Libertariers verwerpen de staat omdat die een gevaar vormt voor onze vrijheid en eigendommen. De libertarische afkeer van de staat blijkt ook aantrekkelijk voor lieden met onvervalste nazistische ideeën voor wat de Joden betreft en we zien deze figuren tegenwoordig zeer regelmatig reageren op de Vrijspreker.

Ik noem ze quasi-libertariers, de Vrijspreker heeft er altijd wel een paar gehad al heeft het mij steeds verbaasd waarom uitgesproken antisemieten uitgerekend op een libertarisch forum zouden willen vertoeven aangezien het libertarisme geen antisemitische neigingen vertoont en zelfs stijf staat van de Joodse denkers.

Het gemeenschappelijke tussen libertariers en quasi-libertariers is de afkeer van de staat maar libertariers zijn tegen iedere vorm van staat terwijl de quasi’s alleen tegen de huidige staat zijn, omdat die in hun ogen volledig wordt beheerst door de verfoeide Joden.

Het zijn verkapte nazi’s want zij streven naar een staat waarin het blanke ras der Ariërs zich vrij van verderfelijke Joodse invloeden verder kan ontplooien en hier komt dan de occulte kant van het nazisme duidelijk om de hoek kijken.

Het idee was dat het superieure blanke ras der Ariërs uit Atlantis kon ontsnappen toen dat ten onder ging en zich uiteindelijk in Noord- Europa heeft gevestigd.

Deze Ariërs werden spiritueel geleid door verheven gidsen die ergens op geheime plekken in de Himalaya zaten en die daar vandaan telepathisch sturing gaven aan genoemde Ariërs. Ik heb geen idee hoe de Nazi’s dachten dat dit allemaal in zijn werk zou moeten gaan maar dit was de gedachtegang, er werd zelfs ergens in de jaren 30 een expeditie naar Tibet gestuurd om die gidsen op te sporen. Deze mislukte echter jammerlijk omdat de leider van die expeditie alleen belangstelling had voor de “manier waarop de meester de leerling penetreerde” in de Tibetaanse kloosters.

Er waren nog wat andere rassen zoals de Slaven die als lijfeigenen van de Ariërs zouden gaan dienen maar het laagste van het laagste waren volgens de Nazi’s de Joden.

Dit ras zou minderwaardig zijn, maar toch gevaarlijk en de nobele Duitsers en andere edele volkeren trachten te overheersen en te ‘bevuilen’ door hun vrouwen te bevruchten. Ze kregen de schuld van alles wat verkeerd was en ze zouden achter allerlei kwaadaardige complotten (bingo !) zitten. Joden werden gezien als ‘bacillen’ en vergeleken met ziekten als tyfus en cholera die men op nietsontziende wijze moest verdelgen.

In Hitlers woorden: “met bacillen onderhandel je niet, die roei je uit” en dat is precies de insteek van de antisemieten die hier actief zijn: het blijken dus onvervalste nazi’s.

Joden zijn in hun ogen van nature boosaardig en met een haast messiaanse gedrevenheid proberen deze obsessieve antisemieten de wereld te waarschuwen tegen de alom aanwezige comploterende Joden, dat is hun roeping en ze hebben haast een volledige dagtaak aan het ontmaskeren van deze “gevaarlijke” Joodse complotten.

Iedere denkbare misstand in de wereld is automatisch de schuld van DE Joden, iedere willekeurige andere antisemiet (Hamas, Hezbollah, Iran, Syrië) is vanzelf een welkome bondgenoot en gebeurtenissen worden altijd ten nadele van Joden gemasseerd.

Kortom: alle schuldwegen leiden altijd naar de Joden.

De ziekelijke haat van deze antisemieten is verbijsterend en eigenlijk occult.

Ik kan mij zo voorstellen dat iemand een hekel heeft aan een andere persoon om welke reden dan ook maar om willekeurige mensen die men niet eens kent zodanig te haten dat men ze het liefst tot het laatste kind uitgeroeid zou willen zien, omdat men vindt dat die mensen tot een ongewenste groep zouden behoren is een ziekte.

Of duivelswerk.

 

** 8/2/2012 Het artikel staat er een paar dagen op en de reacties bevestigen precies wat ik in mijn artikel stel: ziekelijke waanzin, blinde redeloze haat tegen joden, Messiaanse gedrevenheid om de alom aanwezige joodse complotten te ontmaskeren, onbegrensde en kritiekloze adoratie voor iedereen die tegen Joden is (Hamas, Iran, Syrië, Hezbollah) en alles wat fout gaan aan joden wijten.

248 REACTIES

 1. @tamso [50]: Opnieuw heb je het héél goed gezien, tamso ! Je weet verdomd goed de hoofdzaken en hoofdlijnen te volgen en te beschrijven. Ik hoop dan ook dat alle badgasten hier op ‘Vrijspreker’ je reactie hebben gelezen, omdat ie gewoon DIK de moeite van het lezen waard is. Het zal voor iedereen hier echter wèl duidelijk zijn dat Nederlands je moedertaal niet is, maar omdat ik (wonend in Frankrijk) ook zèlf heb moeten constateren dat je de ‘nieuwe’ taal nooit ècht goed leert, heb ik daar alle begrip voor. Ik heb dus hetzelfde probleem hier als ik me (na 15 jaar te wonen) in het Frans uitdruk. Wat ik zeggen wil is dit : ga gewoon vooral door met je eigen verhaal te vertellen in je eigen woorden naar beste kunnen, en dan zullen degenen die er ook ècht naar willen luisteren, dwars door eventuele taalfouten heenkijken, net zoals ik.
  Want je betoog zit (opnieuw) gewoon prima in elkaar ; m’n complimentjes, ècht !

  Daar kan de ‘autochtone’ nederlander/hollander een DIK voorbeeld aan nemen. En dat meen ik.

  Want Nederlanders dènken wel ‘veel’ te weten over dit onderwerp, maar ze weten er feitelijk geen HOL van af, heel simpel !

  NL = een (o.a. intellectuele) zionistische kolonie, en anders niks.

  Logisch ook, gezien het FEIT dat de eerste Centrale Bank in de geschiedenis van de mensheid hier (in NL) in 1609 werd opgericht, door … ehh …. jawel : de Khazaartjes ! ! !

  Wladimir van Kiel [64] reageerde op deze reactie.

 2. @Erik Vermeulen [1]:

  Beste Erik Vermeulen,
  Ik hang mij aan jouw eerste reactie om een hogere leeswaarde op deze Topic te beogen.

  Om daarmee enig tegenwicht in de discussie tussen de partijen te brengen en daarmee recht te geven aan ieders gelijkheid, waardigheid en het recht op zijn eigen mening zonder voor wat dan ook uit gemaakt te worden.

  Als eerste ben ik het met jouw stelling eens
  @ Wladimir, Jouw stukjes lezen altijd zo lekker weg maar slaan wat mij betreft de plank bijna altijd mis.

  En dat de schrijver van het stuk Wladimir van Kiel met de provocerende Titel en een Controversiële mening reacties weet los te weken uit de lezers en schrijvers dat is mij wel duidelijk.

  Doet hij het hierom? Ik weet het niet , wat ik wel lees is dat er lezers en schrijvers zijn die zich aan een intolerante houding ergeren, ik wil mij hier zelf niet schuldig aan maken en ga daarom maar uit van de universele waarheid.
  En dat is als ik het Vrijspreker archief mag geloven:
  Wladimir heeft zijn absolute record van 1609 reacties met DARWINSME 13 jan 2005 nooit meer gehaald.

  Ik ben nog niet zo lang op deze Vrijspreker site en heb me daarom maar eens verdiept wat Wladimir zo al voor onderwerpen aanroert. Zijn KILOKNALLERS is zijn tweede succes, geen record hoor, met 184 reakties maar toch een goede tweede.
  Daarna gaat het statistisch redelijk bergafwaarts met de
  reac ties.
  Reakties uitgeschakeld 25 x (zal een optie uit vroegere tijden zijn)
  Is gelijk kleiner dan
  =< 10 91 x
  =< 20 108 x
  =< 30 41 x
  =<40 26 x
  =50 – < 110 27 x
  Mag ik objectief stellen dat alles relatief is?

  Overigens de Topic Darwinsme moet ik nog maar eens lezen en dat in samenhang met Richard Dawkins boeken:
  De blinde horlogemaker en een Regenboog ontrafelen.

  Met een glimlach en een vriendelijke groet,
  Amnis

  Wladimir van Kiel [65] reageerde op deze reactie.

 3. @Amnis [63]: leuke reactie. Ik doe het gewoon for the fun of it en uiteraard om te leren en je hebt waarschijnlijk gezien dat ik geen enkel onderwerp schuw. Ik heb bepaalde ideeën en dan is het leuk om die te toetsen aan anderen en vaak ben ik door reacties gecorrigeerd.

  Deze draad is ontstaan door mijn verbazing dat notoire antisemieten, zelfverklaarde nazis die niet onder stoelen en banken steken dat ze het liefst alle joden uitgeroeid zouden zien uitgerekend op een literarisch forum als de Vrijspreker rondhangen en hier niet weg te branden zijn met hun waanzin. Ik ben van beroep informatieanalist en ga dit dus instinctief analyseren en het resultaat is het artikel.

  Het libertarisme hangt van de joden aan elkaar en is voor de vrijheid van het individu dus wat moeten die nazi’s hier ?

  Daarnaast ben ik een wedergeboren Christen (hoe vreemd dat mag klinken voor een libertarier) en ik zie de strijd tussen licht en duister. Joden zijn het licht en brengen dat in de wereld en stuiten op weerstand van Satan want anders kan ik de verschrikkelijke en totaal irrationele haat, ook hier in de reacties van deze draad zichtbaar tegen joden niet verklaren.

 4. @Wladimir van Kiel [64]: @ Grapjas Vladi-Mier : Nee hoor, ooit moest er ooit èrgens een eerste Centrale Bank (alsof de mensheid die nodig had) worden gesticht.
  Maar ik ben zo vrij je bij de hand te nemen, en je als ‘Alice’ in ‘Wonderland’ te introduceren :

  Laten we het even over de belangrijkste Centrale Bank ooit hebben, de Fed dus, die overigens, geheel tegen The Constitution in, als PRIVE-orgaan, het alleenrecht over het bijdrukken dan wel terugnemen van de US$ gaat. En trouwens ook nog eens de ‘rente’ fixeert, ook geen sine cure. Geheel ongrondwettelijk dus, maar toch, het leven is zo vaak niet wat het lijkt te zijn.

  Terugkomend op de Khazaartjes : Rond 1910 maakten deze NEP-‘Joden’ tussen de 1,2 en de 1,3% van de VS-bevolking uit. Welnu, de Federal Reserve (noch ‘Federal’, noch ‘Reserve’) is gesticht/gefinancierd door 8 PRIVE-families, toevallig, héééél toevallig ALLEMAAL KHAZAARTJES (zie : http://www.avaresearch.com/ava-main-website/article_print.php?id=661 , komend van het bron-artikel http://www.avaresearch.com/avanew/print/790/IMF%20Sex%20Scandal%20Points%20to%20the%20Bigger%20Picture.html )

  Alle 8 dus.
  Van de 8 ‘posities’ hè ?

  Als het van je mag, ga ik nog even door met redeneren.

  Stèl nu dat ze destijds, zo rond 1913 (jaar van de oprichting vd ‘Fed’) 2% vd US-bevolking hadden uitgemaakt, zwààr in ‘hun’ voordeel dus, dan was de kans dat de 1e positie ingenomen werd door een Khazaartje dus 1 op 50 geweest. De 2e 1 op 2500 (50x zo veel, niet ?)

  Afijn, Vladi-Mier, om je de nodige tijd te besparen, de WISKUNDIGE KANS dat ALLE 8 POSITIES van de 8 (theoretisch) ingenomen zou worden door één ‘groep’ die maar ‘1 op 50’ voorkomt, staat dus GELIJK AAN 0,02 (=1/50e) TOT DE ACHTSTE (=8e) MACHT, oftewel 1 op 256.000.000.000 !!!

  Volg je ‘me’ nog ?

  Dus waar jij het woord ‘toevallig’ vandaan haalt is mij een raadsel, eerlijk gezegd 😛

  Maar het deed me goed van je te vernemen dat je een ‘informatieanalist’ bent, of in ieder geval, je als zodanig beschouwd.

  Héél geruststellend.

  Wèrkelijk.

  Want dat beweerde je toch in de reaktie hiervoor ?

  Succes !

  Wladimir van Kiel [69] reageerde op deze reactie.
  Yakov. [72] reageerde op deze reactie.
  Andre NI [85] reageerde op deze reactie.

 5. Daarnaast ben ik een wedergeboren Christen (hoe vreemd dat mag klinken voor een libertarier) en ik zie de strijd tussen licht en duister.

  Wat een zeperd, en is het gelijk duidelijk vanwaar (pas nu) heel deze opgeblazen topic. Tjeeses zeg, wat een onbeschrijfelijke verneukerij. Windbuil! Hier een beetje de boel opstoken en ik maar denken dat Wlad het allemaal goed heeft overdacht en dan komt er opeens een geïndoctrineerde aap uit de mouw rollen.

  Wladimir van Kiel [69] reageerde op deze reactie.

 6. Ik ga er van uit dat een libertariër het socialisme afkeurt, en dus ook het Nationaal-Socialisme.
  Dit antisemitische trekje komt ergens anders vandaan. Mogelijk van complottheorieën, waar nogal eens wat Joodse namen in worden genoemd.
  Let er ook goed op wat voor afkeer er van Joden kan zijn: gaat het om een angst voor overheersing door een soort Joodse Lobby, of kan iemand geen enkele Jood luchten of zien, is er walging, de wens om ze uit te roeien, is het gericht op gewone burgers, vrouwen, kinderen, want dat is me nogal een verschil en pas als er sprake is van die vorm van antisemitisme, dan kom je een beetje in de buurt van hoe antisemitisch een Nazi was.

  Als het alleen om een vage vorm van antisemitisme gaat, en ze noemen zich libertariër, dan zijn het pertinent géén Nazi’s.

 7. @Sander [67]: ik begrijp dit niet: omdat ik dit artikel (ook) vanuit een Christelijke gedachte heb geschreven heb ik het niet goed overdacht en ben ik een windbuil ?

  Leg eens uit ?

  Wat ik wel in jou waardeer is dat je gewoon een pesthekel hebt aam joden en daar niet ingewikkeld over doet, gewoon rauw antisemitisme van de kouwe grond.

  Maar ik ben benieuwd wat er volgens jou met de joden zou moeten gebeuren, naar welke toestand zou jij streven ?

  @Knowtoomuch [66]: waarom zou ik geen informatieanalist zijn en er over liegen ? En als ik nou “bakker” had gezegd had je mij dan wel geloofd ? Welk beroep vind jij dat ik zou moeten uitoefenen ?

  Heb jij nou iets tegen de FED zelf of tegen het feit dat die volgens jou door de Khazaartjes zou zijn opgericht ? En als de FED nou door de edelste der Edelgermaanste Ariërs was opgezet, zou dat dan minder erg zijn geweest ?

  En wat vind jij nou dat er met de joden zou moeten gebeuren, naar welke toestand zou jij streven ?
  Yakov. [72] reageerde op deze reactie.

 8. @LvM [24]:

  ” Zijn Joden nou wel of niet te vertrouwen?”

  ” Zijn Nederlanders wel of niet te vertrouwen?”

  @LvM, uw apert-vileine vraag/reactie op mijn commentaar toont uw doortrapte-oppervlakkigheid. Maar misschien bent u gewoon te lui om te lezen?!

  Met Norman Finkelsteins minitieus gedocumenteerde boek; ” De Holocaust Industrie “, kunt u zich historisch-feitelijk op de hoogte stellen van een aantal stinkende zaken, die het Zionistische-Regiem in Israel met alle macht uit de media wil houden, net als indertijd het ‘ Goldstone-Rapport ‘ waarin klip en klaar gesteld werd, dat Israel schuldig was/is aan oorlogs-misdaden.

  Zowel Finkelstein als Goldstone zijn joods, en werden vanwege hun doorwrochte en zeer terechte kritieken op de, lees; Zionistische Staat Israel, onmiddelijk tot ‘ Self Hating Jews ‘ verklaard, net als o.a. Noam Chomsky en meer vooraanstaande ‘ Joodse Intellectuelen en Kunstenaars.

  Met een ander, door George Sand geschreven boek; ” The Wandering Who?”, is het inmiddels duidelijk geworden dat velen onder de Palestijnse bevolking van origine Joods waren, dezen hebben zich na de Christelijke Kruistochten in het Midden-Oosten (Zijn Christenen nou wel of niet te vertrouwen?) uit overlevingsdrang en om andere redenen tot de Islam bekeerd. De meeste Israeli’s die van Europeese en Russische afkomst zijn, zijn in de echte betekenis van de ‘ Joodse Bloedlijn ‘, geen echte joden, maar Khazaren (lees de geschiedenis over de Khazaren!) ‘ die onder een geloofs-waanzinnige heerser ‘ verplicht werden om het Joodse geloof als Staats-Godsdienst aan te nemen! (vergelijkbaar met de in de 4e eeuw verplichte staatsgodsdienst, het Catholicisme, in het Romijnse Rijk.)

  Wat uw intentie ook moge zijn geweest met uw bovenstaande reactie/vraagstelling?! aan mij;

  Als u oprecht bent, dan leest u wat daarvoor nodig is, informeert u zich, en komt u tot een ‘ eigen inzicht ‘! Maar, mocht u de ‘ agent-provocateur ‘ uit willen hangen, tja, kruip dan maar weer terug in uw slijmerige donkere holletje.

  Groetjes uit de Polder.
  Wladimir van Kiel [71] reageerde op deze reactie.
  LvM [81] reageerde op deze reactie.

 9. @Wladimir van Kiel [69]: @Knowtoomuch [66]: @Wladimir van Kiel [69]:

  En dit allemaal, om te verdonkeremanen dat het Israelische Zionisten-Tuig sinds 1948 bezig is met de grote ethnische-schoonmaak van de Palestijnse Gebieden!

  De Zionistisch-Israelische ‘ Endlösung der Palestinen-Frage, beste Wlad. ??! ‘, en nu de door datzelfde Zionistisch-Israelische-Tuig gemanipuleerde Westerse Publieke Mening om Iran (lid van de IAEA en ondertekenaar van het Atoom-Wapens Non-Proliferatie-Verdrag) naar het stenen tijdperk te gaan bombarderen, terwijl Israel NIET bij het Atoom-Agentschap aangesloten is en het non-proliferatie-verdrag NIET heeft ondertekend, maar wel in bezit is van, tenminste, 200 nucleaire wapens!

  ZIONISTICH-ISRAEL IS DE GROOTSTE BEDREIGING VOOR DE WERELDVREDE DIE ER NU BESTAAT!

  GROETEN UIT DE POLDER

  Wladimir van Kiel [74] reageerde op deze reactie.
  Mavado [75] reageerde op deze reactie.
  Robert [83] reageerde op deze reactie.

 10. @Wladimir van Kiel [71]: @Wladimir van Kiel [71]:

  ” En wat vindt jij dat er met de joden zou moeten gebeuren ?”

  Wat is dat nu weer voor een crypto-fascistische idioten-vraag @Wlad.??!

  Joden, Christenen, Moslims, Boeddhisten, alle geloven en/of cultureel-antropologe uitingen van een vreedzame mensenlijkheid, zijn in wezen al verbonden in en met de ‘ Universele Mensenrechten ‘.

  De New-Yorkse Rabby Weiss heeft zeer zinnige dingen te zeggen over hoe de joodse mens zich t.a.v. zichzelf en de wereld om zich heen kan gedragen om bij te dragen aan vrede en goed na-buurschap met anders-gelovigen, teneinde een leefbare toekomst te bewerkstelligen.

  Groeten uit de Polder.

  Wladimir van Kiel [74] reageerde op deze reactie.

 11. @Yakov. [72]: zoals de Emperor tegen de jonge Dart Vader zei: “let the hate flow” want die haat zit tot diep in je tenen, indrukwekkend hoor.

  @Yakov. [73]: waarom crypto-fascistisch ? Jij hebt heel duidelijk een probleem met joden (om het maar zachtjes uit te drukken) omdat ze volgens jou dingen doen die jou niet bevallen. Je moet toch wel een idee hebben hoe ze zich zouden moeten gedragen en wat ze zouden moeten doen om genade in jouw ogen te vinden.

  Moeten ze bijvoorbeeld allemaal naar Israel of juist niet ?

  Yakov. [79] reageerde op deze reactie.

 12. @Yakov. [72]:
  Wat is jouw oplossing?
  Israel, de enige democratie in die buurt, nuken?

  Je hoeft, wat mij betreft, niet met hoofdletters te schreeuwen, hoor. Ik snap zo wel dat je loopt te schuimbekken.
  Sta je ook met je armen over elkaar te oefenen voor de spiegel?
  Maar bedankt, door jou heb ik eindelijk het licht gezien. Not.

  Het is niet als schelden bedoelt, ik meen het echt: Ik vind je erg zielig.

  Yakov. [79] reageerde op deze reactie.

 13. Bijgevoegd een link over een Khazaren-journalist van de LA Times die onverhuld de waarheid sprak, maar die zijn aktie vervolgens met ontslag moest bekopen.

  Onverbloemd de waarheid vertellen is natuurlijk uit den boze in ‘die kringen’ …

  Eigenlijk volstaat het om het allerlaatste paragraafje van dit artikel te lezen :

  http://www.latimes.com/news/opinion/commentary/la-oe-stein19-2008dec19,0,4676183.column

  En om u een indruk te geven van de ‘onafhankelijkheid’ van de Engelse tv-zenders & de kranten :

  http://www.radioislam.org/islam/english/jewishp/gbmedia/update.htm

  En denk nou niet dat het in Nederland anders is … of in de VS … of Australië … of Zuid-Afrika … of Indonesië … of … Rusland … of Peru … of Groenland … of … of … afijn … (zucht) …

  .. of voor internet, zoals Facebook, Google, Wikipedia, Myspace, Ebay of Yahoo!

  Kom op mensen, ‘geloven’ we nog langer in al die statistische onmogelijkheden ?
  Behalve Wladimir dan ?

  Dat bedoel ik nou …

  http://radioislam.org/islam/english/jewishp/internet/jews_behind_internet.htm

 14. O ja, nog iets, beste Wladimier, ik heb me gisteren in ‘reaktie 66′ schromelijk vergist.

  De wiskundige waarschijnlijkheid van mijn vaststelling was niet 1 op 256.000.000.000, maar 1000x zo groot (of klein; hangt er vanaf hoe je ’t bekijkt), oftewel 1 op 256.000.000.000.000 ! ! !

  Zoveel erwtjes passen er niet eens in de A-Arena…
  En toch werd het dat éné erwtje, Wladimir … gek hè ?

  Maar goed, mijn welgemeende excuses voor mijn ‘verkeerde’ voorstelling van zaken.

  Libertariër [78] reageerde op deze reactie.

 15. @Yakov. [70]:
  Vilein? Apert nog wel? Oké dan, wat jij wilt.
  Selectief denken is gewoon grappig om te zien. Een Jood in een positie van invloed is schijnbaar niet te vertrouwen, behalve natuurlijk als hij een boek heeft geschreven dat je denkbeelden bevestigt. Dit is overigens niet per se een kritiek op zionistische complottheorieën, maar op het selectief denken.

  En zoek “agent-provocateur” eens op, of als de definitie al wist, gebruik hem dan alsjeblieft alleen op adequate momenten. Ik vind het zo jammer om termen hun betekenis te zien verliezen door overmatig, ongepast gebruik.

 16. @Yakov. [79]: Dat is voor het eerst dat ik voor zionist wordt uitgemaakt. Uit jouw mond beschouw ik dat zeker als een compliment.
  Je hebt het over inhoud..Wat voor inhoud.
  Ik hoor alleen maar het geluid van een hol vat.

 17. ***Bericht van de Moderator***
  Discussie, meningen en emoties zijn prima, maar in deze reactie gaat u te ver met uw ad hominems. U krijgt hiervoor een eerste waarschuwing. Houd het a.u.b. netjes naar elkaar.
  ***Einde bericht van de Moderator***

  @Libertariër [80]:

  goede Vraag!

  Maar ingewikkeld zoals de huidige GEO-POLITIEK via stromen van ‘ Commodities ‘ die vloeien naar het Westen ‘?!

  Voor een blik in de geschiedenis kunnen wij kijken naar de ‘ COUP ‘ in Iran waar de in 1953 gekozen ‘ DEMOCRATISCH GEKOZEN President Mossadeque’ door BP,- (British-Petr
  olleum) en het toen al het Amerikaanse HEGEMONY-PROJECT gestalte kreeg via de ‘ UITVERKOOP DOOR CHURCHHILL IN 1941 van de BRITISH ANGLO-SAXON DOMINATION (Land-Lease via Averell Harriman) aan Roosevelt.

  In een bepaalde zin , Militair Gezien, is Israel (in empire-style) de grootste AMERIKAANSE MILITAIRE BASIS in het Midden-Oosten. En gezien China’s en Rusland’s, en Zd. Amerika’s Economische ontwikkelingen, en de Amerikaanse Economische ontwikkelingen, is zowel the U.S. of A zowel als ISRAEL kansloos!

  Zo; Zowel die Nederlandse 5e Colonne zion-artiest, Wladimir v.d. Kiel, als die ongelofelijke STUPIDE IDIOOT die mij de woorden in de mond legde om Israel te ” NUKEN ” blijken voor mij de ‘ MEEST GEVAARLIJKE KRANKZINNIGEN ‘ die ik ooit op een blog zal tegenkomen.

  U LEGT MIJ GEEN WOORDEN IN MIJ MOND!

  U, Ja U, BENT ZIEK EN PSYCHOPASTIes!!

  Groet uit een Polder.
  Mavado [86] reageerde op deze reactie.
  Libertariër [87] reageerde op deze reactie.

 18. @Yakov. [84]:
  goede Vraag!
  Maar ingewikkeld zoals de huidige GEO-POLITIEK via stromen van ‘ Commodities ‘ die vloeien naar het Westen ‘?!

  Ok, Uw theorie is door de complexheid nog niet helemaal uitgedacht. Stel, er zou geen geo-politiek via stromen van etcetc .. meer zijn, veranderd dat (de nog niet helemaal duidelijke) gevolgen van Uw theorie?

 19. @Libertariër [78]: Niet te vlug, Libertariër, het ontbreekt je nog steeds aan info om een eventueel antwoord van mijn kant te kùnnen begrijpen.

  Daarom stel ik voor dat je eens een paar uurtjes voor de volgende link uittrekt, zodat je wat beter doorkrijgt over welke groepering die, met waanzinnig succes overigens, de ‘Joodse’ identiteit heeft gehijacked. Letterlijk. En de ‘Joden’ zèlf (99% althans) het meeste van, geloof mij nou maar.

  O ja, vergeet je niet om ook even de tijd te nemen voor die 3 doccies onderaan de pagina ?

  Want heb je wel eens van ‘Building 7’ gehoord ?
  Niet ?
  Hmm … wellicht omdat het inmiddels niet meer bestaat ?

  Want wat was me dat een apart en vooral lichtgeraakt gebouw hè ?
  Ik bedoel, de officiële verklaring voor het instorten van de Twin Towers 1 & 2 was de inslag en de ontploffing van 2 vliegtuigen, dat moge duidelijk zijn, maar N°7 ?

  Het zal wel uit piëteit of medeleven of zo zijn geweest, want een andere ‘wetenschappelijke verklaring’ is er natuurlijk nooit gevonden, toch ?
  Het was ook zooo’n gevoelig gebouw, met al die Enron-dossiers, Beurswaakhond-organisaties en FBI-onderzoeken op de helft van de verdiepingen … Wellicht dat dit een mogelijke verklaring biedt voor de wèrkelijke reden van (perfecte) ‘demolition’ ehh… plotselinge ineenstorting van dit 47 verdiepingen tellende ‘dwergje’ van 160m hoog ?

  Of was het spontane en gelijktijdige betonrot binnen de 2600 verticale beton-gevulde stalen dragers ? Hmm…

  Of …of …. was er sprake van een andere vorm van ‘aantasting’ … ook van binnenuit ..?

  Tja, de beste manier van oorlog voeren is al duizenden jaren door infiltratie & verraad van binnenuit natuurlijk …

  De link hieronder zou u wel eens kunnen helpen met het geven van ‘wat’ inzicht.

  Of willen we soms niet weten wie er verantwoordelijk is voor die massamoord op 3000 mensen ?
  En met welk excuus The War on Terror dus door de VS is begonnen ?

  http://800pg.co.cc/geeklog//staticpages/index.php?page=911

  ( pssst, aan niemand doorlinken aub ; is ons geheimpje, hè ? )

  .

  Libertariër [91] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.