Man slaapt op het trottoirVrijspreker: Heeft U verder nog interessante dingen opgemerkt op de Filipijnen?

Opperdienaar: Helaas ben ik beroofd nadat 2 oude dametjes drugs in mijn eten hadden gedaan. Altijd vervelend als je eigendommen tegen je wil afgenomen worden.

Vrijspreker: Wat vreselijk, dat levert een hoop ellende op

Opperdienaar: Later leerde ik dat ze bekend staan als de ‘Atavin gang’ Ik ben naar de ambassade geweest waar ik 2 uur moest wachten en waar ze dan vervolgens eigenlijk niets anders voor je doen dan je via een microfoon van achter een kogelvrij stuk plexiglas met een klein gaatje erin, doorverwijzen naar het gemeentehuis.¬† Een keer of 4 naar de toeristenpolitie, 1 grote ellende. Gelukkig waren de mensen van het hotel waar ik zat, pension Natividad, erg behulpzaam.

Vrijspreker: Waren alle onderdanen van Filip zo begripvol?

Opperdienaar: Nee, op weg terug van de toeristenpolitie zat er een man midden op het trottoir in zijn onderbroek. Ik had de keuze om links of rechts om hem heen te lopen. Omdat rechts een drukke weg was, ging ik links om. Daarbij stapte ik op een stuk karton. De man reageerde overdreven verontwaardigd omdat het karton blijkbaar zijn bed was.

Vrijspreker: Wat een vervelende ervaring

Opperdienaar: Inderdaad. Ik zei tegen hem:”Wat zeur jij nu over een voetstap op je stuk karton? Realiseer jij je wel dat ik zojuist gedrogeerd ben en dat mijn Asus netbook met CUDA grafische accelerator, mijn¬† ereader met text2 speech functie, mijn 15 Megapixel digitale spiegelreflex camera en mijn Android smarphone met GPS, wifi en bluetooth gestolen zijn en daarnaast nog 9000 pesos en 55 euro?”

Vrijspreker: Sommige mensen hebben gewoon geen begrip voor het leed van anderen

Opperdienaar: Inderdaad, dat zal altijd wel zo blijven.

 

7 REACTIES

  1. PCRS, heb je die dingen die nu van je gestolen zijn op moeten geven toen je het land in kwam? Zo ja, dan heb ze dus ingevoerd en moet je mogelijk invoerrechten betalen.

Comments are closed.