Als je vragen hebt, Jan-Kees, dan hoor ik het wel, hè ?

27 REACTIES

 1. @Peter [1]: Elk land in Europa heeft een laag geboortecijfer. Komt door die vrouwenemancipatie en promotie van homosexualiteit (kom er maar in Jan-Kees! Geen wonder dat die man valt op ‘Grieks’). Daar boven op komt nog eens een keer die massaimmigratie van barbaren op basis van ‘humanitaire principes’. Verder zag ik gisteren op de TV een reclamespotje van een of bedrijf dat openlijk promoot om vreemd te gaan:

  http://www.secondlove.nl/

  Een bom dus onder elk huwelijk.

  Of de moderniteit wordt de nek omgedraaid, anders zijn we er geweest als Europese beschaving.

  Knowtoomuch [6] reageerde op deze reactie.

 2. Prachtig filmpje. Wat zou zo’n JK nou denken als hij dat zag vraag ik me dan af? Waar zit je verstand als je gewoon maar zo doorgaat en steeds meer ellende naar de toekomst van onze kinderen schuift. Oh wacht, laten Jan Kees en Mark nou beide geen kinderen hebben… Na ons de zondvloed denken ze. De klootzakken!

 3. @Peter [1]: IMPORTANT INFO ! ! ! Helemaaj onderaan deze link http://www.jbcampbellextremismonline.com/behind-the-holocaust.html vindt u 2 doccies. De 2e (de onderste) heet ‘Secret of Oz’ en is een steengoede doc over de (oorsprong) van geld en de Fed etc. Zéér interessant.
  Echter, naar de bovenste doc moet u BESLIST NIET kijken ; géén van de 6 delen die samen een uurtje beslaan.
  Dat VERBIED IK U !!!
  Begrijpen wij elkaar goed ?
  Alléén de alleronderste doc dus hè ?

  Heh-heh …

  .

  Reteip [11] reageerde op deze reactie.

 4. @J.H [2]:

  Ach ja….wie zij dat ook al weer ? : het volk wat zijn geschiedenis niet kent , loopt grote kans om hem nogmaals te moeten doorleven.

  Ik denk dat we deze cyclus maar weer eens moeten ondergaan.

  PS. OFF TOPIC ( NEGEER DIT BERICHT ).

  Beste Orakel vertel mijn nu eens wie is mijn collega en wie is mijn liefje ?

  Want ik kan je nu geloof ik niet meer volgen.

  Moet ik nu van de Appel eten of niet ?

  Knowtoomuch [16] reageerde op deze reactie.

 5. @Knowtoomuch [9]:

  Nou kijk ik was ooit eens zeer zeker van mijn zaak……..nu iets minder.

  Zucht…..er zijn meer spelers op het veld ( dan je in eerste instantie zou denken ) en meer belangen dan wat de eerste aanblik toont.

  Ik weet er alles van … zucht … de Rothschilds ja … .

  There so many players…..ok….there are very big players.

 6. Het filmpje heb ik me kapot om gelachen maar is als je even nadenkt een diep trieste en accurate metafoor voor de werkelijkheid

  @Knowtoomuch [5]:

  Dat holocaust filmpje is erg informatief en schrikbarend. Ik heb al eens vaker een blauwe maandag gegoogled naar zulke dingen. Dat zelfs de officiele gaskamers amper zyklon B sporen vertonen en de ontsmettingsgaskamers voor kleding 100x meer sporen vertonen is stuitend.
  Die tweede link is gewoon een extreem conservatieve amerikaan die uit zijn nek lult (afgaande op de door jou genoemde artikel). Heb een paar alinea’s gelezen maar hij komt meer over als een zure ouwe gepensioneerde homofoob.
  Ik heb er zelf ook niet veel mee, maar laat die mensen gewoon hun eigen leven leiden zolang ze mij er niet lastig mee vallen. Ik heb wel een keer op het punt gestaan zo’n gast voor zijn bek te rammen omdat die mij (als een man dat bij een vrouw deed zou dat zodanig bestempeld worden) stond aan te randen. Het was alleen niet wijs omdat er wegens de kampioenschap van FC twente 500 agenten in de stad waren 😆

  vrijeradikaal [12] reageerde op deze reactie.
  Knowtoomuch [14] reageerde op deze reactie.

 7. @Reteip [11]:

  Dat holocaust filmpje is erg informatief en schrikbarend. Ik heb al eens vaker een blauwe maandag gegoogled naar zulke dingen. Dat zelfs de officiele gaskamers amper zyklon B sporen vertonen en de ontsmettingsgaskamers voor kleding 100x meer sporen vertonen is stuitend.

  Maar ja ze zijn :

  Gejaagd , geregistreerd , onteigend , afgezonderd , mishandeld en moreel verkracht in hun eigen woonomgeving.

  En vervolgens gedeporteerd richting de OOST.

  En al was het er maar een…..is voor mij al een misdaad genoeg.

  Dan was die “niet-jood” verklaring maar een klein ding………..toch !

  vrijeradikaal [13] reageerde op deze reactie.

 8. @vrijeradikaal [13]: Klopt. Op het ‘hoogtepunt’ van Auschwitz maakten de Joden ‘maar’ 27% uit van de ‘bevolking’.

  Andere ‘gegadigden’ waren : communnisten, fascisten,Katholieke geestelijken, homo’s, Sinti’s & andere zigeuners en verzetsmensen.

  Samengevat een ZWARTE bladzijde uit onze (‘moderne’) geschiedenis, maar die mag niet gemonopoliseerd worden door de Joden alléén, en dat is wèl gebeurd… helaas …

  Sorry als mijn info je ‘stoort’ …

  vrijeradikaal [18] reageerde op deze reactie.

 9. @Vrijeradikaal [7]: Je zei “het volk wat zijn geschiedenis niet kent , loopt grote kans om hem nogmaals te moeten doorleven.”.

  Je bedoelde waarschijnlijk :

  “Een volk dat zijn verleden niet kent, heeft geen toekomst”.

  Is/was van Cicero.

  ( Sorry )

 10. @Knowtoomuch [15]:

  Samengevat een ZWARTE bladzijde uit onze (‘moderne’) geschiedenis, maar die mag niet gemonopoliseerd worden door de Joden alléén, en dat is wèl gebeurd… helaas

  Inclusief 2,5 mln Gereformeerden , sorry maar de KATHOS was “of the hook”.

  Jip dat clubje doet wel erg hard zijn best om ook huilie te mogen doen.

  Welke partij bracht Onkel Adulfus aan de macht………de Katholieke Volks Partij……….foutje bedankt.

  Ron Paul Fan [19] reageerde op deze reactie.

 11. @vrijeradikaal [18]: En dan te bedenken dat we alle verhalen over de vermeeden wandaden van de nazi’s te danken hebben aan de Soviets. Die trokken na gedane zaken een rechterspruik aan en begonnen ‘recht te spreken’ over de Duitsers.

  Zelfs de moderne mens is geneigd meteen in de houding te springen en kritiekloos te aanvaarden wat de communist heeft te melden.

  vrijeradikaal [20] reageerde op deze reactie.

 12. We naderen een breekpunt

  door Maarten Verheyen op januari 10, 2012

  in Euro, Schuldencrisis

  Je zou het niet meteen zeggen als je naar de beurskoersen kijkt, maar de stress in het systeem stijgt dag na dag.

  We naderen een breekpunt. Er zit iets aan te komen. Het grote geld is in beweging en zoekt veilige havens.
  De signalen zijn overal. Je moet ze alleen willen zien.

  Ik geef je een aantal zaken ter overweging:

  1. De deposito’s die banken aanhouden bij de ECB stegen gisteren tot het hoogste niveau ooit. Ooit! Zelfs meer als in 2008 dus.

  Banken hebben nu 463 miljard geparkeerd bij de ECB.

  2. Duitsland heeft gisteren geleend tegen een negatieve rente. Ik zal je even vertellen wat dat precies betekent: wanneer je vandaag geld leent aan Duitsland, betaalt het land je over 6 maanden minder terug.

  Kan je je hier iets bij voorstellen? Enig idee hoe groot de angst moet zijn als je geld uitleent om later minder terug te krijgen?

  Beleggers zijn bereid om Duitsland geld te betalen om geld aan hen te mogen lenen……………….http://www.aandelen.com/blog/we-naderen-een-breekpunt/

  Ron Paul Fan [23] reageerde op deze reactie.

 13. @IIS [21]: Kan je je hier iets bij voorstellen? Enig idee hoe groot de angst moet zijn als je geld uitleent om later minder terug te krijgen?

  Tsja, of het vertrouwen in Duitsland is dermate groot…

  In 1914 begonnen Frankrijk en Engeland een oorlog om Duitsland te kortwieken, samen met Rusland en uiteindelijk lukte dat dan na veel moeite in 1918. Amerika moest er nog aan te past komen via een dealtje tussen de Britten en de Joden: Joden brengen hun Amerikaanse slaafjes aan de kant van de geallieerden en dan krijgen de Joden Palestina uit de koloniale boedel van de Britten. En aldus geschiedde. En zo werd Duitsland kort en klein geslagen door een dealtje waar het niets mee van doen had. In 1914 waren de Joden overwegend pro-Duits, tot het moment dat genoemde deal aan de horizon opdook.

  En nu krijgen de Duitsers (tegen wil en dank) heel iEuropa in hun handen gedrukt om er leiding en kapitaal aan te verschaffen. Een balletje kan raar rollen.

  IIS [24] reageerde op deze reactie.

 14. @Ron Paul Fan [23]:

  De geschiedenis herhaalt zich, want wat hebben de grote geesten/judassen, de wereldse denkers nu weer voor ons in petto?

  Ik gok op meer geld printen/creëren is meer geld voor het omwisselen naar één (adelaarSS) wereldmunt.
  En welk ras is zo behendig en zo goed/bezeten in het jongleren met geld en kan ons de weg wijzen naar totale controle??

  Ik denk dat een chip niet ver meer weg is, een paar gerichte aanslagen, banken op slot en mondiale onrust zullen ons zo in de armen drijven van de meesters….Mocht ik niet meer kunnen vluchten naar betere oorden waar ik op brood en water en in een bescheiden onderkomen onder de zon kan leven (dat is mijn minimale eis) dan is het voor mij exit en neem ik afscheid met een paar liter sterke drank…Mijn laatste fiësta…Vroeg of laat is het toch exit.

  Geld is een goed middel zolang het in zuivere handen is, maar in handen van onzuivere mensen/illuminatie is het een duivels middel.
  Ron Paul Fan [25] reageerde op deze reactie.

 15. @IIS [24]: Mijn scenario:

  – Axis of Evil USA/UK/Israel vallen Iran aan
  – Iran boort tankers in de grond –> olietoevoer naar Westen wordt voor onbepaalde tijd afgesloten
  – Totale economische chaos in Amerika en Europa
  – Grote toename antisemitisme in het Westen
  – Duitsland en Frankrijk en Putin verschijnen gedrieen in een persconferentie en kondigen aan dat D en F de NATO hebben verlaten en een alliantie zijn begonnen met Rusland. Alle Amerikaanse basis in Europa worden ontruimd
  – Tijdje later bijeenkomst van EU-leiders, Putin en Chinese leiders die aankondigen dan er een Euraziatische veiligheidsarchitectuur wordt opgezet. Dat betekent dat de Anglos de wacht wordt aangezet en dat ze geacht worden te vertrekken. Eurazie voor de Euraziaten, analoog aan de Monroe-doctrine. De Pacific wordt gedefinieerd als invloedssfeer van China, de Atlantische Oceaan als Europese invloedssfeer.
  – Raciale spanningen in de VS nemen hand over hand toe tgv economische crisis. Verschijnsel van flash mobs begint massale vormen aan te nemen. Enkele noordelijke staten kondigen aan te willen vertrekken uit de Unie. Grootschalige ethnische zuiveringen, zoals in Joegoslavie en Irak.
  – Dan duikt een van de vele videos die tijdens 9/11 was geconfiskeerd door de FBI en die aantoont dat de explosie in het Pentagon van binnen uit kwam en dat er geen vliegtuig in het Pentagon vloog.
  – Congressman Paul eist een heropening van het onderzoek naar de achtergronden van 9/11 (in werkelijkheid gepleegd door CIA en Mossad)
  – Het komt tot een standoff tussen delen van het Amerikaanse leger en een belegering van het Congres.
  – Het komt tot een interim-regering olv Ron Paul, die de Patriot-wet afschaft alsmede Homeland Security. Per onmiddelijke ingang wordt het Amerikaanse imperium ontbonden en alle 700+ militaire bases ontmanteld.
  – Meerdere Zuid-Oostelijke staten sluiten zich aan bij Mexico.
  – Hernieuwde federalisering van overwegend blanke staten op basis van de aloude Constitutie.
  – Een klein stukje land ten noorden van New York wordt gereserveerd voor Israelische Joden, met New York als hoofdstad.

  Dat is het scenario dat ik voor mogelijk houd.

  IIS [27] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.