http://www.youtube.com/watch?v=uuyYiWv4xkY

Wie de laatste paar jaren wel eens via Shithole -sorry- Schiphol is gevlogen, kan weten dat er hier iets niet klopt.. een diploma als raketgeleerde is niet noodzakkelijk -sorry- noodzakelijk..

 

Hattip LewRockwell.com.

18 REACTIES

 1. Aardige video, maar hier is men toch tegen speculatie of complotten? Domme bellers, die goudeerlijke zionistisch-corporatistische-mogendheden aanvallen, nemen jullie hier toch niet serieus?

  Overigens er is ook ander nieuws, de vijand, wij dus, rukt op. Bericht daar eens over en verdiep je eens in wie werkelijk onze vijand is. Bovenstaande video laat nog maar het topje van de ijsberg zien.

  http://www.n-tv.de/mediathek/videos/politik/Polizei-pruegelt-auf-Schueler-ein-article5551616.html

  http://roarmag.org/2012/02/spain-valencia-students-protest-brutality-violence/

  Waarom blokkeren jullie op een stiekeme manier reacties? Vrijspreken, maar dan alleen volgens de Stasi-methode?? Zonder aanzien des persoons?
  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.
  Andre [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Charles [1]:
  “Waarom blokkeren jullie op een stiekeme manier reacties?”

  Loze bewering. Bewijs het maar eens!

  ***Bericht van de Moderator***
  @Charles:
  “Jullie” bokkeren hier niets. Vooralsnog is er bij Vrijspreker maar 1 moderator en díe blokkeert.
  De moderator doet niets “Stiekem”, de moderator heeft al vaak en veelvuldig uitleg gegeven bij zijn wijze van modereren. Als “gebanden” proberen onder andere namen de boel te verzieken en te blijven treiteren, worden deze reacties zonder pardon verwijderd.
  ***Einde bericht van de Moderator***

  Charles [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Charles [1]:

  Als je iets te melden denkt te hebben of ergens op wil wijzen, dan email je dat gewoon naar De Vrijspreker en dan wordt daar naar gekeken. Er is geen enkele reden om als een verwend kind op de grond te gaan stampen; niet alleen bereik je er niks mee, je bereikt zelfs het tegenovergestelde. De meeste mensen zijn nog niet helemaal van lotje getikt.

  En voor de rest: je bent hier te gast en er zijn huisregels. Mensen die zich daar niet aan houden wordt de deur gewezen, of je het daar mee eens bent of niet. Dat is het resultaat van het getrol waar zich bepaalde lieden de laatste paar maanden mee bezig hebben gehouden. Triest dat het op deze manier moet; zelfbeheersing is een groot goed en weinigen gegeven zo te zien.

  Genoeg hierover; over tot de orde van de dag.

  Charles [5] reageerde op deze reactie.
  G&R Eigenwijs [7] reageerde op deze reactie.

 4. @Hub Jongen [2]:

  Als je iemand wilt bannen is er altijd wel een simpele manier te vinden om dat te doen. Wat is of was de werkelijke reden dat mensen die hier al jaren reageerden eraf moesten, en eerlijk antwoorden graag. Of gaan eerlijk zijn een libertarisme niet goed samen?

 5. @Andre [3]:

  Stoer antwoord, man. Waarom gelijk het woord “getrol” erbij halen. Misschien zijn jullie het met sommige antwoorden gewoon niet eens en voldoen mensen niet aan jullie verwachtingen en om dat af te doen als trollen is een zwakte argument. Er is meer aan de hand en dat blijft geheim.

  ***Bericht van de Moderator***
  Wat er aan de hand is, is dat hier nu WEER een topic wordt gekaapt met off-topic reacties over trollen, bannen en modereren. Dit wordt hier niet getolereerd. Daar is niets geheims aan. Er is al veelvuldig aangegeven, dat men voor andere onderwerpen vrij is een artikel in te sturen, maar het niet geaccepteerd wordt bestaande artikelen te gaan kapen met off-topic reacties. Als dit uw begrip te boven gaat en dit als stiekem en geheim denkt te moeten bestempelen, is dat jammer, maar zo werkt het hier nu eenmaal. Op andere fora wordt voor minder gewaarschuwd of gebanned.

  Bij deze uw eerste waarschuwing, door hier dit topic weer te vervuilen met reacties over moderatie, bannen, enz. Tevens kan ik u melden, dat uw reacties zeer goed in de gaten worden gehouden, op verdenking dat u de zoveelste alias bent van RPF of IIS. Mocht de reden hiervan u nog steeds niet duidelijk zijn: als u iemand niet als gast in uw huis wilt hebben, wilt u die persoon ook niet in huis met elke keer een ander masker op. Beter en duidelijker kan ik het niet uitleggen.
  ***Einde bericht van de Moderator***

  Charles [6] reageerde op deze reactie.

 6. ***Bericht van de Moderator***
  Tweede waarschuwing. Een eventuele derde waarschuwing is een ban. En met dit soort emotionele reacties bent u daar in “no time”.
  Kijk uw reactie van 10:34 uur nog eens na en u zult zien wie er is begonnen met topicvervuiling en waarom de waarschuwing terecht is. U start iets, u krijgt antwoord, vervolgens drmat u erover door. Simpel: wordt niet geaccepteerd. Heeft u daar een probleem mee? Dan zijn er duizenden blogs, sites en fora waar u terecht kunt.
  ***Einde bericht van de Moderator***

  @Charles [5]:

  Off-topic? Ik reageer op een eerdere reactie en daar is niets off-topic aan. Kijk, en dit is dus jullie manier van werken en doet men zo mensen die hier niet goed (meer) liggen de mond snoeren. En jullie noemen jezelf libertariërs, mensen van het vrije woord? Je mag zoveel en zo vaak een ban geven als je denkt dat goed is voor deze site, maar mijn mening, mijn gedachten over vrijheid kunnen jullie hier niet smoren of ombrengen. Shame on you!! Nu, kom maar met je tweede ban. Leg me trouwens eens uit hoe je hebt te reageren op bovenstaande video, want anders kom ik al snel in de hoek terecht van is “Aluhoedje”. Wat zoveel betekent als ‘paranoïde’ of ‘verdwaasde complottheoreticus’ en loop je ook kans op een ban. Het is hier godverdomme op eieren lopen.

  Charles [8] reageerde op deze reactie.

 7. @Andre [4]:
  Als we allemaal over gaan op zelf beheersing, wordt het wel heel stil op deze site van vrijsprekers.
  Ik vind ook, dat er vaak berichten zomaar verdwijnen,geef er
  wat uit leg bij,dat verhoogt het begrip waar om.

 8. ***Bericht van de Moderator***
  1. Als u de site zo eens overloopt, zult u kunnen lezen dat kritiek NIET wordt geschuwd. Conclusie: u leest selectief.
  2. Er wordt hier niet met 2 maten gemeten, de Moderator kan simpelweg niet de hele site in de gaten houden. Uw voorbeeld van het filmpje over het paard is niet bij mij gemeld door andere Vrijspreker schrijvers, noch door lezers.
  3. Mocht u dingen zien die écht niet door de beugel kunnen, zoals uw voorbeeld van het filmpje over het paard, dan kunt u altijd een verzoek tot moderatie indienen. Het e-mailadres info@vrijspreker.nl is hiervoor beschikbaar.
  4. Frustratie of hier niet vinden wat u zoekt is geen reden tot schelden of negatief reageren op Vrijspreker, u zult uw persoonlijke frustraties en kwesties toch zelf op moeten lossen. Vrijspreker lijkt me daar niet het goede medium voor.
  5. De naam Vrijspreker is de naam Vrijspreker. Uw interpretaties over die naam zijn voor uw rekening. U mag hier vrij spreken, maar uit respect voor (of tenmínste beleefdheid) de schrijver van een artikel houden we het hier graag ON-topic, inhoudelijk en beleefd naar elkaar. Al het andere loopt het risico op een waarschuwing en/of ban. Bent u het daar niet mee eens, dan bent u vrij om ergens anders te gast te zijn. Als u thuis de regel heeft, dat men bij voorkeur IHN de toiletpot piest, ben ik benieuwd hoe vaak ik er naast mag piesen, voordat ik een waarschuwing krijg. En hoe vaak totdat ik de deur uitgetrapt wordt.
  6. Neem eigen initiatief om correct te reageren, kruip niet meteen in de slachtofferrol en ga niet de rest vand e wereld de schuld geven. Zóóó kinderachtig.
  ***Einde bericht van de Moderator***

  @Charles [7]:

  Het maken van een opmerking of kritiek uiten is dus ten strengste verboden en is een reden om te bannen? Als ik alle topics op de ..”kuch”.spreker zo bij langsloop, ik kwam zelfs een link tegen waar men hier op deze site verwees naar een paard die een man kapot naait en daar hartelijk om kon lachen, zelfs Hub was van de partij (ik kon er wel van kotsen) dan begrijp ik niet helemaal de twee.maten.meten politiek van deze site. Is een dergelijke opmerking een derde ban waard?

  Een boembom in je onderbroek? Volgens mij,, na alles hier te hebben gelezen is de wereld en de mensheid rijp en lijp genoeg om de boel af te maken met een boven proportionele atoombom. Dan weten jullie, ik en iedereen wat werkelijk een probleem is.

  Charles [9] reageerde op deze reactie.

 9. ***Bericht van de Moderator***
  Nou Charles, of moet ik Heijn zeggen, of IIS? Maakt niet uit. Bij deze een derde waarschuwing (én dus een ban), vanwege BLIJVEN DOORDRAMMEN i.p.v. terug on-topic te gaan reageren. Gefeliciteerd, met het niet simpel kunnen begrijpen dat off-topic gedram niet getolereerd wordt.
  ***Einde bericht van de Moderator***

  @Charles [9]:

  Toon ik geen respect als ik een kritische vragen stel? Nu moet hij niet fraaier worden. Het zijn de verschillende reacties en het niet kunnen posten van een reactie dat ik vragen begin te stellen, en ik heb kunnen tellen in vorige topics dat er opeens reacties zonder tekst of uitleg zijn verwijderd, niet meer en niet minder dan dat.

  En hoeveel kan een site als deze hebben? Mag ik tenminste vragen of jullie niet een beetje van het padje zijn afgeraakt en het zogenaamde vrije woord geweld aandoen? Dus, ik moet mijn Maul halten en jullie schrijvers kunnen en mogen reacties uitlokken, maar een reageerder moet zich als brave kerkganger gedragen en mag geen mening hebben of iets dergelijks? Mensen in een keurslijf persen is sinds wanneer iets voor libertariërs? Want laten we even duidelijk zijn; jullie preken hier niet alleen voor eigen parochie/site, maar ook voor alle libertariërs. Dat jullie opkomen voor je eigen site of belang is aan jullie, maar hoe denken andere libertariers hierover? En dan bedoel ook werkelijk ECHTE libertariers en geen mensen die er voor willen doorgaan.

  En buiten de pot plassen is nog altijd een slecht voorbeeld van wat zich hier afspeelt. Als ik controversiële reacties bij mijn gasten uitlok dan moet ik ook kunnen incasseren. Jullie delen uit, maar zodra iemand afwijkt van wat jullie vinden dan zijn de rapen gaar en mag men vertrekken. Eens zien als ik met mijn gasten zo omga hoeveel oprechte gasten ik nog overhoud. Als je voortdurend de gastheer in de kont moet kruipen dan is de lol er snel af. En onthoud goed; de vrijsprekers is een open forum waar JULLIE de discussie willen aangaan en uitlokken, maar zodra de grond te heet onder de voeten wordt dan is het muizen.

  Waarom maken jullie er geen besloten club van? Waar iedereen kan roepen dat de eigen drol in de pot de geurigste van allemaal is en waar de clubleden dat constant beamen.

 10. ***Bericht van de Moderator***
  Eerste waarschuwing wegens niet on-topic te kunnen reageren.
  ***Einde bericht van de Moderator***
  .
  Mooi zo, Charles was één van de antisemieten waardoor de geschiedenis zich kan herhalen. Bah, smerig rotvolk. Goed gedaan, vrijsprekers. Ga zo door en zuiver de wereld van alle ongedierte, want alleen zo kan de wereld worden gered.

 11. ***Bericht van de Moderator***
  Tweede waarschuwing wegens niet on-topic te kunnen reageren.
  ***Einde bericht van de Moderator***
  .

  Nu ben ik weer iemand anders en mag je zeggen wat je denkt zolang het de stuurlui aan wal maar bevalt. De dwaze wereld van het interrewebbe maakt alles mogelijk. Wat is waar en wat is niet waar, wie is echt en wie is nep? Masker op, masker af.

 12. @Boris [14]: Wat ik er van begrepen heb is dat men sinds enige tijd mensen verbannen worden, ook degenen die hier al jaren zaten. Het probleem zit hem bij negatieve meningen over ‘joden’, ‘zionisten’. Het verwijt van de bannenlingen is dat die bans werden ingesteld door Wladi van Kiel, die ervan wordt beschuldigd zelf een ‘zionist’ te zijn.

  Ik hoop dat ik het zo goed heb samengevat.

 13. @Thomas [18]: Natuurlijk zat de overheid achter die onderbroekbommer. Een ‘goed geklede heer’ die ‘bewaking’ overreedt met ‘we do this all the time’…

Comments are closed.