8 REACTIES

 1. @Hub Jongen [2]:
  Zijn genoeg mensen die weten dat we genaaid worden maar men heeft het te goed om echt actie te ondernemen, erger nog, er wordt hier op vrijspreker neergekeken op mensen die wel “iets” doen, hoe zinloos of naief die occupy mensen ook zijn ze staan er wel en de negatieve reacties hier zijn dan ook een belangrijke aanleiding voor mij geweest om de vrijspreker minder vaak te bezoeken, uitzondering daargelaten zijn veel libertariers toch blanke bovenmodaal verdienende chauvinist die liefst zoveel mogelijk schijt heben aan mensen die “anders” zijn, jammer hoor

 2. @Troy Ounce [1]: ECB is momenteel bezig met QE zonder Uw goedkeuring;
  ECB leent aan banken die staatsleningen kopen;
  Triljoenen Euro’s worden gecreeerd uit het niets;

  Uit je link:

  Despite Mario Draghi’s tough talk, the European Central Bank has been doing a lot more than the markets seem to appreciate. The ECB’s total assets are now 2.7 billion euros. This represents a 50% increase over the last 6 months.

  Tijd voor een bril Troy!

  Troy Ounce [6] reageerde op deze reactie.

 3. @ Hub

  Ik ben een libertarier geworden toen ik dak en werkeloos was en “het systeem” in moest 4 jaar geleden. Daar kwam ik erachter wat er allemaal met ons belastinggeld werd gedaan. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en uiteindelijk heb ik naar al die jaren trouw belasting te betalen het alsnog zelf op kunnen lossen.

  Geloof mij maar wanneer ik zeg dat het sociale vangnet allang niet meer bestaat. Schandalig dat we er nog wel steeds voor moeten betalen.

  Igor [7] reageerde op deze reactie.

 4. @Dirk [4]:
  Nog niet Dirk!
  De ECB balansstaat is Euro 2,7 trillion (2700 miljard euro)
  http://www.bloomberg.com/news/2011-12-28/ecb-balance-sheet-increases-to-a-record-3-55-trillion-on-loans-to-banks.html
  en niet 2,7 biljoen zoals mijn link suggereert
  Volgens Credit Suisse wordt gewerkt aan een schulden “bom” van 10 triljoen euro. Gevolg: de financiele industrie juigt, polonaise tot diep in de nacht en duurt totdat de Champagne op is. Daarna de kater want er moet terugbetaald worden (door de belastingbetaler weliswaar te vetstaan).

  Men probeert schuld met meer schuld af te betalen:
  http://www.zerohedge.com/news/10-trillion-ltro-coming-credit-suisse-hunkers-down-ahead-european-endgame
  Andre, altijd goed om te weten dat mensen mijn post lezen!

 5. @Igor [7]: Nee, dat zie je verkeerd. Ik heb al die jaren betaald voor een verzekering waar ik geen gebruik van heb kunnen maken toen ik het nodig had. Ik zie liever helemaal geen sociaal vangnet maar als ik verplicht word om eraan mee te betalen wil ik er zeker ook gebruik van kunnen maken wanneer ik in de penarie zit.

  Wel is er tijdens deze periode een lichtje gaan branden waardoor ik uiteindelijk mezelf steeds meer begon te identificeren met de LP.

Comments are closed.