Libertariers verwerpen de staat omdat die een gevaar vormt voor onze vrijheid en eigendommen. De libertarische afkeer van de staat blijkt ook aantrekkelijk voor lieden met onvervalste nazistische ideeën voor wat de Joden betreft en we zien deze figuren tegenwoordig zeer regelmatig reageren op de Vrijspreker.

Ik noem ze quasi-libertariers, de Vrijspreker heeft er altijd wel een paar gehad al heeft het mij steeds verbaasd waarom uitgesproken antisemieten uitgerekend op een libertarisch forum zouden willen vertoeven aangezien het libertarisme geen antisemitische neigingen vertoont en zelfs stijf staat van de Joodse denkers.

Het gemeenschappelijke tussen libertariers en quasi-libertariers is de afkeer van de staat maar libertariers zijn tegen iedere vorm van staat terwijl de quasi’s alleen tegen de huidige staat zijn, omdat die in hun ogen volledig wordt beheerst door de verfoeide Joden.

Het zijn verkapte nazi’s want zij streven naar een staat waarin het blanke ras der Ariërs zich vrij van verderfelijke Joodse invloeden verder kan ontplooien en hier komt dan de occulte kant van het nazisme duidelijk om de hoek kijken.

Het idee was dat het superieure blanke ras der Ariërs uit Atlantis kon ontsnappen toen dat ten onder ging en zich uiteindelijk in Noord- Europa heeft gevestigd.

Deze Ariërs werden spiritueel geleid door verheven gidsen die ergens op geheime plekken in de Himalaya zaten en die daar vandaan telepathisch sturing gaven aan genoemde Ariërs. Ik heb geen idee hoe de Nazi’s dachten dat dit allemaal in zijn werk zou moeten gaan maar dit was de gedachtegang, er werd zelfs ergens in de jaren 30 een expeditie naar Tibet gestuurd om die gidsen op te sporen. Deze mislukte echter jammerlijk omdat de leider van die expeditie alleen belangstelling had voor de “manier waarop de meester de leerling penetreerde” in de Tibetaanse kloosters.

Er waren nog wat andere rassen zoals de Slaven die als lijfeigenen van de Ariërs zouden gaan dienen maar het laagste van het laagste waren volgens de Nazi’s de Joden.

Dit ras zou minderwaardig zijn, maar toch gevaarlijk en de nobele Duitsers en andere edele volkeren trachten te overheersen en te ‘bevuilen’ door hun vrouwen te bevruchten. Ze kregen de schuld van alles wat verkeerd was en ze zouden achter allerlei kwaadaardige complotten (bingo !) zitten. Joden werden gezien als ‘bacillen’ en vergeleken met ziekten als tyfus en cholera die men op nietsontziende wijze moest verdelgen.

In Hitlers woorden: “met bacillen onderhandel je niet, die roei je uit” en dat is precies de insteek van de antisemieten die hier actief zijn: het blijken dus onvervalste nazi’s.

Joden zijn in hun ogen van nature boosaardig en met een haast messiaanse gedrevenheid proberen deze obsessieve antisemieten de wereld te waarschuwen tegen de alom aanwezige comploterende Joden, dat is hun roeping en ze hebben haast een volledige dagtaak aan het ontmaskeren van deze “gevaarlijke” Joodse complotten.

Iedere denkbare misstand in de wereld is automatisch de schuld van DE Joden, iedere willekeurige andere antisemiet (Hamas, Hezbollah, Iran, Syrië) is vanzelf een welkome bondgenoot en gebeurtenissen worden altijd ten nadele van Joden gemasseerd.

Kortom: alle schuldwegen leiden altijd naar de Joden.

De ziekelijke haat van deze antisemieten is verbijsterend en eigenlijk occult.

Ik kan mij zo voorstellen dat iemand een hekel heeft aan een andere persoon om welke reden dan ook maar om willekeurige mensen die men niet eens kent zodanig te haten dat men ze het liefst tot het laatste kind uitgeroeid zou willen zien, omdat men vindt dat die mensen tot een ongewenste groep zouden behoren is een ziekte.

Of duivelswerk.

 

** 8/2/2012 Het artikel staat er een paar dagen op en de reacties bevestigen precies wat ik in mijn artikel stel: ziekelijke waanzin, blinde redeloze haat tegen joden, Messiaanse gedrevenheid om de alom aanwezige joodse complotten te ontmaskeren, onbegrensde en kritiekloze adoratie voor iedereen die tegen Joden is (Hamas, Iran, Syrië, Hezbollah) en alles wat fout gaan aan joden wijten.

248 REACTIES

 1. @Libertariër [31]:

  ‘Interesant puzzelstukje Nico, maar wat vind je daar nou zelf van?’

  Ik doe er weinig mee. Sommigen zeggen dat Peter Schiff Joods is. Boeit me niet, het gaat erom of hij iets interessants te vertellen heeft.

  Met Hillary Clinton is dat een ander verhaal. Die vrouw is gewoon het vleesgeworden kwaad.

  Het idee dat antisemieten zouden denken dat alle Joden slecht zijn en alle niet-Joden goed is vooral iets wat in het hoofd zit van anti-anti-semieten. In ieder geval niet in mijn hoofd.

  Libertariër [33] reageerde op deze reactie.

 2. @Nico de Geit [32]:

  Het idee dat antisemieten zouden denken dat alle Joden slecht zijn en alle niet-Joden goed is vooral iets wat in het hoofd zit van anti-anti-semieten.

  Ontken je dat er antisemieten bestaan die denken dat alle Joden slecht zijn en alle (of een bepaalde groep) niet-Joden goed?

  Of, wat is jou defenitie van een antisemiet?

  Nico de Geit [37] reageerde op deze reactie.

 3. @Paul [30]:

  ‘Je kan op stormfront redelijk vrijuit over joden spreken. Erg libertarisch is stormfront natuurlijk niet, mocht dat een probleem zijn.’

  Toen ik verbannen werd op Elsevier wegens de uitlating dat ‘de geschiedenis een opeenstapeling van ellende is en de holocaust daarin niet meer dan een detail is’ ben ik mijn eigen blog begonnen. ( Nico de Geit)

  Ik sta liever voor de rechter voor iets dat ik op mijn eigen blog heb gezegd dan voor dezelfde uitlating op Stormfront. Bovendien heb ik toch een iets andere stijl dan de meeste Stormfrontleden. Op Stormfront posten is best wel riskant, diverse leden kregen bezoek aan huis van gewapende overheids-eenheden uitsluitend wegens forumdeelname.

  En beste Paul, of zal ik je Saulus noemen want je opmerking maakt nogal een valse indruk, Ik ben niet degene die zo nodig over Joden moet praten, het is Wladimir die bezeten is van het anti-anti-semitisme.

  Wat is dat nou voor een advies, ga maar op Stormfront posten? Het is geen inhoudelijke reactie maar je speelt op de man. Blijkbaar vind je dat slechts één mening is toegestaan als reactie op Wladimirs topic ‘JudenFrei’, namelijk het anti-anti-semitisme.

  Bij mijn weten is Vrijspreker geen anti-anti-semitische website en evenmin een anti-semitische website. Het is vooral Wladimir die overal anti-semitisme ziet. Als er iets gebeurt wat hem niet bevalt begint hij te kermen: ‘anti-semitisme!’

 4. @Libertariër [33]:

  ‘Ontken je dat er antisemieten bestaan die denken dat alle Joden slecht zijn en alle (of een bepaalde groep) niet-Joden goed?’

  Na vele jaren van onderzoek ben ik er nog steeds niet achter wat het etiket ‘Jood’ nu precies inhoudt en wie dat etiket waardig is of juist niet. Om terug te schakelen naar het christendom waar gesproken wordt over de satanische elite (openbaringen 2): ‘ze zeggen dat ze Joden zijn maar ze liegen, het zijn kinderen van Satan’. Joden beweren over andere Joden dat het geen Joden zijn, enz. De materie is uiterst ingewikkeld, we hebben namelijk – ik citeer Nietzsche – met Joden te maken.

  Maar om je vraag te beantwoorden: er zullen Joden zijn die menen dat alle Joden uitverkoren zijn om als koningen over de aarde te heersen waarbij de niet-Joden hen als slaaf kunnen dienen, er zullen ook mensen zijn die denken dat alle Joden door de schepper vervloekt zijn, enz.

  ‘Of, wat is jou defenitie van een antisemiet?’

  Tegenwoordig is een anti-semiet iemand die Joden haat, maar dat is een nogal kortzichtige hedendaagse stelling. Een anti-semiet heeft niet zozeer een hekel aan Joden, maar aan de dingen waarin sommige Joden betrokken zijn zoals communisme, socialisme, multiculturalisme, feminisme, onbegrensde seksuele vrijheden, enz.

  Nietzsche heeft het er in de Antichrist over dat ze aanwezig zijn op de toppen van alles dat decadent is, of sterker dat decadentie hun natuur is.

  Alle kwaad waarin ze betrokken zijn is van alle tijden. Ga je graven dan kom je uit bij demonische activiteit waarbij heel toevallig een Jood als hogepriester van het kwaad optreedt.

  Voorbeeld:

  Lilith, de eerste feministe

  Waren het de Jodinnen Aletta Jacobs of Hedy d ‘Ancona die aan de wieg stonden van het feminisme en op duivelsslimme manier miljoenen vrouwen vergiftigden? Nee. Feminisme gaat verder terug, veel verder. Het verhaal van Adam en Eva is bij vrijwel iedereen bekend. Maar dat Adam voor Eva nog een andere vrouw had – Lilith – dat weet bijna niemand. Lilith weigerde zich te onderwerpen aan Adam en wilde gelijk aan hem zijn.

  Lilith keerde terug naar de hemel maar werd door drie engelen terug gebracht naar de aarde. Uiteindelijk werd ze verstoten en veranderde in een nachtmonster, een demon. Ze wilde wraak nemen op Adam, zijn nieuwe vrouw en zijn nakomelingen.

  Lilith komt niet alleen voor in joodse overleveringen, maar was al bekend in Babylon als ‘Lilitu’ en in Sumerië. Volgens de overlevering hadden Adam en Lilith samen kinderen: ze staan bekend als slangen. Op oeroude afbeeldingen staat Lilitu met hetzelfde symbool in haar hand als door de hedendaagse feministen gebruikt wordt.

  Filmpje ‘The story of Lilith’

  http://www.youtube.com/watch?v=uvKztNw5Mbc

  Libertariër [38] reageerde op deze reactie.

 5. @Nico de Geit [37]:

  Dus als antisemiet kun je tegen een combinatie van van factoren zijn inclusief tegen hun geloof, of tegen hun ras, of tegen elke uiteenlopende vorm van politiek, sekte of levensbeschouwing zolang daar maar joden in voor komen?

  Als anti-antisemiet ben je voor communisme, emancipatie, socialisme, en al wat je opsomt in je verhaal??
  Nico de Geit [41] reageerde op deze reactie.

 6. @Nico de Geit [4]: Het ‘Voorhangsel’ symboliseerde NIET het Oude Verbond als geheel, maar markeerde de scheiding tot WAAR de ‘Heidenen’ tot dàn toe mochten komen in de (Tweede) Tempel ; alléén Joden mochten zich ‘er achter’ begeven ; aangetroffen heidenen (niet-Joden) wachtte de dood zoals voorgeschreven.

  Het doorscheuren van het ‘Voorhangsel’ betekende dus dat ook de ‘heidenen’ deel werden aan dit Nieuwe Verbond, zoals zo’n 6 eeuwen ervoor was voorzegd door Jesaja.

  Dit wilde ik graag even kwijt :p

 7. @tamso [7]: Klasse Tamso ; volgens mij bezoek jij de (super-!)site van Daryl Smith wel eens ; http://www.iamthewitness.com

  Je betoog klinkt op het eerste ‘gezicht’ extremistisch, maar je houd je ‘gewoon’ aan de feiten. Punt.

  Mooi dat er nog NL-ers zijn die niet voor zich laten denken.

  Eén opmerking : Het gaat hier om slechts om minder dan één procent vd Khazaartjes die het voor de rest verpesten, dat is dan ook de enige credit die ik aan Wladimir geef, want dat klopt gewoon ; generaliseren kan en mag nooit.

  Maar laat die halve procent nou nèt 70-80% vd wereldmacht in bezit hebben hè ..?

  En daar lijdt ‘de rest’ onder helaas … ècht jammer, meen ik …

  tamso [50] reageerde op deze reactie.

 8. @Nico de Geit [41]:

  Er zullen wel oneindig veel soorten anti-semieten bestaan, net als er oneindig veel soorten libertariërs bestaan.

  Precies!
  Toevoeging: er zullen ook oneindig veel soorten Joden zijn, of Europeanen, Russen, Christenen, moslims, vegetariers, wat je maar wilt…

  Je mag natuurlijk vinden wat je wilt, kritisch zijn en ook een rasechte (whats in a name) antisemiet, voor het beoordelen van individuen – waar je wel iedere dag mee te maken krijgt en overeenkomsten mee dient te sluiten – zijn vooroordelen knap lastig.

  Ik zou jou geen antisemiet noemen maar een semiet-kriticus, die best interesante informatie kan verstrekken als je met feiten komt ipv losse puzzelstukjes van her en der.

 9. er zijn mensen tegen Joden,Zigeuners, Afrikaanse mensen (donker en wit) Aziaten, Indianen ,Aboriginals etc,etc , moeten we ondaar druk over maken ? Ja, als ze die mensen wat aan gaan doen (zoals de burgers in Syria die tegen Assad zijn die worden gedood)
  IK vind dat we niets tegen welke groep dan ook moeten hebben, zoveel verschillen de groepen niet van elkaar.
  Ik moet eerlijk zeggen dat als ik in Israel zou wonen en de /eenbuurland zegt:” ik ga je met atoombommen bestoken” ik ook maatregelen zou nemen. Verder vind k het leuker om het over de Elstedentocht te hebben, en ga over tot de orde vd dag. http://www.horecaentree.nl/upload/images/1306911819Elfstedentocht%2001.jpg

 10. Vladimir, er is nogal wat onder de steen, die je hebt opgetild, uitgekropen. Walgelijk en zielig.
  Zelfs de bijbel wordt als “bron” gebruikt.
  Dat de Maya kalender en aliëns er nog niet bijgesleept zijn is, denk ik, een kwestie van tijd.
  Ik zie allemaal mannetjes met flikkerende ogen en schuim in de mondhoeken op zeepkistjes voor me.
  Dat dit niets met libertarisme te maken heeft is duidelijk: Niemand kan bepalen waar, wanneer en uit wie hij/zij geboren is. Je beoordeeld een persoon puur op zijn gedrag en niet op afkomst. Punt.
  Dit soort discussies (nou ja, discussies) is de reden dat ik mensen, die geïnteresseerd zijn in libertarisme, NIET meer naar deze site verwijs. Ik wil niet met dit soort minderwaardige gedachtegangen geassocieerd worden.
  Triest, dat Vrijspreker dit soort types aantrekt. Ze hebben werkelijk geen idee waar libertarisme voor staat. Dit is bepaald geen reclame.
  Ik vind het dapper dat je de puist probeert uit te drukken. Maar ik ben bang dat het alleen maar symptoom bestrijding is.
  Succes en blijf vooral schrijven, ik geniet altijd van jou bijdragen op VS.

  Nico de Geit [47] reageerde op deze reactie.

 11. @Mavado [46]:

  ‘Dat de Maya kalender en aliëns er nog niet bijgesleept zijn’

  De Maya kalender
  Het waterman-tijdperk komt eraan, het tijdperk van de vissen loopt af. Grieks voor vissen: ichtus, beter bekend als het visje achter op de auto van christenen. In Hitler Duitsland werd gedacht dat het tijdperk van de vissen al voorbij was maar ze moesten nog even wachten. Het lijkt er nu echt aan te komen. http://nl.wikipedia.org/wiki/Ichthus_(symbool)

  Aliens
  Joden beweren zelf dat de vrouw van Abraham, Sarah, die stokoud was, zwanger werd na de tussenkomst van hemelbewoners. Genesis 3 geloof ik. (Abraham bij Mamre)

  ‘Verder vind k het leuker om het over de Elstedentocht te hebben, en ga over tot de orde vd dag.’

  Wladimir wil over Joden en anti-semitisme praten. Prima, maar wat mij betreft laten we dat beperkt tot de reacties in het topic Judenfrei. Ik vind het nogal vervelend als Wladimir te pas en te onpas loopt te schreeuwen over antisemitisme, net als dat het ongepast is om overal te pas en te onpas ‘Joden’ te schreeuwen. Wladimir maakt daar een vervelende gewoonte van.

  Mavado [48] reageerde op deze reactie.

 12. @Nico de Geit [47]:
  De Maya kalender
  Het waterman-tijdperk komt eraan, het tijdperk van de vissen loopt af. Grieks voor vissen: ichtus, beter bekend als het visje achter op de auto van christenen. In Hitler Duitsland werd gedacht dat het tijdperk van de vissen al voorbij was maar ze moesten nog even wachten. Het lijkt er nu echt aan te komen. http://nl.wikipedia.org/wiki/Ichthus_(symbool)

  Aliens
  Joden beweren zelf dat de vrouw van Abraham, Sarah, die stokoud was, zwanger werd na de tussenkomst van hemelbewoners. Genesis 3 geloof ik. (Abraham bij Mamre)

  Te triest voor woorden.

  Dit is de eerste en laatste keer dat ik op je reageer.
  Jouw bijdragen worden door mij voortaan ongelezen op toiletpapier afgedrukt.

  Wladimir van Kiel [52] reageerde op deze reactie.
  Wladimir van Kiel [53] reageerde op deze reactie.

 13. de mens is als soort jong , ’t maar de vraag of we de volgende mega astroide inslag overleven, we stammen van de apen af, nu gaan de ex apen mekaar in groepjes indelen naar kleur en zo en de een is dan ineens beter dan de ander onzin vertellen, de enige die gelijk heeft is Popla de wc papier producent, die zei :”Koning,keizer,admiraal Popla moeten ze allemaal ” Verder hoop ik dat zondag de Elfstedentocht door gaat, en ga over tot de orde van de dag.

 14. @Knowtoomuch [43]:

  Ik heb wel eens die site bezocht,maar daar is het niet waar ik me in formatie vandaan heb gehaald.Het zijn vooral de israeliers zelf wat kritisch zijn op het verhaal wat er rondbazuind word over het joodse volk.Als je hun verhalen niet kent,men ook vaak een voor-oordeel heeft dat alle joden 1 pot nat zijn.Ik begrijp tenminste dat ze erna toe gedwongen zijn om de jood te zijn,of te spelen.De term jood is niks anders dan een verzinsel geweest.Onstaan vanuit sekteleden wat de talmud heeft gecreeerd. Het orginele volk waren hebreeeuwers.Die het land veroverde op de kananieten.Na eeuwen er gewoond te hebben er een conflict onstond wat een shisma genoemd word.Het ging om belastingheffen wat in de ogen van de bevolking absurd hoog werd.Zo werd het hebreeeuwse volk in 2en gesplits waaruit het volk van judea en de isralieten onstond.Het volk van Judea bleven strikt de wet volgen wat de thora hen leerde.Terwijl isralieten de kant van het babylonie opging en daarzo hun eigen sekte’s creeerde,wat haaks stond op d eleer van d ethora.Dat is ook wat de thora zegt over de vloek van GOD,dat ze verdreven werden van het land waar ze eeuwenlang gewoond hebben.De isralieten spande samen met de assysriers wat het babylonie had gecreeerd om het israel weer 1 geheel te krijgen.Alleen werden ze allen verdreven van het land en werd het assysiers grond gebied.Na de val van de assysriers door de perzen,de hebreeeuwers konden terug keren.Van 1 gezamelijk beleid was geen sprake meer van.Ergens in de 2de eeuw en 5de eeuw na julius ceasar de talmoed is onstaan door rabijnen waarin de jood onstond.De jood was een ubermensch was.Dit zijn dan de joden wat men bedoeld hedendaags als de jood zijnde.Judaisten vallen daar niet onder,omdat judaisten geen talmud kennen.Afrikaanse volkeren hadden zich destijds ook bekeerd tot de thora en kennen ook geen talmoed.Dat zijn ook unthermenschen volgens de joodse leer.Met die leer ze het kazharia creeerde.En vanuit kazharia de askhernazi-jood onstond.In het oude kazharia de bevolking zelf de leer niet volgde van de thora.Nadat ze verslagen werden in de 12de eeuw ze assimileerde in het russische en oost europese volk.Die waren ook te porren voor het israel wat zionisten verzonnen hadden in de 19de eeuw.De Judaisten bleven in de moslimlanden waar ze met rust gelaten werden.Er zijn ook judaisten die naar het rusland en europa vertrokken,maar dat zijn de zondebokken geweest die altijd al het pispaaltje is geweest van de cristelijke leer.Omdat zij zich niet wilde assimileren in het volk,waar ze destijds woonde.Dat zijn de ware semieten wat ik versta onder het semitische volk.De askhernazi-joden gingen gemend trouwen.Paste zich aan aan het cristelijke geloof en cultuur.Ook Theodore herzl de grondlegger van het zionisme was de jood,maar wat zich bekeerde tot het cristelijke geloof.Zijn ouders waren geen judaisten.En zo creeerde het een zionistisch denken voor de nieuwe jood.Wat uber moest zijn.En de staat israel moest gaan opeisen.Judaisten zeggen dat alleen hun messias als die zal komen,wat ook nog nooit eerder op aarde is geweest het nieuwe israel opnieuw kan creeeren.Het cristendom heeft ook de jezus als messias letterlijk verzonnen.De religie gekaapt van d ejudaisten,om de macht te grijpen na de val van het romeinse rijk.Met het byzantijnse rijk samen met bekeerde joden ze de wereld wilde veroveren.En als eerste alle judaisten wilde bekeren tot het cristendom.Wat vele judaisten wiegerde te doen,en hun toevlucht zochten in de huidige moslimlanden waar ze met rust werden gelaten door de leiders die de islam creeerde.In de geschiedenisboeken staat vermeld dat het de joden zijn die werden uitgemoord door de moslims,maar dat waren geen judaisten.Dat waren de sekteleden,die samen met het cristendom het midden oosten wilde veroveren.
  Ik zou er zo een boek over kunnen schrijven wat nu werkelijk gebeurt is in de geschiedenis,alleen zal het aan niemand vertoond gaan worden via onze propganda-mediakanalen,die in handen zijn van het zionistische bewind die het volk maar blijft hersenspoelen wat er werkelijk gebeurt is.De huidige jood wat zichzelf de jood noemt,heeft oorspronkelijk nooit zo geleden zoals het judaisme heeft moeten lijden onder het cristendom.Omdat joden aangepast waren en destijds ook konden vertrekken naar het nieuwe israel wat door zionisten&bankers werd gecreeerd.De so call jews hebben ook zo het amerika veroverd op de indianen.En de slavenhandel op gang gezet vanuit afrika.gelul dat het europezen waren.Pas na 100 jaar het europa ermee ging bemoeien,toen de so call jews al een eeuw lang er zijn macht mee vergrote en uiteindelijk het amerika economisch in de tang had.In de 18de eeuw ze ook het europa econonisch in hun zak hadden zitten en vanuit wereldoorlogen de rest economisch in de tang hebben zitten. En hun dictaturen creeerde en systemen,wat het volk massaal onderdrukte.Met geld ze corrupte leiders hebben gevormd.Of het nu het midden oosten is,het azie,zuid amerika,rusland,amerika,of het europa.Allen zijn dienaren van de bankers die economisch het beleid bepalen en de politieke stromingen controleren.Alles wat echt socialistisch is.word een kopje kleiner gemaakt.Zie duitsland voor wo1 en na wo1. En die bankers zijn de so call jews,wat zichzelf uber waant.De rest wat hen dient zijn stromannentjes wat colloborators zijn en op de voortste rij willen zitten.
  Tot slot.
  Ik heb helemaal niks tegen het judaisme,omdat ik het begrijp waarom ze het pispaaltje werden.Zij zijn in mijn ogen de echte semieten.Ik heb wel wat tegen die nep joden,wat net doet alsof ze de semiet zijn.Ze manipuleren iedereen en het volk trapt er nog in ook door onwetendheid,omdat ze niks anders geleerd is dan dat.Zolang wij allen blindelings de media blijven volgen,ze door kunnen blijven gaan met het manipuleren en bedriegen van de bevolking.Alles wat ze vertellen is gewoon spin.

  Knowtoomuch [62] reageerde op deze reactie.

 15. @Nico de Geit [40]: we hebben het hier over allerlei nazi’s die zich voordoen als libertariers en de site hier vervuilen door iedere discussie te kapen en richting de conspirerende joden te trekken.

  Je kunt hier het halve nieuwe testament in copy/pasten maar wat heeft dat te maken met buurman Schwartz ? En dat nomadendenverhaal van jou slaat ook nergens op. Hoezo zijn de joden nomaden ?

  Woont Job Cohen in een tent soms ?

  Ik heb bij buurman Schwarz in de tuin gekeken en echt geen kudde schapen gezien. In zijn garage staat een Toyota en geen kamelen en ik denk niet dat de man ooit een tent heeft gezien.

  Hoezo nomaden ?

 16. @Mavado [48]: “Joden beweren zelf dat de vrouw van Abraham, Sarah, die stokoud was, zwanger werd na de tussenkomst van hemelbewoners. Genesis 3 geloof ik. (Abraham bij Mamre)” ik heb buurman Schwartz gevraagd waarom hij dit beweert maar hij ontkent dit ooit beweerd te hebben en hij ontkent ook Christus te hebben gekruisigd, hij was er niet bij zegt hij.

  Wie liegt er nou , buurman Schwartz of Nico de geit ?

  Mavado [54] reageerde op deze reactie.

 17. @Mavado [48]: Mijn jongste zoon kijkt graag naar programma’s over graancirkels, aliens, de yeti, monster van Loch Ness (waarschijnlijk niet joods) , Roswell, Nostredamus (ook een Jood trouwens) en noem maar op en dan zit je toch echt op het niveau van volslagen waanzin als je de gelovigen zo hoort en zien, met overal samenzweringen voornamelijk van de governement.

  Volslagen van de pot gerukt.

  Maar al die theorieën komen op een bepaald moment bij elkaar en kom je ergens op Atlantis uit en dan zit je bij de Ariërs volgens de Nazi leer.

  Nico de Geit [56] reageerde op deze reactie.

 18. @Mavado [54]: jaja, dat heb ik gezien, ik ondersteunde je.

  Zoals ik in mijn artikel schreef, dit zijn waanzinnigen zoals Nico de Geit die een Messiaanse missie hebben om de wereld te waarschuwen tegen de conspirerende joden, de man wordt helemaal door het heilige vuur verteerd, eng gewoon.

 19. @Nico de Geit [56]: het onderwerp is juist heel simpel. Er wonen mensen onder ons die vinden dat zij joods zijn (wat de definitie ook mag zijn).

  De meesten wonen in een rijtjeshuis, hebben een baan en schoolgaande kinderen.

  Ze gaan dagelijks naar hun werk in de fabriek of op kantoor ergens tot dat zij 65 zijn en gaan dan met pensioen en dan gaan ze dood.

  Je ziet, het is precies zoals bij protestanten en katholieken.

  Nou maak jij er een drama van met allerlei samenzweringen en dan wordt het ingewikkeld.

 20. @Nico de Geit [57]: zo zie ik je inderdaad en niet beledigend bedoeld maar wat jij hier staat te spuien is toch tamelijk pathologisch en ik heb dat nog noot over iemand met een andere mening gezegd.

  Maar vertel eens Nico wat vind jij dat er met de joden zou moeten gebeuren, naar welke situatie streef jij wat dat betreft ?

 21. ***Bericht van de Moderator***
  Voor deze reactie krijgt u een waarschwuing, vanwege de meerdere ad hominems die hier in staan. Uw eerste waarschuwing, volgens mijn administratie. Dit topic is risicovol voor wat betreft de reacties en tot nu toe ging het allemaal redelijk “binnen de lijntjes”. U stapt duidelijk over de lijn.
  ***Einde bericht van de Moderator***

  Was a ongeloofelijk grafkanker topic is dit zeg, zelfs gematigde reacties kunnen rekenen op andere domme reacties….. barends hou je domme plofkop dicht – jouw reactie op de mijne is dom, ga lezen wat “semiet” betekend dan suf kut, en kom dan uitleggen hoe ik het verschil tussen ras en religie niet snap……

Comments are closed.