Wij zijn klaar met de ambtenaar.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

9 REACTIES

 1. direkt en indirekt is half Nederland ambtenaar, steun/bijstand,aow etc. komt ook van de staat, zijn ook een soort ‘ambtenaren’, daar het mes in zou heel wat schelen. (kinderbijslag, hoe verzonnen ze het ook deze noncense, huursubsidie ook al zoiets raars) Ga maar met warme soep op staat staan of wat anders en verkoop dat , doe eens wat zelf ipv op de samenleving te leunen via makkelijke en vage baantjes.(bij de staat) of een uitkering. In het land waar ik woon is niet werken geen geld, dan moet je maar kijken of er nog een banaan aan de boom hangt of de monikken wat geven, anders pech gehad. Dat maakt mensen inventief en houdt ze wakker/scherp.
  Durf te wedden dat van de deelnemers/lezers hier ook 50% ‘soort ambtenar is ‘. (verschrijving ambtenar, maar ik poneer het meteen als nieuw begrip “de ambtenar” een comiek type die van ‘een ander leeft’ meestal via een nutteloos staatsbaantje) “de ambtenar is je buurman achter een loket”

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Hub Jongen [2]: Jullie zijn een paar onnadenkende sukkels. Vergeet niet wie deze samenleving regiseert en faciliteert. Alsof mensen zoveel keuzes hebben. Soep op straat verkopen werkt alleen maar als iedereen in hetzelfde armoedige schuitje zit. Trap niet in de verdeel
  en heers politiek.

  Polity [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Archonite [6]: ambtenaren zijn ook gewoon mensen zoals jij en ik,

  nou, zij doen of voeren uit, wat de politiek wil. Wat dat betreft zijn zij dus een verlengde van. En het zou de goede ambtenaren sieren als ook zij nadachten over waar ze nou eigenlijk mee bezig zijn. En niet steeds roepen van ‘zo is de wet nou eenmaal.

 4. incluis ‘Brussel’ zijn er miljoenen te veel in de EU, maar ik vnd wel dat ze de wetten moeten naleven/handhaven, zonder dat zitten we zo met Aziatische toestanden.Semi amtenaren ,adviseurs, in gehuurde krachten, wanneer stopt dat echt in NL, niet onder rechts of links blijkbaar, of is ‘iedereen’ ambtenaar ergens in NL ..(zoals in Griekenland)

 5. @Archonite [6]:
  Ieder volwassen mens is verantwoordelijk voor zijn/haar acties, dus ook ambtenaren, zo dienen zij dan ook beoordeeld te worden.

Comments are closed.