http://www.youtube.com/watch?v=xFw6QQofFLQHattip UKIP YouTube channel.

Goed om te zien dat er ook nog provincies in de EUSSR zijn die niet zonder meer het centrale diktaat van de Brusselse apparatsjiks als zoete koek tot zich nemen, zoals bijvoorbeeld de Haagse politieke hielenlikkers annex landverraders dat doen.

24 REACTIES

 1. Mevrouw Kroes heeft connecties met Paarlberg die veroordeeld werd wegens fraude. Paarlberg heeft op zijn beurt weer connecties met Holleeder die veroordeeld werd wegens afpersing en geweldpleging. Volgens complotters zijn zowel Kroes, Paarlberg en Holleeder van Joodse komaf.

  Stel je eens voor dat ze alle drie Italiaanse namen hadden, dan zou je kunnen vermoeden dat je met de maffia te doen hebt.

  Mavado [6] reageerde op deze reactie.

 2. Ik durf te beweren dat niemand kan uitleggen waar het nu precies om gaat in die video. Dat UKIP staat te springen om die video te eindigen met “Hongarije-Europa 1:0”, dat begrijp ik ook wel. UKIP is een Britse organisatie gericht op het onderuit halen van Europa, ons continent. De Britten hebben nog nooit iets anders gedaan dan te proberen Europa te vernietigen. De laatste keer hebben ze het zelfs met een akkoordje gegooid met de Sovjets om Europa kapot te maken. Als ze de kans zouden krijgen zouden ze zelfs de Chinezen nog voor hun karretje spannen om Europa nog eens te verkrachten. Maar die gelegenheid krijgen ze niet meer. Het is nu UK+USA die op de nominatie staan om onderuit gehaald te worden.

  Reteip [5] reageerde op deze reactie.

 3. @avalanche [4]:
  Wat dacht je opmerking van die gast dat als de EU wetten conflicteren met de grondwet van hongarije dat hongarije voor gaat?
  Zoals het hoort.

 4. @Mavado [8]:

  ‘Hou de discussies nou eens zuiver’

  Stel je eens voor dat het om drie personen ging met Italiaanse achternamen waarvan er twee zijn veroordeeld wegens ernstige misdrijven. Oeps, maffia misschien?

  Nee, zeggen de anti-anti-mafiosi, het zijn keurige mensen.

  Nog een keer: mevrouw Kroes heeft banden met zware misdadigers. Zoek zelf maar op Paarlberg en Nelie Kroes, en vervolgens op Paarlberg en Holleeder.

 5. @Mavado [8]:

  ‘Altijd maar weer joden er bij slepen wordt een beetje pathetisch.’

  Kan ik er wat aan doen dat Nelie Kroes van Joodse afstamming is en dat ze criminele vrienden heeft? Straks ga je nog zeggen dan Nina Brink een nette vrouw is en dat dat Bernie Madoff helemaal geen boef is. En als ze deel uit maken van een netwerk dat bestaat uit mede-Joden doet dat niet ter zake? Stel je eens voor dat ze allemaal uit één Zuid-Italiaans plaatsje kwamen, zou dat ook onbesproken moeten blijven?

  Andre [11] reageerde op deze reactie.

 6. Het maakt geen ene ruk uit wat de afkomst is van wie dan ook, en welke banden er al dan niet zijn. Wat telt, zijn de handelingen. De handelingen van Smit-Kroes in het kader van haar functie alsmede de functie zelf en het instituut waarvoor zij werkt, want daar hebben we het hier over, zijn niet vrij van de uitoefening van geweld, en daarom verdient dit publiciteit en tegenstand.

  @Nico de Geit [10]:

  Het is dunkt me nu wel duidelijk hoe Nico de Geit tegen de wereld aankijkt. Ik verzoek je om op te houden met het steeds maar weer benadrukken daarvan. Niet alleen begint het nogal karikaturaal te worden, het wordt zo langzamerhand lastig om de weg te vinden tussen het onkruid dat Nico de Geit op deze site doet groeien.

  Ik vertrouw erop dat je hier mee ophoudt in deze draad.

  safe [12] reageerde op deze reactie.
  Nico de Geit [15] reageerde op deze reactie.

 7. @Andre [11]: “Wat telt, zijn de handelingen. De handelingen van Smit-Kroes in het kader van haar functie alsmede de functie zelf en het instituut waarvoor zij werkt, want daar hebben we het hier over, zijn niet vrij van de uitoefening van geweld, en daarom verdient dit publiciteit en tegenstand.”

  Je zwamt maar wat. Alhoewel ik geen fan ben van SK moet ik haar toch in bescherming nemen. Zij werkt voor het instituut EU. Zoals bekend heeft dat instituut geen middelen tot institutioneel geweld; de WEU is altijd een slapend orgaan geweest. Dus waar heb je het nu eigenlijk over? Wellicht even nadenken voordat je die lege Britise UKIP propaganda bagger over ons uitstort.

  Waarom maak je je niet druk over de aanstaande massamoord op Iran? Of is het wellicht zo dat dat geoorloofd is, puur en alleen omdat die geliefde Anglos van jou dat gaan uitvoeren? Of ben jij er ook zo een die met een kratje bier gaat zitten kijken naar CNN als de slachting gaat beginnen?
  Mavado [13] reageerde op deze reactie.

 8. @safe [12]:
  Jij hebt ook al geen benul wat libertarisme inhoud. (wat doe je hier?)
  Wat Andre wil zeggen is dat Kroes met behulp van belastinggeld = mbv met geweld afgeperst geld, haar onvrijheden doordrukt.
  En oorlogen, waar dan ook worden op dezelfde manier gefinancierd.
  Daar strijden libertariërs tegen en we houden ons niet bezig met allerlei onbenullige complotten, waar zwakzinnigen van lopen te kwijlen.

  Nico de Geit [16] reageerde op deze reactie.

 9. @Andre [11]:

  ‘Het is dunkt me nu wel duidelijk hoe Nico de Geit tegen de wereld aankijkt. Ik verzoek je om op te houden met het steeds maar weer benadrukken daarvan. Niet alleen begint het nogal karikaturaal te worden, het wordt zo langzamerhand lastig om de weg te vinden tussen het onkruid dat Nico de Geit op deze site doet groeien.
  Ik vertrouw erop dat je hier mee ophoudt in deze draad.”

  Je speelt op de persoon en niet de bal. Nogal vreemde reactie overigens. Ga je iedereen die iets zegt dat jou en een paar anderen niet bevalt vragen niet meer te reageren?

  Als jouw mening gedeeld wordt door de Vrijspreker, waarom dan geen regel invoeren die het spreken over etnische groepen verbiedt? Vrijspreker lijkt de laatste tijd gekaapt door wederom geboren christenen, zionisten en ander sektarisch volk.

 10. @Mavado [13]:

  ‘Jij hebt ook al geen benul wat libertarisme inhoud. (wat doe je hier?)’

  Weer hetzelfde: mensen mogen denken wat ze willen en ze hebben ook het recht hun mening met anderen te delen, wat hun mening ook mag zijn.

  Als Vrijspreker van mening is dat uitsluitend ‘echte libertariërs’ mogen reageren op Vrijspreker dan zou het misschien slim zijn alleen een beperkt clubje toe te laten. Waarom niet de mogelijkheid om te reageren uitschakelen?

  Mavado [17] reageerde op deze reactie.

 11. @Nico de Geit [16]:

  Gaan we weer…
  Tuurlijk mag iedereen reageren.
  Alleen zijn voor sterrewichelarij, alchemie en complotterneuroses, andere sites beter geschikt.
  Het heeft weinig zin om biefstuk op te hemelen op een site die zich bezighoudt met vegetarisch eten.
  En het wordt een beetje ziekelijk om iedereen die het niet met je eens is onmiddelijk uit te maken voor zionist, christen enz.
  Ik zie dat je bij andere onderwerpen wel ontopic reageert.
  Je kan het wel, bráááf.
  Nico de Geit [18] reageerde op deze reactie.

 12. @Nico de Geit [18]:
  Nee dat niet…
  Maar jij ook niet.
  Ik vind alleen dat libertarisme niet in verband moet worden gebracht met allerlei psychopatische stoornissen en ik geïnteresseerden weer met een gerust hart naar deze site kan verwijzen.
  Ook heb ik als mening dat de vrijheid die hier hoog in het vaandel staat, misbruikt wordt door figuren waar, laat ik het netjes zeggen, ik met een grote boog omheen zou lopen.

  Mavado [20] reageerde op deze reactie.
  Nico de Geit [21] reageerde op deze reactie.

 13. @Mavado [19]:

  Trouwens, dat jij het opneemt voor de personen die hier de laatste tijd gebanned (bv ene Han) worden zegt genoeg over jou.

 14. @Mavado [19]:

  ‘Ik vind alleen dat libertarisme niet in verband moet worden gebracht met allerlei psychopatische stoornissen en ik geïnteresseerden weer met een gerust hart naar deze site kan verwijzen.’

  Zoek eens op ‘Nelie Kroes, Paarlberg’ en op ‘Paarlberg, Holleeder’ en speel de bal en blijf on topic. Andere forumdeelnemers uitschelden en/of beschuldigen is niet on topic.

  Mavado [22] reageerde op deze reactie.

 15. @Boris [23]:
  De zoveelste keer dat er weer een samenzwering wordt bijgehaalt.

  Je kunt er op wachten en Kroes wordt ook in verband gebracht met 911 (zakelijke belangen) en Pearl Harbor (scheepvaart belangen).

  Je moet personen afrekenen op gedrag en niet op afkomst.

Comments are closed.