woensdag, 25 januari 2012
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Nigel Farage corruptie EU en Banken

Nigel Farage blijft zijn koers van anti-EU maar pro_Europa consistent vasthouden. Hij doet dit duidelijk, brutaal en vermakelijk. Interessant om naar te luisteren en te leren.

 

Ingezonden door Dikke Leo

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Economie, EU, Overheid, Politiek, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Adam Onesto schreef op : 1

  Nigel Farage is een held. Eerlijk, oprecht, analytisch, scherp, humoristisch, realistisch en transparant.
  Deze man zou per direct Barosso (ex Communist en Jezuiet) en van Rompuy (Bilderberger en een echte “droef-neus”) moeten vervangen.

  Alleen dán heeft de EU nog een kans om uit de misere te komen. Zoals het nu gaat, eindigt het eerst in een absolute financiele chaos die daarna uitmondt in een (burger)oorlog.

  En dat is dan ook precies wat Nigel Farrage al een paar jaar, al die eurioten in Brussel probeert te vertellen. Maar die horen niets, en denken alleen maar aan hun eigen (belastingvrije) top inkomen en aan hun natte droom van 1 groot Verenigd Europa waarin zij het voor het zeggen hebben.

  Kijk maar eens op Youtube onder Nigel Farage. Grote klasse en simpel weg briljant om die man te zien en vooral te horen!

  NIGEL FOR PRESIDENT !!!

 2. Meneer Storm schreef op : 2

  Hier is nog zo’n juweeltje:
  tinyurl.com
  Aan de redactie: het valt me op dat bijna een KWART van de YT-filmpjes op deze site wegvalt, en dus ook de tekst van ondertiteling. Kan daar wat aan gedaan worden?

 3. Reteip schreef op : 3

  Je ziet ook het verschil tussen een leugenachtige politicus en mensen als Farage. Waar Nigel concreet iets zegt, staat barroso 2,5 minuten te oreren en wat zegt hij eigenlijk? Niks, nul, noppes. Die vent heeft duidelijk een verborgen agenda.
  Farage doet concrete voorspellingen en spreekt een begrijpbare taal. Hij is eerlijk.

  G&R Eigenwijs [5] reageerde op deze reactie.

 4. henryk schreef op : 4

  Da’s anders ook knap van Barosso: een paar minuten praten zonder iets te zeggen. Helaas hebben we te weinig Farage’s. Hier in NL allemaal meelopers. Geen kritische geluiden te horen! En dat zouden “onze” vertegenwoordigers moeten zijn? Ook dat is een droom.

 5. G&R Eigenwijs schreef op : 5

  @Reteip [3]:

  Nog wel en als hij werkelijk eerlijk is, krijgt hij geen poot aan de grond.