“Deze golf aan regels – in reactie op de financiele crisis – wordt nu voelbaar en is niet concurrentiebevorderend”, aldus Shell-topman Peter Voser , eraan toevoegend dat dit er waarschijnlijk toe zal leiden dat meer bedrijven hun activiteiten naar het buitenland verhuizen of meer in het buitenland zullen investeren.”(Dow Jones).

Zoals gezegd: als we nog meer regelen, hoeft er niets meer geregeld te worden.

4 REACTIES

  1. @Hub Jongen [3]: … kan me niet snel genoeg gaan. Als ik nu weer hoor dat Pleurop-a zich wil gaan bemoeien met het recht om te demonstreren (i.e. het beperken daarvan), krijg ik weer van die kwalijke oprispingen.
    De zee in met die bende (nou nee, doe maar milieuvriendelijk affakkelen van die zooi). Scheelt ook meteen weer een flink gebied aan bomen.

Comments are closed.