwillig, opzettelijk, met extreme boosaardigheid en voorbedachten rade door alle betrokkenen partijen. Citatie Hotlink hier:

Klik hier om de ZeroHedge reportage te lezen.

En dit is waarom ik de bloggers-gemeenschap van de financiële sector nu formeel oproep op om officieel aan te dringen op het uitroepen van een algemene staking van de financiele markten. Ik roep alle fatsoenlijke mensen van goede wil op ALLE FONDSEN terug te trekken uit de financiële markten en in solidariteit met de MF Global slachtoffers van verkrachting de handel te staken tot het moment dat het MF Global faillissement op de juiste wijze is ondergebracht onder Sub-hoofdstuk IV, de liquidatie van een goederenmakelaardij, en hun privé-eigendom volledig is hersteld.

Als dit is hoe ze gaan spelen, zeg ik, laten we het hele verdomde ding sluiten. Laten we deze rattenbastaards tonen, hoe we dingen doen in de beschaafde wereld. Molon Labe.

Oorspronkelijk artikel:  “I’m calling for a General Financial Market Strike”
http://barnhardt.biz/

7 REACTIES

 1. Ongehoord dit en dan te bedenken dat veel Nederlanders goud en zilver hebben opgeslagen in kluizen in het buitenland, maar wel in Nederlands eigendom om zodoende Btw over aankopen/verkopen te voorkomen. Ik zou alles meteen verkopen!

  Jon Corzine, werkte hij niet eerder voor het boevengilde Golman Sachs?

  lonelymind [3] reageerde op deze reactie.

 2. In de hoofdstuk 7 liquidatie van een effectenbank, raad eens wie staat in de voorste rij?

  Zou dit de reden zijn dat de AFM wil dat GoldMoney zich als investeringsvehikel registreert i.p.v. precious metal broker?

  @WTF [1]: Yep. Voormalig CEO Goldman Sachs, en tevens voormalig politicus:

  Jon S. Corzine, the former U.S. senator and governor who presided over the collapse of the commodities brokerage MF Global, told lawmakers Thursday that he never intended to authorize a transfer of customer funds to the firm’s accounts and that if he did “it was a misunderstanding.”

  Under pointed questioning by members of the House Committee on Agriculture, the New Jersey Democrat would not rule out the possibility that someone at the firm misinterpreted him as suggesting that the struggling firm tap into investors’ funds.

  ‘Democraat’, ‘nuff said. Niet in zijn eerste leugen gestikt.

 3. Gerald Celente is ook voor tonnen het schip in gegaan met gouddealtjes bij die Corzine. Google maar op RussiaToday voor beelden van een gillend kwaaie profeet.

 4. De AFM heeft Golmoney verboden goud voor Nederlanders aan te houden. Maar GoldRepublic mag het wel. Zolang het bij schiphol ligt. Dat confisqueerd makkelijker?

Comments are closed.