http://www.youtube.com/watch?v=KdxXhn3We7U

31 REACTIES

 1. Niet zo positief voor liberitarians .. 5.12 … conservatives, amish, etc.

 2. @alexnieuwsbreker [2]:

  Dit is heel interessant.
  Dat er naar de NWO gestreefd wordt door veel politici (en hun bankiersvrienden) is wel duidelijk.

  Maar deze lange interessante verhalen zijn toch nog niet duidelijk en overtuigend genoeg.
  Wie zijn die 130 landen? Wie zijn er echt bij betrokken?
  Ik lees ergens dat kapitalisme gefaald heeft en dat de vrije markt wel de oplossing is. How can ?

 3. Amerika wordt geleidelijk aan ongevormd tot de nieuwe Sovjet-Unie.

  En het zijn dezelfde mensen die het doen.

  In Rusland in een klap in 1917. Dat kon omdat Rusland altijd al autocratisch was geweest.

  In Amerika daarentegen moest eerst de Constitutie uitgeschakeld worden en is het een lange afglijdende weg geweest om dat te bereiken, te beginnen met de verovering van de FED in 1913, toen de ramp van de Roosevelt-regering met zijn New Deal Roverheid en het systematisch toewerken naar WW2, samen met Churchill, en toen Lyndon Baines Johnson en Zijn Great Society programma, die buiten de verkiezingen om in het zadel werd geholpen mbv de intentionele systeem moord op JFK. JFK, de laatste Amerikaanse held die de FED wilde opheffen en verhinderen dat Israel kernwapens zou krijgen. Met Clinton, Bush I/II en Obama waren alle dammen gebroken, het begrip NWO deed officieel zijn intrede, dat niets anders betekent dan dat Amerika op planetaire strooptocht gaat om de hele wereld naar zijn hand te zetten en uiteindelijk een wereldregering in Washington of Jeruzalem te realizeren. Die NWO is gemodelleerd naar de Sovjet-Unie. Dmv van 9/11, een inside job (Ron Paul is deze mening dus ook toegedaan, Dondero zei dank) van CIA en Mossad werd de bogus terrorisme meme in de wereld gezet als excuus om de laatste resten van de Constitutie buiten werking te zetten (Patriot Act).

  Johnny [8] reageerde op deze reactie.
  vrijeradikaal [12] reageerde op deze reactie.

 4. 2012….de grote transitie ?

  I know…..ehhhhh (zucht)….I know , it was writen in the stars eons ago.

  Het enigste wat wij zouden kunnen doen is proberen de Europese ruimte hiervan te vrijwaren.

  Dus ga alvast maar contacten met uw afgevaardigde in Brussel , en breng regelmatig een offerande voor “de Libertarische” ingezetenen van dit stukje aardkloot.

  PS. Een gelukkig 2012 , en veeg uw reet af aan dat MAYA geleuter , en wees die nuchtere Hollander.

  Ron Paul Fan [6] reageerde op deze reactie.

 5. Het is al een tijd lang standard operating procedure in de USA: er wordt een valse aanklacht tegen je ingediend en je krijgt het hele federale politieapparaat (FBI) op je dak.
  Vervolgens worden jij en je gezin uit je huis gehaald, je wordt zonder vorm van proces naar een afgelegen gevangenis afgevoerd (exit habeas corpus) en wellicht gemarteld, je huis wordt gestript en gemold (anders zou je ooit nog kunnen gaan denken terug te kunnen) en je verdwijnt in de vergetelheid.

  Dit gebeurt sinds 11 juni 2010 met Edgar J. Steele, advocaat en vrijheidsstrijder en zijn gezin.

  http://www.vrijspreker.nl/wp/2010/07/fbi-ontvoert-advocaat-politiek-activist-edgar-j-steele/

  Stuur hem een wenskaart:
  http://www.free-edgar-steele.com/

 6. @Johnny [8]: Maar welke rol speelt China?

  Als je die NWO niet wilt, dwz een wereld geregeerd vanuit Washington, waarin naties zijn opgeheven, dan moet je een tegenstrategie bedenken. En bondgenoten zoeken. De meeste oorlogen worden meestal al beslist voordat het eerste schot gelost is, net als een spelletje kaart al beslist is voordat de eerste kaart gelegd is, puur op basis van de kwaliteit van de kaarten zoals die verdeeld zijn. Vaak is kennis van de verdeling van de kaarten al voldoende om te passen bij de slag. Dat geldt natuurlijk ook voor echte oorlogen.

  Welke al dan niet hoog-kaliber bondgenoten zijn er voor Europa te vinden in de strijd tegen de NWO? Antwoord: iedereen met een duidelijke ‘lokale’ identiteit:

  – China
  – Rusland
  – Islam
  – Amerikaanse ‘white nationalists’
  – Amerikaanse libertariers (sommige) en constitutionalisten

  Wie zijn de tegenstanders:
  – Elites van Israel en Anglosphere
  – Europees links
  – De meeste Amerikanen, uit pure dommigheid
  – Derde wereld, dwz het nieuwe proletariaat dat door de westerse elites wordt gebruikt in hun machtsstreven naar wereldregering als wapen tegen de autochtone bevolking, met als centraal egalitair strijdbegrip ‘anti-racisme’, volledig naar analogie met de bolshevistisch revolutie, waarin het proletariaat werd ingezet tegen de maatschappelijke bovenlaag (tsaar en aristocraten) en het strijdbegrip ‘klassestrijd’ was. Toen was de arena Rusland, nu de hele wereld.
  – open grenzen libertariers (bijwagen NWO)

  Normaal gesproken zou bij voortschrijdende globalisering de NWO vrijwel niet tegen te houden zijn. Er zijn echter twee ontwikkelingen die de NWO onmogelijk gaan maken:
  1. komende energie en grondstoffen-schaarste, met afnemende handels- en verkeersstromen
  2. internet, waarbij het informatie-monopolie van de cultuur-marxistische media omzeild wordt en verzet georganiseerd kan worden (zie Arabische lente)

  China is de meest krachtige anti-NWO bondgenoot. Dat communisme is allang dood, er is geen enkele ideologische bevlogenheid om die joodse ideologie te exporteren. China is een duizenden jaren oude beschaving met hoogste gem. IQ:

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/92/AverageIQ-Map-World.png

  Het is sterk nationalistisch en heeft geen drang om ideologieen te exporteren. Gelukkig voor ons zijn ze erg conformistisch, dus minder innovatief, anders hadden in het Noorden (EU + Rusland) helemaal geen schijn van kans.

  Ik ga ervan uit dat de VS zelfmoord gaan plegen:

  http://www.amazon.com/Suicide-Superpower-Will-America-Survive/dp/0312579977

  en dat de 21ste eeuw een dichotomie zal zijn met Greater Europe/Het Noorden en China. Die zal waarschijnlijk inherent vreedzamer zijn dan die SU-US parvenue constellatie van de 20ste eeuw.

  De VS gaan uit elkaar vallen langs raciale breuklijnen, ongeveer zo:

  http://www.conspiracypenpal.com/columns/balkan.htm

  De auteur zit nu in de gevangenis zoals SpyNose al aangaf, een duidelijke indicatie dat hij levensgevaarlijk was voor het systeem.

  Uiteraard is de man een Ron Paul aanhanger:
  http://www.conspiracypenpal.com/columns/last.htm
  Ron Paul – Our Last Chance

 7. @Ron Paul Fan [16]:

  Laat ik daar eens het volgende over zeggen ( en ik doe dit maar een keer , en houd ik mij verder buiten de discussie ):inzake de kwestie of Joden wel of niet gezien zouden kunnen worden als de ” grote samenzweerders “.

  Ik weet niet wat “Joods” is !

  Is het een geloof ?
  Is het een ras ?
  Is het een identiteit ?

  Of van alles wat ?

  Of net zoals alle Nederlanders : een bonte verzameling ( alle geuren en kleuren ) van mensen die proberen iets van hun leven te maken , met vallen en opstaan.

  Wat ik wel weet is wat mijn moeder ( ja ze leeft nog , deze vooroorlogse kwaliteit ) met eigen ogen heeft gezien :

  Dat Joodse Nederlanders en Duitse Joodse asielzoekers uit hun huizen werden gesleept.

  Bruggen werden opgehaald ( in Amsterdam )zodat gehele *- stadsgebieden kunnen worden geschoond – , ook wel bekend onder de naam ” razzia “.

  Zo’n leuk identificatie – tag kregen genaamd “Gele David ster” , dat was beter voor de “monitoring en crouwd- control”.

  Kregen een gemerkt “ausweis” ( uitwijzen ??????).

  Kregen aparte scholen , restaurants , bioscopen , gezondheidszorg , kortom alles om jou even te laten weten : jij bent anders ….en daarmee het recht om hun rechten af te nemen ( behalve hun humor ).

  Oh en als u dacht …..dit zijn Duitsers die onheil stichten.

  Dan moet u maar eens aan veel huidige bestuursverantwoordelijken vragen de dagboeken van hun voorvaderen te raadplegen , en dan de zaak nog eens te overdenken.

  En maakte vervolgens met een rugzak-indicatie den reis naar den oost ( maar in Nederland moesten ze eerst even richting het Zuiden ).

  Ik weet niet of daar een betere behandeling voorhanden was , veel slechter dan in Nederland kon het toch al niet worden.

  Ik voel mij soms vreemdeling in mijn eigen land.

  Het sterretje * ( betekent voetnoot / additioneel commentaar ).

  Dit is een citaat uit een interview dat voormalig korpschef B. Welten gaf , en is gepubliceerd in een obscuur defensieblaadje , waar de strekking van het artikel was : Militairen en politie kunnen zoveel voor elkaar betekenen.

  En de alinea ging over de inzet van onbemande vliegtuigjes bekend in defensie kringen als “predators” , en de term was : controleren van “geschoonde stadsgebieden “.

  vrijeradikaal [19] reageerde op deze reactie.
  Hub Jongen [20] reageerde op deze reactie.

 8. @Hub Jongen [20]: Dan ben je daarmee niet de enige!!!
  Blijft de vraag hoe dit eigen land weer terug te winnen?
  Ende despereert niet!!!

  Maar Hub, jij was toch judeo-libertarisch-correct voor volledig open grenzen?!

  Wat bedoel je dan in hemelsnaam met ‘het eigen land terug winnen’?

  Over enkele decennia is volgens de prognoses Nederland een moslimland geworden, tenminste als we nu niet keihard op de rem gaan trappen, waar ik dus voor ben en neo-tribaal gaan worden. Formule voor de toekomst: Een Nederlands Nederland, een Duits Duitsland, in een Europees Europa. Met euro, want Europa moet herrijzen als een phoenix uit de as en weer nummer een worden in de wereld. Het potentieel is er.

  vrijeradikaal [23] reageerde op deze reactie.

 9. Drie uur durend interview op MSM C-SPAN over waarom het Amerikaanse imperium op instorten staat en dat dat een horror gaat worden:

  http://911blogger.com/news/2012-01-02/chris-hedges-brace-yourself-american-empire-over-descent-going-be-horrifying

  “Goldman-Sachs is criminal enterprise.”

  Komt zelfs met historisch WW1 revisionisme.

  De komende ineenstorting van de VS zal ook daarom zo gruwelijk worden omdat een rassenoorlog het onvermijdelijke gevolg zal worden als er niets meer te verdelen valt, dat terwijl de Russen zo verstandig waren om de veroverde landjes (Baltische staten, Georgie, Kazachstan, enz) te laten gaan zonder een schot te laten vallen. Helaas zal dat bij de VS niet zo makkelijk gaan, vanwege de raciale samenstelling.

  Ron Paul is de enige die voor een zachte landing kan zorgen, daar waar de elite in Washington de verleiding niet zal kunnen weerstaan het eigen falen te verhullen dmv een vlucht naar voren in WW3 tegen Rusland/China. Als Ron Paul aan de macht zou komen dan zal de VS uiteenvallen, hopelijk met zo weinig mogelijk geweld. LewRockwell.com komt regelmatig met artikelen over afscheiding. Het is waarschijnlijk dat 1/3 van de VS terug zal gaan naar de Mexico, wat vroeger al het geval was:

  http://files.myopera.com/salventura/blog/Aztlan_Map.jpg

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 10. Drie uur durend interview op MSM C-SPAN over waarom het Amerikaanse imperium op instorten staat en dat dat een horror gaat worden:

  http://911blogger.com/news/2012-01-02/chris-hedges-brace-yourself-american-empire-over-descent-going-be-horrifying

  “Goldman-Sachs is criminal enterprise.”

  Komt zelfs met historisch WW1 revisionisme.

  De komende ineenstorting van de VS zal ook daarom zo gruwelijk worden omdat een rassenoorlog het onvermijdelijke gevolg zal worden als er niets meer te verdelen valt, dat terwijl de Russen zo verstandig waren om de veroverde landjes (Baltische staten, Georgie, Kazachstan, enz) te laten gaan zonder een schot te laten vallen. Helaas zal dat bij de VS niet zo makkelijk gaan, vanwege de raciale samenstelling.

  Ron Paul is de enige die voor een zachte landing kan zorgen, daar waar de elite in Washington de verleiding niet zal kunnen weerstaan het eigen falen te verhullen dmv een vlucht naar voren in WW3 tegen Rusland/China. Als Ron Paul aan de macht zou komen dan zal de VS uiteenvallen, hopelijk met zo weinig mogelijk geweld. LewRockwell.com komt regelmatig met artikelen over afscheiding. Het is waarschijnlijk dat 1/3 van de VS terug zal gaan naar de Mexico, wat vroeger al het geval was:

  http://files.myopera.com/salventura/blog/Aztlan_Map.jpg

 11. @vrijeradikaal [23]: ‘Bepaalde groepen’? Benauwd om met een Godwinnetje te komen?

  Ik heb mijn agenda al vele malen herhaald:

  – ons ontdoen van de Sovjet en Anglo-overheersing; het eerste deel is gelukt, nu het tweede deel nog
  – voor euro, en een dunne EU bovenlaag, zoals nu (zonder parlament)
  – geen immigratie uit de derde wereld of Azie, Europa voor de Europeanen
  – anti-imperialisme; wereldorde op basis van Samuel Huntington
  – libertarische Europese orde, maar niet de judeo-libertarische orde van Ayn Rand maar gebaseerd op Europese schrijvers [*]

  [*]
  – libertarische staatsinrichting van Althusius
  – opdeling Europa in ca 50-60 regionen met vergaande autonomie (Denis de Rougemont)
  – Personalisme

  http://en.wikipedia.org/wiki/Johannes_Althusius
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Personalisme
  http://en.wikipedia.org/wiki/Denis_de_Rougemont

 12. @Ron Paul Fan [27]:

  De wet van Godwin is een aforisme over de internetcultuur dat in 1990 door Mike Godwin bedacht werd. De wet stelt in quasi-wiskundige bewoordingen:Dat het in 1990 nog helemaal geen internet gaf , en Godwin vooraf dus al goed geïnformeerd was .

  Maar het gaat nog verder terug : Richard Sexton houdt echter vol dat de wet een herformulering is van zijn bijdrage op 16 oktober 1989…..WOW…..zouden we het nog een stukje verder kunnen terug duwen ?

  Strikt genomen is dit wat anders, omdat de letterlijke tekst van de wet van Godwin niet stelt dat een discussie door zo’n verwijzing of vergelijking zijn beste tijd heeft gehad.

  Maar om de draad levend te houden…….kop dicht !

  Dus het z.g. Adelaars symbool is dus geen Phoenix , en de Duitse rijksadelaar heeft geen opvallende gelijkenis met het beestje genaamd Phoenix .

  Ok…jouw feestje.

 13. Eigen land terug winnen….

  Het land waar mijn huis op staat, daarbuiten heb ik geen zeggenschap.
  Maargoed nu heb je ook geen zeggenschap over jezelf, je bent slaaf… face it!

  Nu is het wachten op de EU die het zelfde trucje doet, of dt hebben ze al gedaan en niemand weet het.
  De amerikanen zijn nog enigszins rebels tegen hun ioverheid en achterdochtig en gaan het vaak ook uitzoeken.
  De nederlandse en Europese belastingboer heeft dat probleem niet.
  Zijn vee is tam en mak.
  Als dat geitje dat als je klapt direct door zijn benen zakt op bevel.

  Ongehoorzaamheid…… da’s het wapen…
  GEBRUIK HET!!!

  Ron Paul Fan [31] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.