De staat beschikt naast leger en politie over een derde geüniformeerde militie, de douane.

Alle drie zijn totaal nutteloos.

Het leger doet alsof het ons beschermt tegen mogelijke buitenlandse agressie en aangezien er al heel lang geen enkel buitenland van plan is geweest om ons aan te vallen gaat het leger van ellende dan maar zelf af en toe oorlog voeren in allerlei verre streken zoals Servië, Afghanistan en Irak.

De politie doet alsof ze de maatschappij tegen criminelen beschermt maar dat is natuurlijk niet zo want de politie moet primair voor € 700 miljoen aan onzinbonnetjes uit de bevolking persen en daarnaast als gewelddadige en gewapende stok achter de staatsdeur dienen voor het geval dat u uw belasting of parkeerbonnetje niet op tijd hebt betaald.

Wat dat betreft is de douane voor 100% eerlijk: ze pretenderen helemaal niet iets hoogstaands voor ons te doen, ze zijn er zuiver en alleen om centen in de vorm van accijnzen en invoerrechten voor de staat binnen te sleuren en verder helemaal niks.

4 REACTIES

  1. @reiny [1]: Je hebt gelijk, hrt gaat om de man in het uniform en diens waarden en normen. Tevens gaat het ook erom of deze man nog een ruggengraat en sleutelbenen heeft.

  2. Helaas zijn het allemaal brood eeters, bevel is bevel zo niet dan is het dienst weigeren, dan schoppen ze je de straat op. Geen inkomsten hebben deze dan niet, maar de mensen mooi aan het lijntje tegen hun wil!

  3. het leger
    het enige wat het belgisch leger “positief” heeft trachten te doen is dan nog mislukt in 1940
    wat die 90 voorbije jaren gekost heeft weet ik niet
    wat ik wel weet is dat 100.000 den jongens 1 tot 2 jaar hebben moeten opofferen en gedurende die tijd een geleefd hebben als een slaaf zonder enige rechten

Comments are closed.