Daarom vrijt hij Angela op, en Angela gaat hem helpen door voor een nieuwe belasting op financiële transacties te zijn. En als Merkozy dat wenst, dan zijn Rutte-deJager de eersten die staan te popelen om ook hun Nederlandse onderdanen daarvoor te laten betalen!

 

U zult ondertussen wel door hebben dat alle er ergens nieuwe belastingen worden ingevoerd, dat u dan moet betalen. Immers wie of welk bedrijf dat geld ook moet afdragen, ze zullen het altijd (moeten)  doorberekenen aan hun klanten. En daardoor komt het altijd van het bordje van de consument!

Jammer dat “Nederlanders” dit allemaal zo gewillig slikken!

Wat zou het dan fijn zijn als die “Nederlanders” al een minister hadden als de Deense minister van economische zaken, Margrethe Vestager, die gewoon TEGEN is en durft te bekennen dat zeker in een crisistijd je geen gekke dingen moet doen die de groei verminderen en die honderdduizenden banen gaan kosten! ( Zie: http://euobserver.com/19/114819 )

Natuurlijk zou ze altijd tegen moeten zijn, niet alleen in crisistijd ! En nog beter als de overheid er helemaal buiten zou moeten blijven.

29 REACTIES

 1. Jammer dat “Nederlanders” dit allemaal zo gewillig slikken!

  Deze bleekscheet is bezig met een oriënterend onderzoek waar hij zijn leven buiten NL kan voortzetten. Ik heb nog geen concrete plannen, maar zodra ik een opening zie of krijg dan verlaat ik dit land die in een dalende vicieuze cirkel is terechtgekomen…Hier leeft men niet meer, hier wordt men geleefd, dit land is regelrechte horror. Ik heb reeds een (ei)land op het oog, het is weliswaar een EU land, maar waar ogenschijnlijk nog enigszins andere en vrije ideeën heersen en de mens nog een mens kan zijn en het gevoel heeft dat hij mag leven en ademhalen.

  De overheid verstaat onder bezuinigingen verhogen van de lasten + een woud aan regels die niet afnemen zetten een rem op de economie en de gezonde, vruchtbare ondernemingsgeest (creëert angst). Daarnaast wil men burgers nog verder onderwerpen en uitknijpen als citroenen. Dit land is knettergek en niet meer te redden.
  J.H [6] reageerde op deze reactie.
  Ron Paul Fan [9] reageerde op deze reactie.

 2. @Zé [2]:

  Je hebt volkomen gelijk. Iedereen moet per direct stoppen met dit monster te voeden. Geld van de bank halen en alleen nog maar het hoognodige consumeren!
  Op dit moment betalen we met zijn allen weer mee aan Griekse vliegdekschepen,onderzeeboten,60 eurofighters en exorbitante salarissen aan europarlementariers.
  Dit wordt natuurlijk niet zo genoemd, de snuggere idioten noemen het zo: Jullie worden allen ouder ,dus moeten jullie langer doorwerken en krijgen jullie 15% minder pensioen uitkering.

  En miljoenen idioten staan gewoon goedkeurend ja te knikken!

  Offthegrid [27] reageerde op deze reactie.

 3. Uiteraard is het flauwekul dat de opbrengst van deze belasting naar Frankrijk gaat en dat weet Hub ook heel goed. Maar in zijn oorlog tegen alles wat de belangen van Anglosphere schaadt en zijn nu openlijke oorlog tegen Europa, het continent waar wij wonen, is natuurlihk niets meer te dol.

  Veelzeggend dat op deze libertarische site geen woord wordt vuilgemaakt aan de redelijke successen van Ron Paul in de primaries.

  Ondertussen hier de waarheid over Anglosphere uit de mond van echte libertariers:

  http://lewrockwell.com/wenzel/wenzel154.html

  De VS zijn regelrecht op weg de nieuwe USSR te worden. Ik herken dat gedrag van vage mannetjes die je op straat of in de trein aanschieten en vragen gaan stellen nog uit mijn studententijd, toen ik zo’n eurail toer maakte door Hongarije.

  Ondertussen is die tax een bruikbaar middel om een totaal ontspoorde en predatoire financiele ‘industrie’ een kopje kleiner te maken. Hulde aan Sarkozy!

  Ondertussen is de aanloop naar de derde wereldoorlog begonnen:

  http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,808414,00.html

  Het conflict rondom de Golf kan alleen maar uitmonden in het voor onbepaalde tijd afsnijden van 1/3 vh wereldverbruik vd olie, die het Westen het hardst zal treffen. Dat zal het moment worden om het Westen op te blazen en definitief overstag te gaan richting Rusland, die nog voldoende olie en gas heeft. De multiculturele zetbazen van de VS in Den Haag gaan kamerbreed zware tijden tegemoet.

 4. @J.H [6]:

  Het is een simpel en, dat vind ik, heerlijk en rustig eiland, een eiland waar het kaal is als op de maan en hier en daar toch bruist…Eigenlijk een mooie plek om te sterven. Het eiland geeft mij, iedere keer als ik er kom, een vreemdsoortig gevoel die ik niet onder woorden kan brengen. In ieder geval krijg ik er telkens weer een moment dat als ik terug ga naar NL een paar vette tranen in mijn ogen, het eiland doet ‘iets’ met me.

  Het is jammer genoeg een onderdeel van de EU, maar voor de komende jaren heeft men daar ten opzichte van de rest van de EU een soort van achterstand. De prijzen liggen daar ver onder of bijna gelijk met NL.

  Benzine doet één euro, wegenbelasting doet een paar tientjes per jaar. Je hoeft er niet te stoken, het eiland heeft namelijk een vrij constante temperatuur, met soms uitschieters als de wind uit de West Sahara waait….Rokers kunnen er voor 1,20 euro per pakje zich helemaal ter pletter paffen.

  Water, onroerend zaakbelasting en afvalstoffenheffing doen samen ongeveer 350 tot 400 euro per jaar. Men kan zich, zo liet ik me vertellen, laten verzekeren voor arbeidsongeschiktheid, ziektekosten en AOW voor in totaal zo’n 250 euro in de maand.

  …. http://www.micazu.nl/vakantiehuis/villa-s-mavadel-type-a-7617/
  J.H [10] reageerde op deze reactie.

 5. @IIS [8]:

  “Het eiland geeft mij, iedere keer als ik er kom, een vreemdsoortig gevoel die ik niet onder woorden kan brengen”

  Vrijheid misschien?

  Ik ben de Spaanse grens al honderden malen overgereden en voelde keer op keer zonder uitzondering hetzelfde. En zodra ik weer richting de noordelijke Guantanamo-vlaktes ging sprongen mij ook altijd de tranen in de ogen.

  Ik ben ook dringend op zoek naar een ander land,ik weet alleen nog niet waar.Ik kan de gevangenis-lucht niet meer ruiken hier.
  Het mooiste is wel als je binnen Europa kan blijven ja, anders worden de familie bezoeken zo duur.

  Ron Paul Fan [11] reageerde op deze reactie.
  IIS [14] reageerde op deze reactie.

 6. @J.H [10]:

  Het zal inderdaad de lucht en de smaak van vrijheid zijn die ik daar ruik en proef. Het tintelende van de zilte lucht en de verkwikkende zee op mijn huid. De schone lucht in mijn longen wat doorstroomt naar mijn maag die in een paar ademteugen alle fysieke en geestelijke pijn doet verdwijnen. het vrij en los zijn van aardse ballast = ellende en het verwijderen van knellende en bedekkende kledij en schoeisel alleen dat alles is het al waard om gillend dit land te verlaten.

  Familie en al wat je bezit moet je loslaten, ik wil vanaf nu voor zover dat mogelijk is proberen me stapsgewijs los te maken van alles wat me vasthoud, misschien lukt het om terug te keren naar de bron. Natuurlijk blijven verplichtingen verplichtingen en zaken blijven zaken, want zonder de teugels vast te houden en alles domweg laten vieren kan ook weer een hoop ellende veroorzaken, misschien is het als een kind die voorzichtig leert lopen zo moeten wij weer leren leven, wie weet is het er nog.

  Eén ding is duidelijk: de heren en dames wereldlijers (psychopaten en cokesnuivers) kunnen ons maken en breken. En misschien is vluchten en vrij zijn wel een utopie, als we dood zijn pas dan zijn we misschien vrij?

  http://www.maitreya.nl/boeddhisme-intro-4-edele-waarheden.htm

  http://www.willemderidder.com/ned/spiegelogie/index.html
  @Ron Paul Fan [9]:

  Ik wil zon, lucht en zee en voor de rest alle ballast van mij afwerpen, ik wil af van de tirannie, leugens en soortgelijke zaken waar ik in dit land constant mee wordt gebombardeerd.

  Ik zie het zuiden van de EU niet als heilige vluchtplaats, ook daar zijn de nodige problemen, maar zolang ik daar mijn beetje gevoel van vrijheid terugkrijg en me tijdelijk mens voel dan ga ik ervoor, en het is me heus wel duidelijk dat ook dat van tijdelijke aard zal zijn, omdat ook daar vroeg of laat de staat daar, net als hier, zijn souteneurspraktijken zal beginnen tegen de burgers.
  Maar zolang ik nog daar kan leven in alle simpelheid, want ik houd er van om zaken simpel en overzichtelijk te houden, zonder met een soort van dwangmatigheid naar internet of tv te moeten kijken en me 6 maanden per jaar op te sluiten dan krijg ik iedere keer meer moed om af te zakken.
  Ron Paul Fan [16] reageerde op deze reactie.

 7. @Zé [12]:

  @J.H [13]:

  Ik mag graag reizen in het Spaanse landschap; van die Guantanomolandschappen heb ik nog nooit gehoord.

  Zelf ben ik ietwat sceptisch over de ‘ondraaglijkheid’ van het leven in Nederland en het idee dat het gras bij de buurman groener is. Heb zelf in vele landen gewerkt en geleefd en uiteindelijk kwam ik toch uit op ‘Oost, West, Thuis Best’.

  Nu heb ik ook geen kristallenbol waarin ik kan zien hoe de toekomst van Vlaanderen eruit gaat zien, maar als het Vlaams Blok en die NVA het lukt om Vlaanderen uit het Belgische staatsverband te weken, en de Waalse financieele molensteen van de Vlaamse rug wordt afgetild en als daarna de instroom van derde wereld hordes wordt gestaakt en zelfs gedeeltelijk gerepatrieerd, dan zou het leven in Vlaanderen wel eens flink wat aangenamer kunnen worden. Of de Hollandse allochtoon dan nog een graag geziene gast is, is natuurlijk een andere vraag. Het is nog een open vraag welke kant het opgaat met de Vlaamse beweging: Vlaams-nationalistisch dan wel Groot-Nederlands. Ik vermoed het eerste maar sluit het tweede niet helemaal uit.

  Zé [19] reageerde op deze reactie.

 8. @Ron Paul Fan [16]:

  No way. Ik ken iemand die bed-and-breakfast heeft, mijn god zeg wat een ellende met procedures en vergunningen en maar heffingen betalen. De lieve man wilde een jacuzzi plaatsen, nou dat heeft ie geweten en vooral gevoeld. Dan nog liever de bijstand lucht in.

  Of anders maar als zwerver op mijn favoriete zonbestemming.

  Ik moet nog wel vermelden dat deze kennis van mij met een bed-and-breakfast een mooi pand nalaat aan zijn familie als hij zijn laatste adem uitblaast na een hard werkend en slaafs leven.
  Zé [18] reageerde op deze reactie.
  IIS [20] reageerde op deze reactie.

 9. @IIS [17]: Groot gelijk IIS, zogauw je een bedrijf begint ben je net zo goed de lul, en wordt je ook geplunderd. Beter gewoon je eigen gang gaan, zorgen dat je met weinig tevereden kunt zijn.
  Zo creër je je eigen rijkdom en vrijheid, innerlijke vrijheid, want dat is hetgeen waar het omgaat.
  De rest van die zogenaamde vrijheden, ketenen je aan regels, wetten, voorschriften en geld.
  Waarmee men dus denkt vrij te zijn en niet inziet dat men zelf meewerkt aan het creéren van de eigen gevangenis.
  Doe wat goed voor je is, volg je hart, en ben vrij.

  Zé.

  IIS [21] reageerde op deze reactie.

 10. @Ron Paul Fan [15]: Dat zijn nogal wat voorwaarden eer Vlaanderen een prettig land wordt om te leven, vind je zelf ook niet?
  En het is allemaal als, als, als. Zo kan ik er ook wel een paar verzinnen, dus jouw suggestie voor Vlaanderen slaat nergens op, des te meer daar je even later IIS adviseerd naar Groningen te verhuizen en daar een B&B te betrekken.
  Heb je daar dan ervaring mee, of is dat ook zo’n hypotetisch advies zoals dat van Vlaanderen?

  Zé.

 11. @IIS [17]:

  Vergeet nog één ding, hij betaalt natuurlijk ook nog lijkentaks, daarom mogen we natuurlijk niet eerder maar ook niet later allemaal doodvallen. Als er ook maar één cent van ons is, als er ook maar één cent wordt verdient en in de oude sok van de burger blijft hangen dan is dat een grote schande. Men zou er voor tegen de muur moeten worden gezet….Bezit en geld mogen niet langer aan degene toebehoren die het heeft verdiend of voor heeft geploeter of gesappeld, maar zal vroeg of laat toebehoren aan de smerige stinkende fascistische elite.

  Wij mogen scheppen en creeren om het daarna onder dwang weer door te geven, maar mogen niets houden, en de dood scheidt sowieso alles…Fed broeder Ben Berkanke heeft het meerdere malen toegegeven…Zie je wel, zo verrot eerlijk zijn boogschutters.

 12. @Zé [18]:

  Weet je, de laatste tijd realiseer ik me steeds meer hoeveel poppenkast wij allen spelen, we denken iets te zijn, we denken iets te bereiken, we denken iets te verdienen, we denken iets voor te stellen, we denken zoveel omdat we geloven in de hele poppenkast, maar zodra het gordijntje sluit en het lichtje dooft zullen we merken dat het één grote leugen en farce is. Het wachten is op de absolute waarheid. Waarheid is: eten en drinken, warmte en gezelligheid, liefde en aandacht en samenzijn. Ze kunnen mij alles afnemen, maar de liefde die ik voor mensen voel en heb gevoeld en de liefde die ik ontvang en mocht ontvangen zal altijd blijven en kan men mij nimmer meer afnemen…

  Ik blijf duidelijk sentimenteel misschien, maar waarschijnlijk zit er toch altijd nog iets aan te komen wat maakt dat ik meer en meer de aandacht verleg van materie naar geestelijke (op)(ver)ruiming.
  Zé [22] reageerde op deze reactie.

 13. @IIS [21]: Da’s mooi gezegd IIS, en ik denk dat je door begint te krijgen waar het werkelijk omgaat.
  Ik heb deze ideën ook al eerder geopperd op dit forum, maar ik leef helaas niet met het idee dat de meesten hier al zover zijn gevorderd met hun innerlijke onrwikkeling gezien de reacties die daar opvolgde.
  Ik ben dan ook benieuwd war voor reacties jij hier op gaat krijgen.
  Voor mij staat hetzelfde vast alsdat je hier verteld, ik heb 16 jaar geleden Vernederland om o.a. dezelfde redenen verlaten en als ik nu kijk naar hoe het gaat daar, ben ik blij er niet meer te leven.
  Er zijn genoeg plekken op deze planeet waar je in eenvoud kunt leven en daar heb je zo goed als geen goud, geld of andere waardemiddelen voor nodig.
  Ieder die dat niet wilt inzien, zal eens bij zichzelf te reade moeten gaan in hoeverre hij nog in de matrix verkeerd, en in hoeverre hij nog meedoet aan het slavensysteem, ondanks een hoop gewauwel op deze site hoe het anders zou moeten.
  De enige weg om het anders te doen, is door het zelf te doen.
  En laat daar nou de meesten het zo moeilijk mee hebben.

  Zé.

  IIS [24] reageerde op deze reactie.

 14. @Zé [22]:

  Ieder woord die je oppert en met het hart brengt zal je nimmer kwalijk genomen kunnen worden, en reken maar dat veel mensen het met je eens zijn alleen zijn deze mensen, net als ik, afhankelijk of denken afhankelijk te zijn van de materie waarmee ze zich omgeven. Jij bent een weg ingeslagen die jij als juist ziet en wie weet krijg je op de lange termijn wel meer aanhangers dan je lief is.

  Ik blijf erbij dat ieder mens zonder dwang de weg naar de waarheid en de zin van het leven moet kunnen volgen of vinden op de manier die elk mens blieft, zonder obstructies van of door een steeds achterlijk wordende overheid. Zodra we worden gedwongen om dingen te doen die tegen onze natuur en gevoel ingaan is men reeds fout bezig.

  De overheden/elite maken de wereld zoals zij de wereld zien of willen hebben.
  Maar hoe weten die gekken nu wat goed is voor een ander of voor ons? Wie heeft de gulden regel/standaard hoe een mens heeft te leven? De overheid en politici zijn psychopaten, want alleen een psychopaat wil ten koste van een ander zijn bevrediging krijgen of wil doordrijven.

  Vandaar ook dat de meest zieke ideologieën het zo goed doen, want als de massa zijn wil oplegt of zegt dat het zo of anders moet dan zal het individu dat wel accepteren, want de massa en zijn leiders hebben toch gelijk, tenminste zo lijkt het.

 15. @Hub Jongen [3]: Hub dat kan allang. Legaal of illegaal, niemand zou het systeem nog moeten voeren in principe. Ik beperk mijn bijdrage zo veel mogelijk. Ook legaal. En over dat deel zou ik best wat willen schrijven. Zal ik eens een artikeltje proberen Hub?

 16. @J.H [5]: Tja, die Grieken kopen weer wapentuig, ter waarde van 10,8 MILJARD euro. Toch fijn dat we weten waarom de NL-staat geld leent aan die oorlogszuchtige bende olijfvreters.

 17. Het idee zit ook in mijn hoofd om de tent hier te verkopen en elders een klein hutje aan te schaffen met wat grond om groenten/fruit te telen. Het liefste zou ik de EU (vanwege diezelfde corrupte EU-kliek in Brussel) willen verlaten, maar waar moet je dan heen?
  Eerst is er de wens die duidelijk gedefinieerd moet worden, dan ga je kijken hoe je je wens het beste kan realiseren en dan is er de actie. Ik voel me hier in Nederland net een werkbij. Flink veel opbrengst voor het nest, veel en veel te druk overal en je krijgt er niets voor terug alleen steeds meer regels en onderdrukking en controle. We zijn er nog lang niet zolang de massa gehypnotiseerd wordt met flutvermaak en on-nieuws. Zolang ik 6 tot 7 maanden per jaar voor de overheid moet werken is het wel slecht hier, nog steeds.

  IIS [29] reageerde op deze reactie.

 18. @MareJane [28]:

  Dit land is nog leuk voor gelukszoekers. Voor mensen met een ondernemersgeest die willen kruipen, buigen en een huichelachtige mentaliteit bezitten zal het misschien nog wat opleveren, maar voor de staat en zijn gelukszoekers blijft dit land een walhalla, voor de rest van de werkenden/verdienende is het op de lip bijten en op je tandvlees lopen.

  Dit land stimuleert mij in ieder geval niet meer, ik prakkiseer me suf en hoop dat de dag snel zal komen dat ik mag vertrekken, met of zonder aanhang, uiteindelijk zal ik gaan en kies als het moet totaal egoïstisch helemaal voor mezelf, het is een kwestie van overleven of afglijden en ten ondergaan.

Comments are closed.