Reacties
 1. pcrs schreef op : 1

  Jammer dat er nog zo veel mensen de MSM als toonaangevend zien. Als je ze die macht en authoriteit vrijwillig aan ze toekent, dan moet je niet raar opkijken als andere mensen de berichten uit de MSM voor waar aannemen.

  Andre [2] reageerde op deze reactie.

 2. Andre (auteur van dit artikel) schreef op : 2
  Andre

  @pcrs [1]:

  Wat is “toonaangevend” – geen idee. Ik verwacht eerder een probleem in verband met desinteresse vóórdat de wal het schip heeft gekeerd, en dat heeft dan niet per sé wat met MSM te maken. Net zoals de verslaafde de dealer opzoekt; de dealer is niet het probleem maar de instelling van de verslaafde.

  Dealers komen en dealers gaan,
  Zolang de vraag van de verslaafde blijft bestaan.

 3. Amnis schreef op : 3

  Beste lezers en schrijver,

  Heeft u de petitie tegen het ESM verdrag getekend?

  Zo niet Doe het NU!

  petities.nl

  mvg

  Amnis