Het EURO-VERDRAG dat uw leiders Rutte-deJager uw strot af willen duwen, zal u definitief tot slaaf van Brussel maken. Het onderstaande Duitse filmpje met Engelse ondertitels zal u dat bewijzen. Het is zeer belangrijk deze video nog eens tot je te laten doordringen.
Loop daarna niet gillend de straat op, maar bedenk dingen die u (en anderen) kunt doen. Geef ze door bij de reacties.

.

..

DIT IS ABSOLUTE DICTATUUR!
WILT U DAT?
WAT GAAT U DOEN?

59 REACTIES

 1. Die ben ik ook wekelijks onder de aandacht aan het brengen. Naja oke, nog maar eens dan.

 2. Wat klaagt men hier toch vaak over zaken die positief kunnen uitpakken. ESM zal als je het negatief bekijkt de euro verder uithollen en de goudprijs blijft daardoor stijgen. VrijSprekertjes hebben daar toch hun geld in gestopt, dus??? En als de EU en de euro kapot zouden gaan dan zitten de Vrijsprekertjes al helemaal op rozen.
  Of zijn we hier bang voor confiscatie van het metaal?
  Wat als de dollar kapot gaat? Dan zal de euro nog wel eens een heel goed alternatief kunnen zijn en de koers behoorlijk kunnen stijgen. Goud komt dan op een tweede plaats. Zodoende, niet langer klagen maar dragen.

 3. Hallo Hub

  De ESM geldt als opvolger van de EFSF welke vorige week zijn AAA status heeft verloren.

  Europeanen zijn de Sjaak en zullen worden geplunderd door de banken, via het belastingsysteem van de betreffende landen.

  De Prudent Investor heeft gelijk; ik heb ook geen tekst kunnen vinden van het ESM. Reken maar dat dit er door gedrukt gaat worden op een zaterdagavond tijdens een of ander voetbalduel.

  http://www.prudentinvestor.com/2012/01/red-alert-eu-finance-ministers-push.html

 4. Gillend de straat op..??? Geen tijd voor. En om een hartverzakking te voorkomen ga ik evenmin kijken. Maar ik breng wel hetvolgende in herinnering…! Weet u nog waar ESM de afkorting van is?
  http://tinyurl.com/7sbftbr
  Wist u, dat de EU voorbereidingen treft om zijn burgers financieel totaal te controleren?
  http://tinyurl.com/28se7nv

 5. Wist u, dat de EU voorbereidingen treft om zijn burgers financieel totaal te controleren?

  Ja, en wat dan nog? Controleren zit overheden in het bloed. Het is de EU en anders NL of de Yankezen die ons controleren.
  Meneer, ze doen maar. Wat willen de tollenaars weten, controleren en overheersen? Uiteindelijk doen ze het al duizenden jaren, alleen zijn hun technieken en instrumenten veranderd en dat is wat we voelen.
  Wil men weten dat ik ergens anders een liefje heb of dat ik een chronisch gebrek heb aan geld of dat mijn lichaam mankementen vertoont of dat ik tegen oorlog ben of me wel of niet ergens toe laat dwingen? Of wil men bepalen ik geen contant geld meer mag bezitten en dat kostbaarheden en bezittingen feitelijk niet meer van mij zijn?
  Ze controleren maar een eind weg en ze maken maar een slaaf van iedere burger en ze kleden ze maar uit en ze doen maar wat ze willen doen. En wie uiteindelijk geeft ze het mandaat om te doen wat ze willen doen?? Wij allen toch.
  De mens is een schaap en de wolven zijn de baas en dat zal ook altijd zo blijven. Hebben de schapen ooit wel eens nagedacht over wat ze allemaal zouden kunnen bereiken met een doodeenvoudige boycot? Boycot de verkiezingen, boycot de oliereuzen en tref daarmee indirect de banken door heel simpel de auto te laten staan, boycot moordzuchtige en imperialistische mogendheden door thuis te blijven, boycot is een goed paardenmiddel maar wordt door de schapen nimmer ingezet. Dus blijft de mens een schaap en de wolven de baas. Word wolf of graas!

  Meneer Storm [10] reageerde op deze reactie.

 6. “de schandvlek van een laffe capitulatie is nooit en te nimmer uit te wissen. deze druppel gif gaat door het bloed van het volk in de nakomelingschap over, waardoor het de kracht van latere
  generaties zal verlammen en ondermijnen”

  Carl Philipp Gottlieb von Clausewitz (1 juni 1780 – 16 november 1831)

  We moeten eerst genezen en daarna opnieuw gaan zien.
  Alles is al eerder voorgevallen.

 7. Storm in een glas water?

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 8. Het had ook even goed een geluidsfragment kunnen zijn. Brussel op de plaats, waar Roeselaere ligt, voegt niet veel toe.

 9. @Meneer Storm [10]: Ik lees dat Mr. Ketter genoeg te zeggen heeft, en ik vind het goed te zien dat hij het VS pluche eens even goed door elkaar schudt.
  Want welk topic je hier ook leest, uiteindelijk gaat het allemaal over dezelfde dingen, geld, goud en bezit.
  Wel, vrijheid is niet te koop beste mensen, vrijheid verkrijgt men door van binnen vrij te worden, door je als mens op spriritueel niveau te ontwikkelen, waardoor er een groei in het bewustzijn kan plaatsvinden.
  En iedereen die het daar minder of niet mee eens is, heeft nog een lange weg te gaan, libertarier of niet.

  Vrede,

  Zé.

  Igor [18] reageerde op deze reactie.
  Meneer Storm [23] reageerde op deze reactie.
  Hub Jongen [25] reageerde op deze reactie.

 10. Beste Zé, als de wereld, waarin het op dit moment hart-om-hart gaat en vrijheidsstrijders hier reeds elkaar censureren of zelfs eigenbelang lopen te verdedigen ten koste van anders sprekenden dan hebben we geen lange weg meer te gaan dan zal de weg nog maar heel kort zijn en het einde nabij. Ik zie het als een slecht teken. De wil van het volk geschiedde, ook al denkt men van niet. Wij hebben macht en geven die uit handen, wij kunnen ons verzetten maar doen het niet. Wij jagen na wat ons wordt gegeven. Dus zijn de wolven even winnaar. Maar ook de wolven zullen uiteindelijk verliezen en met de schapen ten ondergaan. Let op, uiteindelijk zal de pannenkoek waarop we leven alles rechttrekken. De aarde is nog steeds plat en knikkert alle gekken eraf.

  Zoek vrede bij jezelf en gooi alles ballast over boord en wees van niemand afhankelijk. Zorg dat je je vrij voelt al was het maar voor een moment.

  Zé [17] reageerde op deze reactie.

 11. Het lijkt erop dat de vrijspreker een pro-amerikaans propaganda-orgaan is geworden in plaats van een libertarische discussie-site. Jammer

  Het begint er steeds meer op te lijken, inderdaad.
  Of het jammer is? Het zal wel zo moeten zijn en misschien zijn er zelfs belangen in het spel getreden die wij niet kunnen achterhalen.

  Henk [33] reageerde op deze reactie.

 12. @Ketter [15]: “Zoek vrede bij jezelf en gooi alles ballast over boord en wees van niemand afhankelijk. Zorg dat je je vrij voelt al was het maar voor een moment”

  Beste Ketter, dat doe ik al 20 jaar, en blijf me verbazen over sommige reacties van de hardcore libertarïers op dit forum.
  Wellicht ben ik helemaal geen libertarier, maar gewoon een vrij mens?
  Ik ga mijn schapen even voeren en vragen hoe het is te leven zonder wolven. De laatste hebben ze hier in 1935 voor zijn kop geschoten.
  Daar zouden ze in Den Haag e.d. ook maar eens mee moeten beginnen.

  Zé.

  G&R Eigenwijs [57] reageerde op deze reactie.

 13. @Zé [13]:
  Heb je natuurlijk helemaal gelijk in, in de woorden van bob marley: “emancipate yourself from mental slavery, non but ourselves can free our minds”

  Maar dat betekend niet dat andere vormen van vrijheid niet belangrijk zijn, of automatisch tot stand komen als je geestelijk vrij bent.

  Sterker nog, veel mensen die beweren van binnen vrij te zijn doen geen enkele moeite om te vechten voor de andere vormen van vrijheid, zo onder het motto van; nou en, ik ben toch lekker vrij tussen mijn oren.
  Fijn als dat die mensen daar gelukkig van worden(daar gaat het teslotte om), maar niet leuk als die mensen de andere,meer tastbare vormen van vrijheid bagatelliseren. Iedereen is immers anders, en bv. ook de vrijheid om te kunnen produceren van een product of het kunnen bouwen van je eigen droomhuis kunnen belangrijk zijn voor mensen om gelukkig/vrij te zijn.

 14. Nou meneer Ketter, neem maar rustig aan dat Benghazi, Kiev en Tiblisi overal zijn, ook in Nederland. De CIA heeft geheime fondjes voor subversieve activiteiten overal in de wereld, ook in Nederland. Ik kan me niet herinneren dat meneer Hub Jongen ooit iets positiefs heeft gezegd over Ron Paul. Dat libertarisme is maar een flinterdunne dekmantel voor meneer jongen en meneer van Kiel om met anti-Europese propaganda te proberen de Amerikaanse hegemonie veilig te stellen. Heb net in LewRockwell (de echte libertariers!) gelezen hoe die hegemonie in elkaar zit:

  http://lewrockwell.com/orig13/katusa1.1.1.html

  Wat de VS en Hub Jongen proberen is de euro kapot te praten zodat niets meer de hegemonie van de dollar in de weg zit.

 15. Heer Jansonius, dank voor de verhelderende, maar vooral oprechte reactie. Er gaat mij nu het één en ander duidelijk worden, ook waarom de euro er zo nodig moest komen en met welke agenda’s men werkt.

 16. @Jansonius [14]:
  Deze beschuldiging slaat totaal nergens op, ik pak zomaar wat recente inzendingen op vrijspreker.nl:
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2012/01/de-vs-drijft-de-wereld-richting-nucleaire-confrontatie-of-koude-oorlog/

  http://www.vrijspreker.nl/wp/2012/01/sopa-en-pipa-for-dummys/

  http://www.vrijspreker.nl/wp/2012/01/obamney/

  Vertel mij eens, gezien jij zo gretig bent in het beschuldigen van het zijn van een “pro-Amerikaans propaganda-orgaan”, ben jij misschien een pro-Europese propagandist?

 17. @LvM. Geen van de drie links zijn afkomstig van dhr. Jongen. Ik zeg alleen dat dhr Jongen wel erg opzichtig bezig is met zijn anti-Euro(pa) propaganda.

  Maar wellicht dat LvM een link kan plaatsen waar dhr Jongen zich recentelijk positief uitlaat over het boegbeeld van de libertariers in Amerika, namelijk Ron Paul. Ik vind het ijzingwekkend stil hier rond Ron Paul en de verkiezingen in Amerika.

  Albert S. [26] reageerde op deze reactie.
  LvM [28] reageerde op deze reactie.

 18. @Zé [13]:

  Jammer Zé dat jij kennelijk nog steeds niet begrijpt waar de Vrijspreker over gaat..

  Het libertarisme bemoeit zich er helemaal niet mee of iemand zich vrij VOELT. Dat moet iedereen maar zelf doen en zal voor iedereen anders zijn. Tot en met de persoon die zich vrij voelt in de gevangenis.

  De Vrijspreker streeft er alleen maar naar dat mensen vrij ZIJN.
  Deze missie staat al vele jaren in de kop op de voorpagina.
  Is het zo moeilijk om dat te begrijpen? Ik denk dat die tekst toch eenvoudig duidelijk is?

  Wat bedoel je met “het VS pluche” ? En wat met dat door elkaar schudden?
  En “geld, goud en bezit” zijn eigendommen van mensen die aangevallen worden en die in de huidige maatschappij met geweld van hen worden afgenomen.

  Ook dit uitschakelen van dat geweld en dwang is niet te koop. Het is een kwestie van bewustwording van moraliteit, van respect voor de medemens.
  En daarna verzet tegen al die collectivistische politici en hun aanhangers die het gemunt hebben op leven en eigendom van eerlijke, productieve mensen.

  Er zijn mensen die zich daar niet veel van aantrekken en zich “vrij genoeg voelen”. Maar er zijn er ook die dat niet slikken en bvb verhuizen naar Frankrijk of elders!!

  En er zijn mensen die proberen wat tegen die geweldsmaatschappij te doen. Uitschakelen van dat geweld is nodig om te komen tot Vrede!!

  Zé [27] reageerde op deze reactie.
  Henk [32] reageerde op deze reactie.
  Ketter [37] reageerde op deze reactie.
  G&R Eigenwijs [58] reageerde op deze reactie.

 19. @Jansonius [22]: We zitten in de Europese Sovjet Unie, dat is duidelijk, we hebben een politbureau (parlement van Eurofielen), een opperste sovjet (Europese Commissie van niet verkozen commissarissen), een gemeenschappelijke roebel (euro), een gecontroleerde markt à la Comecon (vanuit Brussel bestuurd via duizenden wetten, regels en oekazes), een ongekozen EU president, Verdragen die worden nauwelijks worden aangepast, ook als ze worden weggestemd door de lidstaten, etc. Hoezo opzichtigheid, alles wat er in Europa gebeurt is ronduit beangstigend.

  Natuurlijk is het in de VS niet anders, maar het punt is daar wonen wij niet, wel in de EU met alle gevolgen van dien.

 20. @Hub Jongen [25]: Ha, Hub, je hebt gelijk.
  Mijn welgemeende excuses dat ik door mijn reactie een verkeerde draai aan de discussie gaf.
  Ik zie nu dat ik te negatief en ego-istisch reageerde en daar heeft niemand iets aan.

  Vrede,

  Zé.

 21. @Jansonius [22]:
  Je wurmt je onder je beschuldiging (die ging over vrijspreker, niet specifiek Hub Jongen) uit. Een rampzalige poging overigens, want waarom het relevant zou zijn dat Hub Jongen daar persoonlijk aandacht aan zou moeten besteden is mij een raadsel (hij faciliteert gewoon schrijvers die dat doen), al helemaal specifiek aan Ron Paul, en voor hetzelfde geld houdt hij zich daar gewoon weinig mee bezig (en wat dan nog?). Maar toch, om jouw beschuldigingen met harde tekst voor eens en altijd naar het riool te verwijzen:

  http://www.vrijspreker.nl/wp/2011/10/ron-paul-heeft-echt-programma-voor-gezonde-maatschappij-en-welvaart/

  en

  http://www.vrijspreker.nl/wp/2011/12/american-idol-steunt-ron-paul/
  Specifiek de zin: “Dat maakt zo’n toezegging voor steun wel belangrijk!“, oftewel Hub Jongen die zegt dat een steunbetuiging aan Ron Paul belangrijk is.

  Enfin, waar ben je mee bezig? Het lijkt namelijk heel veel op politiek bedrijven.

 22. Dhr Albert S. legt zichzelf klaarblijkelijk geen grenzen op bij zijn vrije associatieve denken. Het europarlement is vrij gekozen, o.a. eurosceptici van het snit van PVV-er Matlener en de Britse BNP en UKIP zitten er in. Die euro-commissie heeft geen enkele wetgevende macht maar is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Die vergelijking met die Sovjet-Unie gaat compleet mank. Daar werd in een vijfjarenplan vastgelegd hoeveel tonnen cement en staal enz. moesten worden geproduceerd. De EU doet niets van dat alles. Die inderdaad ongekozen president is slechts een lintenknippert en verder niets. Ten slotte heeft de Sovjet-Unie miljoenen mensen over de kling gejaagd, maar de EU volgens mij niemand.

  U bent een demoniseerder en daar hebben een hoop mensen sinds Fortuyn een bloedhekel aan.

Comments are closed.