Griekenland nu snel failliet zal niemand verbazen.

Wel wat er dan met de euro gebeurt. Moeten we dan trots zijn omdat wat op de Vrijspreker al tien jaar voorspeld is inderdaad uitkomt?
Zie CNBC:  http://www.cnbc.com/id/46021999

 

 

 

 

 

 

4 REACTIES

  1. Ik ben benieuwd wat voor een draai Martin Schultz hieraan zal geven.

  2. Griekenland gaat helaas niet failliet. Dan moeten de CDS contracten in werking treden en dat kan natuurlijk niet.

  3. Griekenland gaat niet failliet, dat mag nl. niet van de banken. Al hebben de Nederlandse banken bijna geen geld meer erin zitten, de Franse en de Duitse banken hebben dat wel. En raad eens wat, de Nederlandse banken hebben wel weer veel geld in de Franse en de Duitse zitten, dus….. En de EU zit nog steeds te loeren naar onze pensioenpotten. En het ESM-contract wordt nu zo snel mogelijk afgehandeld, zodat het graaien van de burgers ongelimiteerd verder kan gaan. En de Nederlanders kijken nog steeds massaal naar de mindcontrolprogramma’s zoals the voice of holland of andere simpele programmaatje.

    Cocquyt Erwin [4] reageerde op deze reactie.

  4. @MareJane [3]: @MareJane [3]: De 4 grootste Franse banken hebben een deficit dat 250 % van het Franse BNP bedraagt. De Duitse Commerzbank staat op instorten. De Duits – Franse economische as is een fabeltje dat men wenst te doen geloven uit Nationale electorale bekommernissen.

Comments are closed.