Nigel Farage blijft zijn koers van anti-EU maar pro_Europa consistent vasthouden. Hij doet dit duidelijk, brutaal en vermakelijk. Interessant om naar te luisteren en te leren.

 

Ingezonden door Dikke Leo

5 REACTIES

 1. Nigel Farage is een held. Eerlijk, oprecht, analytisch, scherp, humoristisch, realistisch en transparant.
  Deze man zou per direct Barosso (ex Communist en Jezuiet) en van Rompuy (Bilderberger en een echte “droef-neus”) moeten vervangen.

  Alleen dán heeft de EU nog een kans om uit de misere te komen. Zoals het nu gaat, eindigt het eerst in een absolute financiele chaos die daarna uitmondt in een (burger)oorlog.

  En dat is dan ook precies wat Nigel Farrage al een paar jaar, al die eurioten in Brussel probeert te vertellen. Maar die horen niets, en denken alleen maar aan hun eigen (belastingvrije) top inkomen en aan hun natte droom van 1 groot Verenigd Europa waarin zij het voor het zeggen hebben.

  Kijk maar eens op Youtube onder Nigel Farage. Grote klasse en simpel weg briljant om die man te zien en vooral te horen!

  NIGEL FOR PRESIDENT !!!

 2. Hier is nog zo’n juweeltje:
  http://tinyurl.com/3clz79n
  Aan de redactie: het valt me op dat bijna een KWART van de YT-filmpjes op deze site wegvalt, en dus ook de tekst van ondertiteling. Kan daar wat aan gedaan worden?

 3. Je ziet ook het verschil tussen een leugenachtige politicus en mensen als Farage. Waar Nigel concreet iets zegt, staat barroso 2,5 minuten te oreren en wat zegt hij eigenlijk? Niks, nul, noppes. Die vent heeft duidelijk een verborgen agenda.
  Farage doet concrete voorspellingen en spreekt een begrijpbare taal. Hij is eerlijk.

  G&R Eigenwijs [5] reageerde op deze reactie.

 4. Da’s anders ook knap van Barosso: een paar minuten praten zonder iets te zeggen. Helaas hebben we te weinig Farage’s. Hier in NL allemaal meelopers. Geen kritische geluiden te horen! En dat zouden “onze” vertegenwoordigers moeten zijn? Ook dat is een droom.

Comments are closed.